- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- БЕЛЕЗИ ????
оЩЕ ОТ МАЛКА КОГАТО СЪМ КАРАЛА ШАРКА ИМАМ един белег точно до веждите и си е доста голям не се вижда много но все пак се вижда някой знае ли с какво мога да го махна, колко пари и дали действа плсс хелп
Ами такива белези си остават,аз поне не съм чувала за начин,по който да се премахват.
ами чувала съм контратубекс и мадеказол (ама не съм мн сигурна че са ефикасни)аз например единпът така жестоко си раздрах ръката....че като се сетя и ми прилошава...Отидох при баба и тя ми даде една кутийка с мас и невен (мехлем) отначало бях мн скептично настроена но все пак се мажех и ми се махна белега ......ама твоя е стар незнам дали ще помогне
za Contractubex garantiram na 100% 4e ima efekt,za po novi belezi trqbva da se polzva priblizitelno okolo 3 meseca,a za stari-kakto e tvoq nqkude 6-7.tubi4kata e 20gr i struva okolo 13lv.maje6 se 2 puti dnevno.az go polzvah sa sravnitelno nov beleg i za okolo 3-4 meseca rezultata be6e na lice! prepora4vam ti go ot sobstven opit!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
белегът е от шарка, не смятам, че нещо ще има ефект...и аз имам, но поне не се виждат...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
аз не се сещам за нещо което да може да го махне, но чичо доктор може и да зн. тичкаш утре при някой дерматолог и го питаш: "тва как да го махна?"
П.П. доколкото зн белезите от шарка не са 'forever'
Welcome to the end of the thought process.
мадеказол ми казаха на мен, но аз не се мазах когато трябва и вече май е късно ;(;(
аз със конктактубекс се мазах дооооста дълго време и ефект нямаше. Не препоръчвам![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
аз имам един почти незабележим белег на челото но все ме притеснява и си мисля че ще го забележат затова всеки ден го мацам с коректор или фон дьо тен![]()
![]()
аз мисля че не може да се махне белег от шарка..
Мечтите са безкрайни..