.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

топиране на коса

znam 4e temata e tapa,no vse pak...iskam da vi popitam kak da si topiram kosata i da se zadarji po dalgo,za6toto kato si q topiram po moq si na4in sled 1 4as nai mn pak mi pada nadolu i vse edno ni6to ne sam q pravila.pls daite saveti

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Вместо да пускаш нови теми се порови из форума Освен това едва ли някой може да ти отговори при условие,че не си писала "твоя начин" Поне обясни какво правиш за да ти се каже къде грешиш

ami parvo q topiram malko s grebena i posle slagam laka i pak q topiram i ako e mnogo nagore q opravqm leko,ama ni6to ne stava

em nz ti cqlata li q topirvash smisal dalga li ti e kosata ili samo ako si nakalcana iskash tva gornoto da vdignesh?? .. pak ako ti e dalga az naprimer po4vam ot po dolu da e ravnomereno topirvam korenite da sa po nagore sled tova vs plast i vij topirvam praskam lak i laka ti trqbva da e silen .. az izpolzvam taft 4eren..i ne marda.. i taka..nz moje bi laka ti e slab .. nz
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

ami moq e taft zelen 4 pi6e otdolu,kosata mi e otgore po kasa i samo neq si pravq ama ne to4no v korenite mi po4ti celiq goren sloi i moje bi za tvoa ne stava

Ami poprincip kato si tupira6 kosata,po-dobre e da e na plastove,taka 4e vseki plast kato go topira6 da go napruska6 s lak za kosa,a otnosno laka gledai da e po-ka4estven i da zapazva pri4eskata po-dulgo
    ~*~DYING IS YOUR LATEST FASHION!!!~*~
    ETF & FFTL FOREVER!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си