- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов на 13?!?
И според мен няма... Макар че е нагло да го казвам, след като с приятеля ми се събрахме месец преди официално да навърша 16, а по всичко да личи, че това между нас не е нещо обикновено.Така че, дори и да не вярвам в истиността на чувстата преди 16 при момичетата и поне 17 при момчетата, нищо не им пречи да си съществуват, макар и да са рядкост.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Защо да не съществува?!?Ако намериш точния човек и си сигурен в него...Няма нищо невъзможно!Аз винаги давам един пример...Родителите на най-добрата ми приятелка са заедно от 8 клас, което означава от 14-15 годишни - досега това са почти 20 години!Това не е ли истинска любов, започнала на 15 години?!?
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Има хора, за които "хормоните" както ги наричате са най- истинското изживяване през целия им живот. Познавам двойки, които от "хормоните" са се оженили, така, че всичко е възможно!
da razbiram no v tazi tema e 13-15 a ne 19 na 19 moje da su6testvuva a na 15 koe mom4e znae kvo e liubov???Първоначално написано от alice sw
тя сега е на 19, а ходят от 7 години почти, значи е била най-много на 13, когато са тръгнали - не мисля, че пиша толкова сложно, че да се налага да обяснявам
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначално написано от Winter Madness
hah lubov mnooo 4esto sam q 4ustval i sled tova sam sajalqval se neshto se preebavai zatfa pove4e sam si kazal nikfa lubov ~
![]()
Jo`s Family
srr mn ne skiah dubre no tezi slu4ai sa mn redki!!Първоначално написано от alice sw
Не.Просто някфо привличане.Това е...![]()
Еми има нещо,ама с времето разбираш,че има много по-голяма любов от тази :P
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
според мен момичетата узряват мнгоо по-бързо и са способни да обичат истински дори и на 15, момчетата (повечето) на 15 години се държат много детински, и не са готови за истинския живот... Разбира се,има си изключения.. Аз бях на 14 когато тръгнах със сегашното ми гадже, а той беше на 16... Ходим вече 3 години. В началото се държахме много детински, той беше типичния женкар-гъзар... беше ходил с 2 втора...пушеше..пиеше... , но се промени, заради мен. Според мен, това е достатъчен факт, за да се разбере, че ме е обичал достатъчно,дори и на 16..Така че всичко е възможно. Всичко зависи от самите хора....
to4no takaПървоначално написано от malkata_sladurana
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
според мен няма истинска любов, а само някакво харесване.
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
istinskata lubov nqma vazrast! kogato bqh na 12 go sre6tanah be6e v sasedniq klas.....hodehme zaedno na yroci po en....mn se vlubih v nego... sega sam po4ti na 16 i vinagi kogato go vidq se raztrepervam......vse o6te go obi4am
![]()
samo 4 toi taka i ne otgovori na 4uvstvata mi......no hubavoto e 4 dori kogato mu priznah 4uvstvata si, toi prodalji da se darji milo s men........
истинска любов - не точно, може би първата любов, която също е силна, но не достатъчно. Макар че е възможно, познавам едно момиче дето в 7 клас станаха гаджета с едно момче, сега са 11 клас и още са заедно, мислят за бъдещето и са щастливи, евала им!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Абе може да ви кажа , че има .. аз не искам да се хваля но сам на 13 и расаждавам по зряло от другите на моята вазраст ...пред тях се правя на тъпа тн.тн.тн...но мога да кажа че има лубов и на 13 и сам се убедила !!!От 2 години и половина вече съм влубена лудо в едно страхотно момче .. поговорихме си и разбрах че той си харесва друга но това е друг вапрос и мога да кажа че от всичко случило се пак има лубов в мен
![]()
Както се сазва: "Всичко е възможно" не трябва да подценяваме или надценявами никого щом не го познаваме или нямаме никакво инфо за живота му![]()
Умно се изразих... Като никога
![]()
![]()
![]()
Любов може и да има..колко е истинска е различно при всеки..но точно на тази възраст сичко е като в приказка и е най хубаво да си влюбен..
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
незням защо има толкова отрицателни отговри... но вярвате ли ми или не влюбих се на 13 и все още съм (сега съм на 15) и така както е тръгнало дано да си остане така... може да ми е наистина рано но смятам,че мога да прекарам целия си живот с него![]()
Long Live Rock and Roll
For Heavy Metal We Would Die
Смешни сте ми.На тази възраст е по-скоро силна симпатия и приятелство,но пък до такива степени да стигаме едвали
![]()
pod 15,t.e. dokato trae nai-silnata 4ast ot puberteta-ne.Sled tova moje
ne
vazmojno e vsi4ko taka 4e da![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Възможно е я! като бях на 13 с един приятел си бяхме харесали 2 момичета. Аз се пръсках с Деним за Кристияна, а той всеки ден си чистеше обувките заради Ина. Ей ква любов беше! Всяка вечер по пейките 2 часа посреднощ сме се мляскали!Първоначално написано от mim4ety_sara
Темата просто![]()
![]()
![]()
![]()