Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
bojeeee
az pyk sym nodila 6ina! ima dosta plusove:
1. nqma grozni ciganski kamy4eta i takiva prostotii kato pri breketite.
2. mn lesno svikva6 da govori6 s neq.
3. po4ti ne se vijda.
4. ako trqbva ne6to spe6no primerno sre6ta i takiva raboti vinagi moje6 da q mahne6 za polovin-edin 4as.
5. samo v na4aloto ima rani! ooooo ti ako si misli6 4e s breketi e po-dobre mn se ly4e6! vsi4koto tova jelqzo na breketite ako se razmesti syvsem slu4aino stavat takiva jestoki rani!
6. maika mi i ba6ta mi ne se milioneri! ne vseki moje da brykne i da si izvadi 2000 leva ot djoba.
1. Естетичните брекети (т.е с цвят на зъба) са много сладурски, изобщо не са грозни.
2. С шини се фъфли доста, а с брекети - не.
3. Вижда си се.
4. Не мога да не се съглася - така е. Ще добавя, че всяко подобно махане, всяка среща и подобна прищявка са вредни за човека, който носи тези шини. Защото заради разни просотии ти губиш време и ще трябва да ги носиш много по-дълго.
5. Радко стават подобни гафове. Въпреки всичко - мъките си заслужават.
6. Винаги може да се плати на вноски, това не е проблем. Поне при нормалните зъболекари.

Цитирай Първоначално написано от Аmelly
А относно това,че шините не помагат,не е вярно -да трябва да се носят повече време,но ако човек има търпение и е упорит всичко може да се постигне.Носих шини две години и съм изключително доволна от резултатите,препоръчвам ти!
Да, шините не помагат, достатъчно години ги носих, за да го кажа. Пълно боклуци, пълна загуба на време и пари. В момента, в който сложих брекети - усмивката ми се оправи за по-малко от една година.

Ако желаеш перфектна усмивка - сложи брекети.

Защото всяко хапване на ядене е свързано с миене на зъбите. Ако нямате четка и възможност да ги измиете не можете да хапнете нищо без да ви се полепят по зъбите разни боклуци и да изглеждате ужасно
След време няма да имаш подобен проблем - ще свикнеш как да се "чистиш" и да ядеш спокойно. (Което не значи да не се миеш, разбира се.)

пп: Не загубих и едно килограмче когато ги сложих