- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какъв вкус има спермата?
да даже може да намериш хапки от сандвичи и трошии :ДПървоначално написано от menta_loverka
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
zavisi ot 4oveka,
mislq 4e pri vseki si zavisi ot organizma i ot dr raboti kato alkohol i cigari
няма любов
az obi4am duneri pica i sqkfi testeni ne6tai ne ka4vam :P daje i gram :P moqta na duner li ima vkys
![]()
![]()
![]()
opitai i 6te razbere6![]()
Razlichna e ot chovek do chovek. Moqta kato cqlo za moq radost e sladka.
Eating isn't cheating - Arnold
Горчиво-солена..поне на сегашния ми приятел..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
несъм си правел свирка сам![]()
![]()
Не че нещо...5 теми над твойта има ВАЖНА тема и там пише всичко за спермата.Четете бе хора![]()
Некъф гаден фкус .. нз точно къф ама знам , че ако момчето похапва повечко ананас , спермата му става сладникава![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Някой ми каза,че има вкус на последното,което е яло мимчето.Примерно ако изяде един порокал 1ч преди секс след това ще има лек вкус на портокал.Други ми казаха,че си има гурчивичък вкус!Така,че нз момче съм немисля да опитвам![]()
![]()
Любовта,волейбола и downhill-а над всичко!
Хем кисел, хем соленичък, няма няква прилика с нещо, което да си опитвалаама не е гадна мен харесва вкуса :P
..BEEP..BEEP..
Love Pon and Zi ^^
на всеки мъж е различна и ако примерно мъжа 2-3 дена яде само цитруси и бадеми после спермата му ще е що годе ВКУСНА![]()
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
na liuti chushki![]()
Един съвет към момчетата. Ако искате на приятелките Ви да не им е толкова соленичко, редовно пийте сок от ананас или яжте от плода. Доказано е, че Ананаса прави спермата по-сладка. Е, няма да стане като да яде шоколад, но все ще има ефект. Успех![]()
Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!
Da be qj pypesh syshtiq efekt e
емииии различно..ако пуши...е горчива на вкус...поне на моя е така..от голямо значение и какво е ял..иии т.н.Първоначално написано от mimoza16
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
solen e :P
не съм си я опитвал...