- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Балсам за по - бързо потъмняване
ЕВЕЛИН - БАЛСАМ ЗА ПО-БЪРЗО ПОТЪМНЯВАНЕ 150мл.
Ползвали ли сте го и има ли ефект.. препоръча ми го една приятелка и ми каза, че доста бързо потъмнявала кожата и тен-а се задържал по дълго време.. ще чакам отговори и от вас...![]()
mmm az li4no ne sam![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ми и аз не съм използвала,но приятелки споделят че стават на петна,а скоро дори едно момиче порбва с някакъв фондютен и потъмня доста(имало 3 етапа) на 2рия беше доста мургава и после БУМ стана на петна по бузите.................
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
A moje li s tezi kremove za ten da ima efekt za okolo 2 sedmici?![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Първоначално написано от ~Munika
gorkata ...
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ползвайте на L`oreal за тен дето се пръска има ефект смисъл тена когато си с него е мн хубав и струва 10 лева
...
Този, за който ти питаш не съм го ползвала, нито съм го чувала! Някой по-нагоре попита дали може да потъмнееш за две седмици .. потъмняваш доста по-бързо .. веднъж се "наплесках" два пъти на ден и на сутринта бях като негърка .. всичко беше много готино докато след два до три дни не станах на петна .. ползвах още няколко марки уж все хубави .. ефекта беше един и същ въпреки че се мажех, чаках да засъхна хубаво внимавах да покрия навсякъде .. просто не са ефикасни за продължителен тен ... а тези петна се махат никак не лесно .. затова вече СОЛАРИУМ и ТОЧКА по въпросаПрепоръчвам ти го
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...