- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога най-рано може да се установи бременност с видеозон?
Koga nai-rano moje da se ostanovi 4rez videozon 4e si bremenna??
т.7
krem4et0
Абе като забременееш веднага може да се разбере.
зависи от човека,ама около месец.На леля ми чак в 4 месец и откриха бременността
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
yeahПървоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чувал съм че след 2рият месец...Но не знам......Може и да греша...
га узреят черешите...Първоначално написано от gavro64eto
За какво ти е видеозон като можеш да използваш тест за бременост ?! Както и да е, на 1 месец, дори и по-рано ...
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
тя иска след като разбере че е бременна да му види и пола ...Първоначално написано от Lady_B_
![]()
Първоначално написано от Yallama
![]()
![]()
Ясно, ясно значи пак съм неразбрала ...
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
4ак така ли бе хора на 1вия месец да му гледа пола хахахаха това момиче не е с всичкия си
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
S edna moq priatelka hodihme predi pri edin ginekolog, zashtoto na neq ne i idvashe ot pochti 2 meseca i toi q gleda na videozon i beshe mnogoznachen. Tova, koeto vijdal moje da bilo zarodish, moje da bilo i ligavicata i. Ne znam dali e bil nekadyren, no qvno moje da se poznae dosta sled 2 meseca.
Вместо да търсиш в гугъл снимки на певачки, влез и се разрови относно този ти въпрос и ще намериш исканата информация за по-малко от 3 минути.Първоначално написано от gavro64eto
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
ако това ми го сервира лекаря ще получа инфарктПървоначално написано от Nadelina
вече съм седяла в това положения, за да разбера дали съм бременна и не ми беше лесно!Беще също след около 2 месеца.Ама ми каза, че не съм де
Де да знам кога. Мойта докторка вика, 4е можело още първия месец да се види, ама... Като 4ета какви лекари има..![]()
![]()
Робинята на Quench
даПървоначално написано от Black`Wings
тва да не е турбо ембрион
gtfo
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Според мен не ти трябва видеозон.Можеш да си вземеш тест за бременност.Ако ти отчете отрицателен си вземи още един а ако е полужителен отиваи веднага на лекар
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
Около 2 седмици след закъснението. Полът се вижда дооста по-късно. То до 3-тия месец зародишът е женски де!
po tymno ti se budiish tormozish se i 4udish taka ti zakasnqva taka te pritesnqva test test test sure check ima li 1 4erta 4uhte li dobre edna testa e validen a joro e nevinen ako ima li 2 4erti shte povtorim 2 4erti barzo barzo mu zvanni bremenna si ve4e tii test test test sure check
Мисля че след 4-тия месец,обаче не съм сигурна.Отиди и попитай най-добре
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ЕУхе, чак в 4-ти месец. 4-та седмица-да, но 4-ти месец аз без видеозон ще позная!Първоначално написано от VerryBerry
може да се разбере със сигорност 100 % на видеозон в 2 месец,ако тестовете за бременност показват отрицателно а не ти идва посъветвай се с гинеколог.