- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Мноого спешно!!!Помагаите моля вии!!!
Здр пак съм аз..ами нали знаете че съм с виста и ми прай само проблеми.Сега пък ми изчезна кошчетокъде да го търся?И още един въпрос може ли на двуядрен лаптоп да се преинсталира ХР...защото ми казаха че не може? Много ви моля хелп!!
![]()
![]()
az sam na XP i nz dali e taka no opitai.. dava6 desen buton na lentata s zada4i sled tova dava6 nai dolnoto "Properties" sled tova "Start Menu" i ako ima "Classic Menu" bi trqbvalo da ti isko4at my computer my docoments i ko64eto da ti se poqvqt (nz dali e sa6toto pri vista)
ot kolkoto do 2riq ti v1pros edvali 6te si s dvuqdren laptop moje da si s dvuqdren procesor na laptop-a i si mislq 4e 6te e tova, a ako e tova 6te moje6 si4ko da si prai6 na XPto :>
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Опраих гоне стана както tqnko каза ,но се пак го опраих а относно ХР ами да де двуядрен процесор
значи може супер
![]()
Това че е двуядрен няма никакво значение,Лаптопите вече се продават със инсталирана Windows Виста което не означава че може да бачка само с виста![]()
Нов човек съм
OO super ..
sega edin vupros kum tqnko ili koito moje da mi help.Zna4i nali mi kaza s da izbera classic menu i sega ne moga da si go opraavq ne mi vliza v neta,ne mi otvarq start i ne moga da dam dqssno kop4e na lentata i sega pi6a ot drugo pc aide pls help 4e taka mnogo gadno stana
pi4 aide pomagai pls kvo da napravq ni6to koeto e na lentata ne iska da mi otvori dori i na desctopa papki i takiva raboti ne iska male ujas molq teeeeeeee helppПървоначално написано от tqnko
P.S ako nqkoi dr znae kak da go opravq da pomogne 4e ni6to ne moga da napravq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вероятно Explorer.exe се е прецакал. Това е системен процес, който управлява общо взето всичко (папки,икони,менюта и т.н).
Като се получи този проблем рестартира ли PC-то?
Oprai se...malko trudno ama go opraih.neiska6e ni6to da mi otvarq kato go izkl i posle kato go vkl se edno ne sum go bila izkl...iz4akah malko i pak probvah taka nqkolko puti i nakraq stana i se opravi