.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Скуката...

Скуката...

На квартира съм в София,няма с кого да излизам.В чата се запознах с едн о момиче,но скъсахме Тя ме разкара след 8 месеца връзка.Сега умирам от скука.И ми е мн тъпо от всичко.Писнало ми е от клишетата в чата и е мн трудно да се зачатиш с някоя по така.Кво да се правя

Re: Скуката...

Цитирай Първоначално написано от kalioo
    На квартира съм в София,няма с кого да излизам.В чата се запознах с едн о момиче,но скъсахме Тя ме разкара след 8 месеца връзка.Сега умирам от скука.И ми е мн тъпо от всичко.Писнало ми е от клишетата в чата и е мн трудно да се зачатиш с някоя по така.Кво да се правя
    Ама ходили ли сте, или само така по нета "ходите" и "имате връзка" Ако е второто, то тогава ... о.О Шит! Накъде отива светът...

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Абе остави го този чат бре. Това си е таралеж в гащите.
    Излизай се оглеждай. Ходи сам на обяд/вечеря и си отваряй очите.
    Това ни е лошото на хората: полагаме огромни усилия да градим стени, а не мостове.
    Създавай си връзки с хората. Не всяко момиче, с което се запознаеш е потенциална партньорка. Гледай на тях, като средства към крайната цел.
    Като започнеш да си запълваш времето и си намериш познати ще ти се получат нещата.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Не се влюбвам в чата,просто го използвам като по лесно средство за контакт с хора.С 3 се срещнах,1 приятелка,друа нищо,3 тръгнахме и си бяхме гаджета.

Излизай повече, захвани се с някакъв спорт.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Излизай повече, захвани се с някакъв спорт.
    +111111

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Кажи си 1 месец никакъв компютър / телевизор и ще намериш много интересни неща и ще започнеш да се запознаваш с нови хора

На колко си?
    Hold me in your arms and never let me go
    Hold me in your arms cuz I need you so
    I can see it in your eyes there is something
    something you wanna tell me....

Охооо,супер.Сигурно си студент...излизай по-често ,намери си някакво приятно занимание и ще видиш как няма да те наляга скуката.Просто не се затвяряй само в къщи и пред компютъра,защото това още повече спомага за лошото настроение.Не може да нямаш приятели там...
    Hold me in your arms and never let me go
    Hold me in your arms cuz I need you so
    I can see it in your eyes there is something
    something you wanna tell me....

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    s1glasna s1m s postovete po-gore ..sport,pove4e izlizane...ili se opitai da se spriqteli6 s kolegi..ako si student nz..zn hora s podoben problem..edva li si edinstven ..pot1rsi drugi ..uspeh ![/i]

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Еми като ми е скучно си хгващам гадже... да ме размотава...
    Ама при тебе това няма да стане....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Това, че си на квартира значи ли, че седиш само в нея ?
    Не учиш ли ?
    Не работиш ли ?
    Не се ли срещаш с хора ?
    Излез със съученици, колеги с които си се запознал ...
    Кво си се депресирал за глупости

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Мии отиди да тренираш нещо ... запознавай се с повече и нови хора ... все ще си намериш някоя
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

A be 4ovek ti si pob1rkan .. jivee6 v Sofiq ... na 21 si ... i sedi6 i se zavira6 v kvartirata .. ne biva taka .. nedei da si propilqva6 vremeto kato sedi6 pred komputara ... taka dokato se useti6 i si na 40

Град
    Shumen
    Lele vyv Sofia kato se zamislq ima mnogo razvlecheniq ....Zapochni povechko da izlizash ne se zabivai....Bydi po otkrit jivota ne e pred kompa.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    sF-to xD
    Пич стегни се малко уе! Живота е пред тебе! Само тряа да злезнеш и да го хванеш за ръката С тоя компютър само си губиш времето Имаш квартира?! Перфектно - направи купон Почни някаква работа и сичко е на 6 :P
    Seize the day or die regretting the time you lost!
    It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
    Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
    Please tell me what we have is real!

Работя и като казвам че не излизам имам предвид,че просто е по рядко примерно 2-3 пъти седмично кафе,кръчма магазини или кино.Просто нямам компания а с отделни приятели

Град
    В АдА
    Абе човек излезни на дискотека на кафенце да не живеем в 20 век и да си сам излизаш и толкова все ще се запознаеш с някой

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Ем то не е задължително да си хващаш гадже .. Приятели нямаш ли?? .. Излизай по-често на кафета и т.н. .. Ще се запознаеш с много хора и така .. Все пак на 21 едва ли е много приятно да стоиш пред компа .. Сега ти е времето за живот
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

ходи да береш джанки... все ще срещнеш някой по пътя
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Излез с приятели на диско и там си харесай мадама от чат и сън спомени няма
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    In Devil's Castle
    може да изчакаш малко и любовта да кацне на рамото ти...или пък може да изчакаш малко и да си пропилееш живота в забвение...само квартирата ли познаваш
    someone else...

Цитирай Първоначално написано от kalioo
    Работя и като казвам че не излизам имам предвид,че просто е по рядко примерно 2-3 пъти седмично кафе,кръчма магазини или кино.Просто нямам компания а с отделни приятели

A ot kolko vreme si v Sofia ?? Ako e ot skoro ne moje da stane tolkova b1rzo kolkoto iska6... Makar 4e te razbiram... poneje London e ne6to mn po ujasno ot Sofia povqrvai mi ... i az nqmam kompaniq i v Bg sa vsi4kite mi priqteli .. ama ne se oplakvam .. tak1v e jivota Az kato izlizam 2 p1ti v sedmicata (s1bota i nedelq ) i to do parka 6toto sme nep1lnoletni za diskoteki , kr14mi i t.n /// taka 4e ne se oplakva mn .. ima mn po lo6 islu4ei ot tvoq uspex

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си