- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем ли е това?
Vidqh 4e ima podobna tema,no konkretniq v1pros ne be6e zadaden: problem li e spored vas ako momi4e na 15 godini e 1.75 ???otbl1skva li tova mom4etata
Не, защо? Даже може манекенка да станеш..![]()
Животът е адът описан в Библията!
Зависи от пропорциите.
Първоначално написано от w0sh
mi 55 kila s1m...iam si biust
![]()
kvo 6te kaje6? |||mene me interesuva dali viso4inata mi bi popre4ila
Дай снимка и щи кажа дали ставаш![]()
Еми едва ли защото аз съм на 14 тази година ги направих и сам 1.76 и сам 50 кила .. ама тренирам и волейбол (ай да не казвам да видите баща ми колко е висок че няма да закарате![]()
![]()
) ... до сега не сам имала проблеми с ръста никога не ги отблъсквало момчетата ..аа и както казахте по горе че може да станеш манекенка и такава съм вече взимала сам 2-ро място два пъти и сега съм на курс от "Визаж" (не се хваля само отбелязвам)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Проблем е!
Задължително момичето НЕ трябва да бъде толкова висока на тези години![]()
![]()
![]()
Това говори, че то е жертва на радиацията и трябва да бъде под карантина![]()
abe syvsem si e norm - spox![]()
![]()
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
Въобще не е проблем. Не се притеснявай![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
XeXe....Vzemi sie hvani s nqkoi basketbolistako li ne sys Shrek...Baizkam se emiii ....1 moq syuchenichka e kato teb i ima tvoite proporcii...Ama ne e koi znae kakyv problem.Samo ne se kachvai na tokcheta che stava losho
.....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Пропорции значи... да нямаш много издължена глава и ли пък къси крака и дълго тяло... има значение.Първоначално написано от Sweet_Play_F
Първоначално написано от w0sh
oops sorry ..mi mai sa mi normalni /.// az pomislih 4e stava duma primerno 70/160/80 ama ne gi razbiram teq![]()
защо подяволите ще е проблем че си висока??? (освен ако не страдаш от женския комплекс 'аз с по-ниско момче не бих тръгнала')![]()
Welcome to the end of the thought process.
Първоначално написано от bishop
ami naistina ne bih tr1gnala s po-nisko mom4eblagodarq na vsi4ki za prekrasnite mneniq i s1veti
tva za tok4etata otdavna go os1znah
mn e gadno ,za6toto vsi4ki obuvki koito si haresam mn mn mn sa s tok4e (cry)
+1Първоначално написано от a3c1M
и не виждам какъв е проблема с момче малко по-ниско от теб (не го воря от името на потърпевш от този женски комплекс - 1.90 съм)
Welcome to the end of the thought process.
Споко бе има момичета които се притесняват че са много ниски а ти се притесняваш от това че си висока![]()
Е, и аз бях така, но в никакъв случай не е лошо ... и сега си харесвам всичките 175см (не съм дърпала нагоре повече)![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Не е проблем разбира се .
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Излишен въпрос :P Това си ти...няма да се смалишХаресай се такава ..каквато си
![]()
Имам Родина, имам народ,
имам и вяра, имам живот.
Имам надежда, имам съдба,
имам куража за тая борба.
eemii 1.75 za momi4e si e super,vuob6te ne trqbva da se pritesnqva6..znae6 li kolko mnogo niski momi4eta ima koito iskat da sa na tazi viso4ina
trqbva samo da se radva6,4e ne si ot onezi nezabelejimite po 1.50..
![]()
i az sum na tova vmenie,che e po-dobre da si visoka otkolkoto 1.50 i edvam da se zabelqzvash.A i taka imash shans da si hvanesh nqkoe dosta visochko momche.Kakvo predpochitash da trqbva da hodish po 24h na tokcheta i pak da si minionche.Perfektna si daje se radvai:Ppp Az kato sum 1.73 i gadjeto mi se byzika,che si nisichka kakvo da kajaKefi se i za nishto na sveta nedei da imash kompleksi za tova.Az lichno daje ti zavijdam dai 2-3sm na zaem
![]()