.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: БЕЛЕЗИ ????

БЕЛЕЗИ ????

оЩЕ ОТ МАЛКА КОГАТО СЪМ КАРАЛА ШАРКА ИМАМ един белег точно до веждите и си е доста голям не се вижда много но все пак се вижда някой знае ли с какво мога да го махна, колко пари и дали действа плсс хелп

Град
    Blagoevgrad
    Ами такива белези си остават,аз поне не съм чувала за начин,по който да се премахват.

с фондютен да го прикриваш?или не е на такова място че позволявя

Голям фен
    ами чувала съм контратубекс и мадеказол (ама не съм мн сигурна че са ефикасни)аз например единпът така жестоко си раздрах ръката....че като се сетя и ми прилошава...Отидох при баба и тя ми даде една кутийка с мас и невен (мехлем) отначало бях мн скептично настроена но все пак се мажех и ми се махна белега ......ама твоя е стар незнам дали ще помогне

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    za Contractubex garantiram na 100% 4e ima efekt,za po novi belezi trqbva da se polzva priblizitelno okolo 3 meseca,a za stari-kakto e tvoq nqkude 6-7.tubi4kata e 20gr i struva okolo 13lv.maje6 se 2 puti dnevno.az go polzvah sa sravnitelno nov beleg i za okolo 3-4 meseca rezultata be6e na lice! prepora4vam ti go ot sobstven opit!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    белегът е от шарка, не смятам, че нещо ще има ефект...и аз имам, но поне не се виждат...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Повече от фен Аватара на bishop
    аз не се сещам за нещо което да може да го махне, но чичо доктор може и да зн. тичкаш утре при някой дерматолог и го питаш: "тва как да го махна?"

П.П. доколкото зн белезите от шарка не са 'forever'
    Welcome to the end of the thought process.

мадеказол ми казаха на мен, но аз не се мазах когато трябва и вече май е късно ;(;(

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    аз със конктактубекс се мазах дооооста дълго време и ефект нямаше. Не препоръчвам

Saatana vittu perkele hate crew!

ок мерси на всички

аз имам един почти незабележим белег на челото но все ме притеснява и си мисля че ще го забележат затова всеки ден го мацам с коректор или фон дьо тен

аз мисля че не може да се махне белег от шарка..
    Мечтите са безкрайни..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си