- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как се изчисляваше теглото?
колко кг е нормално да си според ръста?как беше формулата от висо4ината се изваждаше 100 или 110 ?
Май беше 100
110 mai se izvajdaako si visok/a naprimer 160cm trqbva da tejish 50 kg ..
![]()
шОkолuзupaнаааа
√
MisS__ , по скоро ако си 160 висок/а трябва да си м/у 50 и 60 ...аз поне така знам :]
не знам,аз мисля,че е така,но може и да грешаПървоначално написано от _siNNer_
![]()
шОkолuзupaнаааа
√
забравих да кажа момче сам на 18 години тежа 62 kg и съм висок 1.70Първоначално написано от rrrtttpppddd
taka si si dobreПървоначално написано от rrrtttpppddd
![]()
шОkолuзupaнаааа
√
В едно сайтче има нещо като калкулатор тук Който иска може да си сметне колко кг. трябва да е![]()
за мен си слаб, височина - 100 за момчета; височина - 110 за момичета, но аз не ги харесвам...имаше една формула за ИТМ, която е по-вярна, но не я помня
http://cmamucmuka.hit.bg/bmi_calc.htm - тук можете да си сметнете ИТМ
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ебати проблема, погледни, че двете мнения са написани в една и съща минута, не мога да чета мисли, нито да си изтрия мнението, след като вече си отговорила....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Това да си вадиш 100 от ръста е по българската (вече остаряла система).. а 110 е по френската
бахти..аз съм 165см и 50 кг и ми пише, че било поднормено теглото мине знаех ...
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Pfff mi pri men ne6to se e sbarkalo - "va6eto teglo e podnormeno"-ha ha ha(da se smeq li? da pla4a li?) Az sam visoka 167sm i teja 49kg i bilo pod normata.
p.s. spored men e malko nad neq, tova sa podrobnosti
Голям размер на картинката! /machoka/
.. za tova razbira se ima tolova anoreksi4ki po sveta...Първоначално написано от sweet_baby_cool
Първоначално написано от ™G-Baby™
+1Първоначално написано от BeBsItO
А до sweet_baby_cool за теб кое ще е идеалното тегло?!45-35-25 ... искаш да се превърнеш в анорексичка май а...Ти си долу-горе висока и 100% тия 49 кг. ти стоят грозно ... (нещо като дъска трябва да си) Казвам го от личен опит познавам момиче 165 и 48 кг. тя си е наистина като дъска и предполагам ти не си по-различна
![]()
Мойто е поднормено. Аз съм 160см. и тежа 40кг.
Знам че е малко,но от една година всеки ден се мъча да кача някое килце и мисля че има резултат. Дано скоро да постигна още...
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
uspehПървоначално написано от lovetanya
![]()
навреме си се усетилаПървоначално написано от lovetanya
аз съм 1,74 и тежа 73 кила
ахаха идеалното тегло го дават 68 ама не смятам да слизам под 70
![]()
Това е от учебника ми по Биология.
Не претендирам за актуалност на информацията.![]()
М=(P-100)- (P-150) раздлено на Х
X=4 за мъж
X=2 за жена
Това е формулката.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
pri momchetata i momichetata e razlichno razbira se
pri momchetata-110 pri momichetata -120 primer momiche 170 50-55 kg sa mu dobre;) momche 180-70-75
pone towa e za modelite koito gledame po spisaniqta i koito spored men imat nai dobrite tela;)
kato kilogrami an wisochinata si dobre ,a i nisichak taka,che weroqtno ti stoqt dobreПървоначално написано от rrrtttpppddd
А знаеш ли тия манекенки как си прецакват организма?!Качат ли дори 1 кг. започват да гладуват за да са перфектни за фотосесия и дефиле...Първоначално написано от EnriqueIglesias
А да не ти казвам до колко драстични методи (като бъркане в гърлото и повръщане) се стига когато имат по-малко от ден да смъкнат тия излишни кг.
![]()
purwo ne wsichki si go precakwat poneje nqkoi sa si slabi po priroda az ne sam kazwal grozno slabi;)nito dori slabi a dobre izglejdashtiПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
2ro za 1 kg edwa li oshte malko biha si slojili wujeto kakto ti go opiswash
3to che za 1 den ne moje da se smykne dori 1 kilogram kamuli kilogrami a towa dali shte gladuwat ili shte si burkat w gurloto si e tqhna rabota wse pak towa im e rabotata towa sa reshili da prawqt i towa sa jertwite koito prawqt za da izglejdat dobre;)
+towa mnogo malyk procent ot manekenkite sa i modeli taka,che edwa li shte imat po malko ot den za da se podgotwqt za rewio-to,koeto se znae i podgotwq ot dosta po otdawna