.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    И според мен няма... Макар че е нагло да го казвам, след като с приятеля ми се събрахме месец преди официално да навърша 16, а по всичко да личи, че това между нас не е нещо обикновено. Така че, дори и да не вярвам в истиността на чувстата преди 16 при момичетата и поне 17 при момчетата, нищо не им пречи да си съществуват, макар и да са рядкост.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен
    Град
    Варна
    Защо да не съществува?!?Ако намериш точния човек и си сигурен в него...Няма нищо невъзможно!Аз винаги давам един пример...Родителите на най-добрата ми приятелка са заедно от 8 клас, което означава от 14-15 годишни - досега това са почти 20 години!Това не е ли истинска любов, започнала на 15 години?!?
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Има хора, за които "хормоните" както ги наричате са най- истинското изживяване през целия им живот. Познавам двойки, които от "хормоните" са се оженили, така, че всичко е възможно!

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    имам съученичка, която е на 19, а ходи с гаджето си от 7 години...вие му правете сметката
    da razbiram no v tazi tema e 13-15 a ne 19 na 19 moje da su6testvuva a na 15 koe mom4e znae kvo e liubov???

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    тя сега е на 19, а ходят от 7 години почти, значи е била най-много на 13, когато са тръгнали - не мисля, че пиша толкова сложно, че да се налага да обяснявам
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от Winter Madness
    Всичко зависи от начина, по който мисли и е израстнал човек.

Re: Любов на 13?!?

hah lubov mnooo 4esto sam q 4ustval i sled tova sam sajalqval se neshto se preebava i zatfa pove4e sam si kazal nikfa lubov ~
    Jo`s Family

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    тя сега е на 19, а ходят от 7 години почти, значи е била най-много на 13, когато са тръгнали - не мисля, че пиша толкова сложно, че да се налага да обяснявам
    srr mn ne skiah dubre no tezi slu4ai sa mn redki!!

Ех ама и вие... На 13/15 не е любов... Тогава е "luff"-кане

Не.Просто някфо привличане.Това е...

Град
    Своге
    Еми има нещо,ама с времето разбираш,че има много по-голяма любов от тази :P
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    според мен момичетата узряват мнгоо по-бързо и са способни да обичат истински дори и на 15, момчетата (повечето) на 15 години се държат много детински, и не са готови за истинския живот... Разбира се,има си изключения.. Аз бях на 14 когато тръгнах със сегашното ми гадже, а той беше на 16... Ходим вече 3 години. В началото се държахме много детински, той беше типичния женкар-гъзар... беше ходил с 2 втора...пушеше..пиеше... , но се промени, заради мен. Според мен, това е достатъчен факт, за да се разбере, че ме е обичал достатъчно,дори и на 16.. Така че всичко е възможно. Всичко зависи от самите хора....

Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    Аз мисля ,че възраста не е от значение.Любов може да има ВИНАГИ!!!
    to4no taka
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

според мен няма истинска любов, а само някакво харесване.
    В живота винаги
    става така,
    че обичаш този,
    който бяга от теб,
    а бягаш от този,
    който те обича...

istinskata lubov nqma vazrast! kogato bqh na 12 go sre6tanah be6e v sasedniq klas.....hodehme zaedno na yroci po en ....mn se vlubih v nego... sega sam po4ti na 16 i vinagi kogato go vidq se raztrepervam......vse o6te go obi4am
    samo 4 toi taka i ne otgovori na 4uvstvata mi......no hubavoto e 4 dori kogato mu priznah 4uvstvata si, toi prodalji da se darji milo s men........

Супер фен Аватара на gabi_94
    истинска любов - не точно, може би първата любов, която също е силна, но не достатъчно. Макар че е възможно, познавам едно момиче дето в 7 клас станаха гаджета с едно момче, сега са 11 клас и още са заедно, мислят за бъдещето и са щастливи, евала им!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Абе може да ви кажа , че има .. аз не искам да се хваля но сам на 13 и расаждавам по зряло от другите на моята вазраст ...пред тях се правя на тъпа тн.тн.тн...но мога да кажа че има лубов и на 13 и сам се убедила !!! От 2 години и половина вече съм влубена лудо в едно страхотно момче .. поговорихме си и разбрах че той си харесва друга но това е друг вапрос и мога да кажа че от всичко случило се пак има лубов в мен

Както се сазва: "Всичко е възможно" не трябва да подценяваме или надценявами никого щом не го познаваме или нямаме никакво инфо за живота му Умно се изразих... Като никога

Любов може и да има..колко е истинска е различно при всеки..но точно на тази възраст сичко е като в приказка и е най хубаво да си влюбен..
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

незням защо има толкова отрицателни отговри... но вярвате ли ми или не влюбих се на 13 и все още съм (сега съм на 15) и така както е тръгнало дано да си остане така... може да ми е наистина рано но смятам,че мога да прекарам целия си живот с него
    Long Live Rock and Roll

For Heavy Metal We Would Die

Смешни сте ми .На тази възраст е по-скоро силна симпатия и приятелство,но пък до такива степени да стигаме едвали

pod 15,t.e. dokato trae nai-silnata 4ast ot puberteta-ne.Sled tova moje

Град
    sofiq
    ne

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    vazmojno e vsi4ko taka 4e da
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    vazmojno e vsi4ko taka 4e da
    Възможно е я! като бях на 13 с един приятел си бяхме харесали 2 момичета. Аз се пръсках с Деним за Кристияна, а той всеки ден си чистеше обувките заради Ина. Ей ква любов беше! Всяка вечер по пейките 2 часа посреднощ сме се мляскали!

Темата просто

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си