- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Новите Discreet
Значи-вчера гледах по GTV(комедииният канал) реклана на някакви нови ежедневни превръзки Discreet-то преди си имаше стари, а сега са излезнали някакви нови-пробвали ли сте ги и по добри ли са от старите![]()
Спри се с тоя цикъл, менструация, овулация, превръзки и тампони бе
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Просто съм доста вманиячена с тези превръзкиПървоначално написано от alice sw
ама за цикъла вече темички не пиша бе
Е плс дайте отговорчета де
![]()
http://discreet.devchat.ru/morning/ Eто това са новите превръзки дискрийт-само, че сайта не е български, но ги има на картинкаАми те уж ги рекламират ама аз доста се оглеждах ама не ги виждам-само старите виждам
![]()
и аз досега не съм ги виждала по магазините![]()
Ти май наистина си се побъркала на тема превръзки,друга тема от теб пусната каточе ли нямам спомен да съм срещала..
По темата нямам идея какви са тея превръзки
Пускала съм доста по различни теми от теми за превръзки!Просто не си ги видял/видяла.Първоначално написано от spongebob
Я бодни един тампон,че от превръзки тръпки ме побиват.Освен това за какво са ти пък ежедневни...съмнявам се да се разтичаш.По-старите жени ги ползват обикновено
Първоначално написано от KillSwitchEngage
аха
Aз тези превръзки ги използвам когато цикъла ми свършва и ми е слаб-а тампони-използвам ги само в крайни случаи, защото си мисля, че не са много полезни!Първоначално написано от 96
![]()
xaxaxax mn.smqhПървоначално написано от KillSwitchEngage
pokani go i vl blizkite 1-2 godni nqma da te interesuvat ve4e prevryzkite
(sorry za latinicata no neshty ne moga da si smenq ezika)
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
В магазините ги има,а и в някой списания ги дават като тестерчета.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Аз ти говоря за новите дискрийт, изобщо видя ли сайта-там са показани кои са новите!Щото аз не съм ги виждала по магазините, а ги търсих ама ги няма просто трябва да продадат старите и тогава ще поръчат от новитеПървоначално написано от lonely in my live
![]()
Eми и аз ти говоря за новите,така де тези дето ги рекламират сега в моя град ги има.И в joy имаше май тестерчета.Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
Дензъл Ребеловски
Извинявай за тъпия вапрос ама кво са тестерчета?Първоначално написано от lonely in my live
А ти от кой град си за да разбера дали си от моя
за да си зема и аз че мноооого искам да ги вида мамка му
![]()
Ами в joy имаше 4 бр да ги пробваш т.е. тестер е когато пробваш нещо.От Червен бряг съм.Иначе меришат много приятно,харесаха ми.Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
Дензъл Ребеловски
Първоначално написано от lonely in my live
да имаше ги в joy и в блясък![]()
Защо, за бога, ползвате такива работи? Аз ги слагам само последен ден на цикъла за всеки случай. Бях взела някакви ароматизирани - кой знае какво има в тях и колко дразнят. На интимните места се слага единствено чисто, памучно бельо (когато, естествено, не се налага друго), по възможност не прашки.![]()
nqma lo6o da se int ot tezi ne6ta i az mn se interesyvamemi polzvame gi za li4na higiena priqtno e kogato znae6 4e vsi4ko ti e prefect
![]()
![]()
Само дето реално не са особено полезни.(Нито пък е особено комфортно - на мен, примерно, ми се възпалява кожата.)
Ами на теб може да ти се възпалява, защото си си взимала ароматизирани-а ароматизираните на някои момичета кожата им не ги понася!Ако си вземих обикновени мисля, че няма да имаш проблем!А пък и хубавото при дисцрийт е, че са тънки и не се усещатПървоначално написано от Barbie
![]()
А в кой брой на блясък и в кой брой на джой ги имаше-или ги е имало отдавна и сега не мога да си купя вече?И нещо по различно ли са от старите дискрийт?Първоначално написано от kateto_sladkata
Ами вече реших как мога даа намеря помощ по въпроса-ако има някой от ПЛОВДИВ-КИЧУКА, който да е виждал новите дисцрийт моля да ми пише лично съобщение за да се изясним-предварително благодря![]()