.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Майката:Какво прави снощи?Надявам се моят малък ангел да не се е занимавал с неприлични и неморални неща.

Сина:Ами,да видим.Първо се напих като диво прасе,което беше много много лошо.После карах и пиян и забрах пълна с болести курва и с нея отидохме в мотел където се отдадохме на безразборен секс с наркотици и насилие.

Майката:АХА

Сина:И изговарях Божето има напразно.

Майката:Но ти се пазиш присекс,нали

Сина:Естествено,че се пазя.Вадя си го.

Майката:И баща ти си го вадеше,но всички виждаме резултата.

Сина:Ти да не мислищ,че искам деца.Абсолютно не! Затова предпочитам аналния секс.
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    И второ - мисля,че това е прекалено лично
    napulno sum saglasen vupreki 4e sa ni roditeli pak e prekaleno li4no
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Мен ме е страх да й призная, когато започна да правя секс. Дълго време бях скептична и консервативна на тази тема, очаквах да съм на най-малко 18-19, когато започна да правя секс, и ясно съм заявявала мнението си. Но откакто съм с приятеля си, просто такива задръжки ми изглеждат по-нереални. Не че може да не издържа до 18 (сега наближавам 17), но все пак, когато с приятеля ми сме отдадени на момента, нямам намерение да спра удоволствието и за двама ни по средата. Но честно казано ще ме е срам да призная на родителите си... Че и на когото и да било другиго, просто все още държа на "имиджа" си на непорочна... Обаче гръм да ме удари, ако знам защо.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си