Цитирай Първоначално написано от Amelly
Цитирай Първоначално написано от Maimunche_f
Цитирай Първоначално написано от Chacho
Мисля да ползвам тази тема,ако има някои носещи със същите колебания.Аз имам няколко криви зъба,по простата причина,че са ми големи и няма място иии се разместват.Зъболекарката каза,че като ми израстат всички (имам 2 може още да се разместят и ако се извади единият ми проблемен ще се оправят нещата.Дали да сложа брекети или да им дада да го извадят?
И при мен проблема е подобен. На горната челюст си имам нормалния брой зъби (а на долната с 2 по-малко), но са по-широчки и няма достатъчно място и затова са криви.Преди доста време носих апаратче и имаше някакъв ефект (alex, нямах проблеми от сорта на рани или да съм се изкошавала да го свалям...), но не достатъчно задоволителен. Та сега ако искам зъбите ми да се изправят напълно трябва да извадя 2 зъбчета и след това да нося брекити. Проблема идва от това, че ме е страх от ваденето . И съм пред голяма дилема какво да правя
Имах подобен проблем.Аз на горната челюст нямах място за един зъб и ми казаха,че трябва да се вади.И в деня който трябваше да ми го вадят зъболекарката ми се беше разболяла и така и не стана.Но за сметка на това след седмица отидох на др зъболекар,който ми каза че проблема ми може да се оправи и без вадене на зъба,поносих апаратче 2-3 години и всичко си дойде на мястото
При мен няма как да се наместят...просто няма място. Имам си пълния брой зъби. Така, че за да се наместят трябва да се извадят 2 и така ще се освободи нужното мястенце.
http://ssony.aha.bg/ - ето тука на едната снимка ми се виждат кривите зъбчета