- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов на 13?!?
Mislite li 4e sy6testvuva istinska lubov na 13 -15 godini?Spored men ne ..
![]()
Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
ami spored men su6to ne su6testvuva.mom4etata iskat samo sex a momi4etata si mislqt 4e te gi obi4at a vsu6nost mom4etata iskat samo edno:da vkarat momi4eto v legloto si!!!![]()
ми...май неПървоначално написано от MaD BuNnY
![]()
на 13 години? о.ОПървоначално написано от punkarkata
когато мама ти обяснява,че секс е когато момчето си вкарва чурката в чурката на момичето? ех?
abe spored men e v1zmojno,ama nz dali na nqkoi se e slu4valo togava![]()
[/i]
еми....кво да кажа, то май и на 20 да си пак няма![]()
Под действието на алкохола човек забравя и губи паметта си. Така той може да се самоубие вечерта, а на сутринта нищо да не си спомня
Възможно е сичко.
Животът е адът описан в Библията!
Първоначално написано от w0sh
ami az kakto 4eta pi6e na vuzrast 13-15 a ne samo 13 tka 4e poznaam mn mom4eta koito isakt sex na tazi vuzrast pone na 15 godini :P :P
при всекиго различно идва
Първоначално написано от Say It Right
Всичко зависи от начина, по който мисли и е израстнал човек.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
според мен може да има истинска любов..Се пак виждала съм момичето беше на 14 а момчето на 15и той толкова мн я обичкаше че не напираше за секс.
ама се разделиха след 3 - 4 месеца..Дълга и широка не че го искаха..
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
Ми и аз така мислех .. но аз сам на 14 години той каза когато съм готова да правим секс .. вече ходим 8 месеца и не съм сигурна че искам .. онзи ден приказвах с него и той каза , че никога няма да ме зареже за това че аз нямам желание за нещо .. каза че предпочита да ме чака 10 години отколкото да ме остави заради глупости.. За това го обичамПървоначално написано от punkarkata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз мисля ,че възраста не е от значение.Любов може да има ВИНАГИ!!!
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
impossible doesn`t exist
въпреки,че тогава момичетата са по-скоро заблудени,а момчетата още толкос ... всяко правило си има изключения
всичко зависи от това колко са пораснали и какво е мисленето им![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Според мен е съвсем възможно и нормално да се изпитва истинска любов на 13 години.Все пак всеки има чувства и всеки човек се развива и психически и физически понякога по-рано от другите около себе си.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
е как пък да не е възможно... нали любовта няма граници и възрасти!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Еее то ако си изживееш истинската любов на 13 няма смисъл после да живееш, според мен няма, защото все още са неориентирани хора и нз какво искат и им трябва от живота
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
според мен може да съществува истинска детска любов,ама то вече границите така са се изминили,че ситуацията е станала....ужасна
someone else...
На 13 не знам...
Но аз бях на 15, когато се влюбих за първи път.
имам съученичка, която е на 19, а ходи с гаджето си от 7 години...вие му правете сметката
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....