.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

хммм...какво да правя...

ами значи целувах се аз с едно момче(не по моя инициатива-той се лепна и е по-малък с 2години) и някак весела си беше вечерта,поне за мен явно само ...и си викам сега като се разделяхме дали ще ми поиска телефона,ама ъъ...нищо не поиска.Сега се чудя дали като се засечем да не направя аз нещо,всмисъл да го зарибявам аз,че тоий все пак на 16-знам ли го може да го е срам ,или пук да го чакам да видя дали изобщо ша ме отрази като ме види.Приканвам по-малките момченца да ми отговарят,че са с един характер предполагам повечето

Повече от фен Аватара на bishop
    причакай го и му искай телефона. (на 16 съм)
    Welcome to the end of the thought process.

По-добре той да е инициативата.Карай го малко като "кака"

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Според мен го изчакай, кво като е малък да се научи да поема инициативата, е може малко да помогнеш
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

аха ясно и тоя е на принципа, земи си кака да те отрака изчакай сиг ще те потърси :P
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

амииии някак не съм свикнала аз да поемам инициативата,само 2пъти съм го правила и някак не станаха нещата,ама пък ще видя...може пък да ги направя 3 пъти за щастие
    Ама пък ако иска нещо,защо не ми взе тогава номера...аз сигурно 2чааса преди да се разделим взех да го мисля тва и си викам :пък ако той не го иска,аз ще вземма неговия,ама се ядосах и не го взех де очевидно...оффф абе нз

Град
    Sofia
    davai napravo ti znae6 li kuv kef 6e mu stane
    SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe

Град
    Shumen
    AaA nai-dobre ti ....Shte mu stane mnogo qko pyk i shte se nakefi che kakata go haresva ....Shte vzeme se poutraka malko
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    В АдА
    "Хвани си кака да те отрака" поеми ти инициативата

Пишлемето нищо няма да направи - ти си човекът

Град
    Мездра
    Абе никой неможе да каже какво да направи зависи момчето с какъф характер е !

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ако му се кефиш, давай смело!

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    EEeee само момчетата ли тряя да я поемат тая инициятива мамка му Аз си търся момиче което да направи 1вата крачка,защото просто не мога аз..... Мисля че е мн грешно да се мисли че винаги момчето тряя да предприеме 1вата крачка...

--------------------------------------------------------

абе то при нас нещата са започнати-само да видим кои ша се накани да ги довърши

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marencetuuu
    амииии някак не съм свикнала аз да поемам инициативата,само 2пъти съм го правила и някак не станаха нещата,ама пък ще видя...може пък да ги направя 3 пъти за щастие
    Ама пък ако иска нещо,защо не ми взе тогава номера...аз сигурно 2чааса преди да се разделим взех да го мисля тва и си викам :пък ако той не го иска,аз ще вземма неговия,ама се ядосах и не го взех де очевидно...оффф абе нз
    ... Отиваш , казваш "Искаш ли да ти дам телефона си?" и си готова
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Може би не го е приел толкова навътре, колкото ти, а просто като 1 целувка ...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ти си на 18 така ли..Смятам,че не си струва да го търсиш..Направили сте си кефа за 1 вечер..За нещо по-сериозно камо ли-смисъл той е още дечко относно твойта гледна точка..и не му се занимава с такива неща

абе то аз не че го приех толкова навътре ама пък няма да протестирам ако се получи нещо

Мега фен Аватара на koalka
    Това с еднаквия характер беше доста голяма глупост...
    Иначе, може да е приел нещата просто като една забивка и нищо повече и затова да не ти е искал телефон.Не знам дали го е било срам при положение, че е дошъл и сте се забили.

ахм да koalka може би си права ама аз все пак искам да съм сигурна и искам да знам,че съм направила всичко,което е можело да го задържи с мен...ама като не знам кво да е тва нещо

Щом веднъж е поел инициативата, може пак да го направи (нали каза, че той се е лепнал за теб). И все пак, ако искаш да опиташ можеш да го изчакаш и да действаш, едва ли ще откаже да ти даде тела си
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си