.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

При падаща коса?

Много ми пада косата напоследък... И хем без причина - не я боядисвам, не я изправям, нищо...А пада като за световно. Фризьорката ми препоръча "Хининова вода" и почнах да я ползвам, но искам да попитам има ли някой, който я е ползвал и имало ли е ефект? Ако да, горе-долу след колко време?

Град
    Там,където най-малко очакваш....

Re: При падаща коса?

Цитирай Първоначално написано от DeePurple
    Много ми пада косата напоследък... И хем без причина - не я боядисвам, не я изправям, нищо...А пада като за световно. Фризьорката ми препоръча "Хининова вода" и почнах да я ползвам, но искам да попитам има ли някой, който я е ползвал и имало ли е ефект? Ако да, горе-долу след колко време?

do kolkoto znam hininovata voda se polzva za stimulirane na rasteja i za6tita na kos1ma ..... ta nz za tfoq sly4ai dali 6te pomogne otidi v nqkoq apteka i pot1rsi ampuli
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Според мен е сезонно падане на косата - Попринцип космите си падат на определен период от време. Всички косми. Само че, не падат всички заедно, ами на части, или сезонно. Ако падането на косата е по-сериозно, аз ти препоръчвам да отидеш на дерматолог, докато не е станало късно, или пък да пробваш с билкови продукти за коса!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

и на мен ми пада косата една фр ми каза че може да е от сезона, радвам се че не ми пада само на мен гадничко си е ,ама щом не е само при мен проблема ще се надяваме да се оправи

Град
    Ha MopeTo (sun)
    просто сега е такъв сезона-едва ли ти има нещо.моята постоянно пада-с кичури като се къпя,о говорих с фризъорката ми и тя ми каза,че няма нищо и наистина е така.в смисъл винаги ми е падала така косата,а имам дълга и гъста коса това с хининовата вода най-вероятно ще ти помогне,сестра ми също я е ползвала и й помогна
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

И при мен пада, ама е заради пресата.. ми ако си сигурна, че при теб не е от сезона или нещо естествено, купи си няква маска.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    амии....аз ти казвам,4е хиновата вода действа,но ефекта ще е може бии след две три седмици.....може и да си вземеш и ампули с плацента от аптеката...много помагат !!!!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Можеш да си вземеш ампули за косопад,хапчета,да ползваш билкови отвари и шампоан за косопад.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    nz dali pomnite no i az imah ( i na polovina i sega imam) tozi problem! mazah se s kakvo li ne... i nemi poomogna... dokato sama ne se ospokoih.... i sega gledam 4e e namalqla... da 4una na durvo
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ефекта със сигурност не идва ведната,а и се изисква много постоянност! затова може би на тебе нищо не ти е помогнало,а може би просто не си попаднала на ка4ествен продукт! Просто се иска постояннство!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Преди и на мен ми капеше много косата(при мен беше,защото се боядисвах де).Взех си някакви ампули от аптеката,не бяха скъпи(едната беше 2 лева).В продължение на 1 месец някъде ги ползвах и сега не ми капе.Отиди до някоя парфюмерия и попитай,сигурно ще има

Град
    sF-to xD
    Може да пада и от стрес... Но попринцип преди една година и аз бях в същото положение и много се бях уплашила, но сега всичкое на 6
    Seize the day or die regretting the time you lost!
    It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
    Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
    Please tell me what we have is real!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си