.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

как се изчисляваше теглото?

колко кг е нормално да си според ръста?как беше формулата от висо4ината се изваждаше 100 или 110 ?

Май беше 100

Град
    Троян :o)
    110 mai se izvajda ako si visok/a naprimer 160cm trqbva da tejish 50 kg ..
    шОkолuзupaнаааа

MisS__ , по скоро ако си 160 висок/а трябва да си м/у 50 и 60 ...аз поне така знам :]

Град
    Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    MisS__ , по скоро ако си 160 висок/а трябва да си м/у 50 и 60 ...аз поне така знам :]
    не знам,аз мисля,че е така,но може и да греша
    шОkолuзupaнаааа

Re: как се изчисляваше теглото?

Цитирай Първоначално написано от rrrtttpppddd
    колко кг е нормално да си според ръста?как беше формулата от висо4ината се изваждаше 100 или 110 ?
    забравих да кажа момче сам на 18 години тежа 62 kg и съм висок 1.70

Град

taka si si dobre
    шОkолuзupaнаааа

В едно сайтче има нещо като калкулатор тук Който иска може да си сметне колко кг. трябва да е

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    за мен си слаб, височина - 100 за момчета; височина - 110 за момичета, но аз не ги харесвам...имаше една формула за ИТМ, която е по-вярна, но не я помня

http://cmamucmuka.hit.bg/bmi_calc.htm - тук можете да си сметнете ИТМ
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    за мен си слаб, височина - 100 за момчета; височина - 110 за момичета, но аз не ги харесвам...имаше една формула за ИТМ, която е по-вярна, но не я помня

http://cmamucmuka.hit.bg/bmi_calc.htm - тук можете да си сметнете ИТМ
    Ако беше погледнала линка ,който дадох щеше да видиш че е за същата формула

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ебати проблема, погледни, че двете мнения са написани в една и съща минута, не мога да чета мисли, нито да си изтрия мнението, след като вече си отговорила....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Това да си вадиш 100 от ръста е по българската (вече остаряла система).. а 110 е по френската

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    бахти..аз съм 165см и 50 кг и ми пише, че било поднормено теглото ми не знаех ...

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

Pfff mi pri men ne6to se e sbarkalo - "va6eto teglo e podnormeno"-ha ha ha (da se smeq li? da pla4a li?) Az sam visoka 167sm i teja 49kg i bilo pod normata.

p.s. spored men e malko nad neq, tova sa podrobnosti
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_cool
    Pfff mi pri men ne6to se e sbarkalo - "va6eto teglo e podnormeno"-ha ha ha (da se smeq li? da pla4a li?) Az sam visoka 167sm i teja 49kg i bilo pod normata.

.. za tova razbira se ima tolova anoreksi4ki po sveta...
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_cool

.. za tova razbira se ima tolova anoreksi4ki po sveta...
    +1
    А до sweet_baby_cool за теб кое ще е идеалното тегло?!45-35-25 ... искаш да се превърнеш в анорексичка май а... Ти си долу-горе висока и 100% тия 49 кг. ти стоят грозно ... (нещо като дъска трябва да си) Казвам го от личен опит познавам момиче 165 и 48 кг. тя си е наистина като дъска и предполагам ти не си по-различна

Мойто е поднормено. Аз съм 160см. и тежа 40кг. Знам че е малко,но от една година всеки ден се мъча да кача някое килце и мисля че има резултат. Дано скоро да постигна още...
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Цитирай Първоначално написано от lovetanya
    Мойто е поднормено. Аз съм 160см. и тежа 40кг. Знам че е малко,но от една година всеки ден се мъча да кача някое килце и мисля че има резултат. Дано скоро да постигна още...
    uspeh

Евала

Мега фен Аватара на EarthShaker
    навреме си се усетила аз съм 1,74 и тежа 73 кила ахаха идеалното тегло го дават 68 ама не смятам да слизам под 70

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Това е от учебника ми по Биология.
    Не претендирам за актуалност на информацията.

М=(P-100)- (P-150) раздлено на Х

X=4 за мъж
    X=2 за жена

Това е формулката.

Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

pri momchetata i momichetata e razlichno razbira se
    pri momchetata-110 pri momichetata -120 primer momiche 170 50-55 kg sa mu dobre;) momche 180-70-75
    pone towa e za modelite koito gledame po spisaniqta i koito spored men imat nai dobrite tela;)

kato kilogrami an wisochinata si dobre ,a i nisichak taka,che weroqtno ti stoqt dobre

Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    pri momchetata-110 pri momichetata -120 primer momiche 170 50-55 kg sa mu dobre momche 180-70-75
    pone towa e za modelite koito gledame po spisaniqta i koito spored men imat nai dobrite tela
    А знаеш ли тия манекенки как си прецакват организма?!Качат ли дори 1 кг. започват да гладуват за да са перфектни за фотосесия и дефиле... А да не ти казвам до колко драстични методи (като бъркане в гърлото и повръщане) се стига когато имат по-малко от ден да смъкнат тия излишни кг.

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    pri momchetata-110 pri momichetata -120 primer momiche 170 50-55 kg sa mu dobre;) momche 180-70-75
    pone towa e za modelite koito gledame po spisaniqta i koito spored men imat nai dobrite tela;)
    А знаеш ли тия манекенки как си прецакват организма?!Качат ли дори 1 кг. започват да гладуват за да са перфектни за фотосесия и дефиле... :x А да не ти казвам до колко драстични методи (като бъркане в гърлото и повръщане) се стига когато имат по-малко от ден да смъкнат тия излишни кг. :-x
    purwo ne wsichki si go precakwat poneje nqkoi sa si slabi po priroda az ne sam kazwal grozno slabi;)nito dori slabi a dobre izglejdashti
    2ro za 1 kg edwa li oshte malko biha si slojili wujeto kakto ti go opiswash
    3to che za 1 den ne moje da se smykne dori 1 kilogram kamuli kilogrami a towa dali shte gladuwat ili shte si burkat w gurloto si e tqhna rabota wse pak towa im e rabotata towa sa reshili da prawqt i towa sa jertwite koito prawqt za da izglejdat dobre;)
    +towa mnogo malyk procent ot manekenkite sa i modeli taka,che edwa li shte imat po malko ot den za da se podgotwqt za rewio-to,koeto se znae i podgotwq ot dosta po otdawna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си