Хора моляви дайте упражнения за стягане за дупето и краката и за махане на шибаните паласки,че не мога се търпя вече![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az ne haresvam tova 4e imam palaski, mn gi mrazq![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
i az .. no sam v period na mahaneПървоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Аз пък нямам паласки,но не си харесвам вътрешната страна на бедрата![]()
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
ami wlizaite wyw fitnesa naprimer?sega e po toplo i do lqtoto imate wreme stiga da imate jelanie da se pooformite w powecheto fitnesi ima jenski ured specialno za oformqne na taliqta s uprajnenie koeto ne bih kazla che e nikak tejko
http://vkushti.tialoto.bg/ това е за упражненията за които молеше
а по темата:ми горе доло се харесвам ама има какво да се желае![]()
lqtno wreme lesno moje da se oturwete ot nejelanite palaski dori samo s 1 ured
Майката на всичко е да правите упражнения, да потичвате от време на време .. да танцувате ! Аз примерно се занимавам с танци и доста от времето си прекарвам в танцуване, но независимо от това тичам и правя упражнения за стягане ! Аз лично си харесвам тялото, което без да искам да звучи фукливо е изключително стегнато и дори да кача някой килограм, гледам да го компенсирам ... диетите също са добро средство стига да ги правите правилно и редовно. Не говоря за гладуване, а за ядене на здравословна храна с ниско съдържание на калорий ! Яжде редовно и здравословно, пийте много вода, спортувайте и всичко ще бъде наредС оплаквания нищо не става
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Обожавам си тялото![]()
Не си ахресвам бедрата от вътрешната им част. Дупето ми не е осебено малко, но поне е стегнато. Иначе оттам нататък се харесвам- е, може би с няколко кг по-малко ще е по-добре, ако може и с малко по-големи гърди, но... и така съм си добре
Колкото до упражненията- някой преди мен беше казал- танцувай!Това направо си е комплекс от упражнения, а и не омръзва.
q spodeli spodeli kak 6i gi maha6 :PПървоначално написано от Ch0c0la73
shte si gi hwani s ruce i shte si gi drupne razbira se?Първоначално написано от porcelanova_kukli4ka
za nachalo shte smeni menu-to si ne da go namali a da go smeni otdelno ti kazah che na lqtno wreme e dosta lesno da se mahnat palaskite osobeno wyw fitnesa kudeto ima speecialno uprajnenie dosta elementarno za premahwaneto im i oformqne na taliqta i dupeto