- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нашите спират любовта ми
Znachi az sam na 16 godini.. ot 6 meseca hodq s edno mom4e... koito e kopanarin... kogato roditelite mi razbraha za nego mi zabraniha daje da govorq s nego... kazaha mi da se praq che ne go poznavam... no az go obicham... i to strashno mn... i neiskam da se razdelqme.. jivota mi bez nego e nemislim.. iska mi se da izbqgam s nego no me e strah che maika mogat da se oplachat v policiqta i da mu napravqt neshto... iskam da me posavetvate kak da postapq
7 точка от правилата
moderated by Coki
Послушай родителите си
Mi kopanarin... neshto kato turchinsamo che s hristiqnska vqraПървоначално написано от Miss_Perfekt
kopanarin ?![]()
Според мен нищо неможеш да направиш родителитети няма да те оставят да излизаш спокойно с него постоянно ще си в напрежение
Помак ли имаш предвид?Първоначално написано от kremit0o0
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
Ako ako izbqgam.. primerdo ida u tqh da jiveq i roditelite mi ako se uplachat v policiqta mogat li da mu napraqt neshto... toi ima 18 godПървоначално написано от Miss_Perfekt
Щом е пълнолетен могатПървоначално написано от kremit0o0
Na men mi bqha kazali che ako roditelite mi se oplachat v policiqta.. nishto nemogat da mu napravqt ako i az ne se uplacha.... tova vqrno li eПървоначално написано от Miss_Perfekt
Щом не си пълнолетна доколкото съм чувала ти зависиш от тях и могат даже да те приберат с полиция ако избягашПървоначално написано от kremit0o0
Mi ako izlaja primerno che roditelite mi me tormozqt i za tva sam izbqgalaПървоначално написано от Miss_Perfekt
Ohh...Emi slushai roditelite ti te sa pravi.A kaji mi kakvo bydeshte te chaka s takyv??? ....Prosto ti mislqt dobroto.Nai-dobre zabravi vsichko i ne misli da pravish gluposti zashtoto posle shte se vloshi vsichko ...
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
ei molqte dai pove4ko info za negoi az ne razbrah.. Vij slu6ai surceto ne tupite suveti na va6te
Te ti mislqt dobroto,no jivota si e tfoi i ti si precenqva6 s koi da si!Ako si sirurna v 4uvstvata mu i vqrva6,4e imate bide6te izbqgai s nego
az taka 6e naprava :P ae uspeh i da ne ti puka ot nikoi
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Тцтцтцт пубертети ше бягате ако те остави с кви очи ше се върнеш вкъщиПървоначално написано от kremit0o0
Zashto kakvo badeshte imam s nego... toi ne e vinoven che e takav...Първоначално написано от ^Game_Master_F^
Доказването и наказването на домашно насилие в България практически не съществува. А дори и да те разделят от ваш'те, ще те пратят в някой дом или в друго семейство. Сама си реши дали това е по-добрия вариант.Първоначално написано от kremit0o0
А ако избягаш при него, той може да бъде подведен под отговорност за редица неща, едно от които е отвличане и блудство с малолетна (допускам вече сте консумирали връзката си).
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
A ti mislila li si kak 6e jivee6 s nego.. kade 6te u4i6 ako u4i6 izob6to. dali tehnite 6te te priemat.. toi kakvo misli po vuprosa s bagstvoto??
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
az ne sam kazala che she bqgam ot vkashti... prosto tva e variant... pak i da izbqgam ko prechi da si prodalja uchenietoПървоначално написано от sladkъ_mackъ
kremito0o0 пикличке заблудена. За какви съжителства говориш не мога да разбера ?!?! Ти можеш ли да се издържаш сама че търсиш такова нещо ? И защо искаш да си с него ? Защото го обичаш ?!?! А на следващия ден когато той ти бие шута и му омръзнеш ? Какво правим тогава ? Пак от начало се връщаме. При родителите. Ти в момента не можеш да пръднеш без тях. Много филми си гледала. Реалността е друга. Като изчезнеш за повече от 24 часа те ще отидат в полицията. А после познай къде първо ще цъфнат куките. А след това кой ще е в затвора за отвличане на малолетно или непълнолетно лице( не те знам на колко си). Толкова ли сте глупави момичетата че ни вярвате на лъжите ? Винаги съм се чудил дали наистина знаете че ви лъжем или умна жена няма на тоя свят. Мисля че е второто... Е и да има ти не си 1 от тях.
Питаш ли да родителите могат да му направят нещо ако отидеш при него. Ами могат да. Нямаш ли 18 могат да го съдят за отвличане. Въпроса е не дали той има 18 а ти дали имаш пълнолетие. Ако имаш можеш и свирка да му врътнеш пред тях. Няма да е особен проблем....
КопанаринМайчице... Та, да разбрах какво е тва чудо копанарин и по-добре послушай родителите си...
Животът е адът описан в Библията!
+1Първоначално написано от Alabalaportokala
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Q poslushai za sega vashte i si ostani vkyshti.Ako tolkova mnogo se obichate kato stanesh na 18 i zavyrshish si se iznasqite pravete si dechica i si se obichaite.No za sega si dlyjna da slushash vashte.I az bqh kato teb misleh da se mestq da jiveq s edno momche i kvo li ne..dobre,che poslushah nashte shtoto tochno sled 1 mesec go hvanaha nervite,pochna da izdivqva i sega si sedq s puknat krak u nas.Vuobshte ne vqrvai na myje.Kato stanesh pylnoletna shte ti doide akyla.Mirni si na gyza.
Абе, ти болна ли си?! Е, ако не си, вече ще си - тея животни носят кво ли не по себе сиЯ се осъзнай бе, дете...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
За теб ще е най-добре да го забравиш.Така мисля аз.