- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хммм...какво да правя...
ами значи целувах се аз с едно момче(не по моя инициатива-той се лепна и е по-малък с 2години) и някак весела си беше вечерта,поне за мен явно само ...и си викам сега като се разделяхме дали ще ми поиска телефона,ама ъъ...нищо не поиска.Сега се чудя дали като се засечем да не направя аз нещо,всмисъл да го зарибявам аз,че тоий все пак на 16-знам ли го може да го е срам,или пук да го чакам да видя дали изобщо ша ме отрази като ме види.Приканвам по-малките момченца да ми отговарят,че са с един характер предполагам повечето
![]()
причакай го и му искай телефона. (на 16 съм)
Welcome to the end of the thought process.
По-добре той да е инициативата.Карай го малко като "кака"![]()
Според мен го изчакай, кво като е малък да се научи да поема инициативата, е може малко да помогнеш
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
аха ясно и тоя е на принципа, земи си кака да те отракаизчакай сиг ще те потърси :P
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
амиииинякак не съм свикнала аз да поемам инициативата,само 2пъти съм го правила и някак не станаха нещата,ама пък ще видя...може пък да ги направя 3 пъти за щастие
![]()
Ама пък ако иска нещо,защо не ми взе тогава номера...аз сигурно 2чааса преди да се разделим взех да го мисля тва и си викам :пък ако той не го иска,аз ще вземма неговия,ама се ядосах и не го взех де очевидно...оффф абе нз![]()
davai napravo tiznae6 li kuv kef 6e mu stane
![]()
SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe
AaA nai-dobre ti ....Shte mu stane mnogo qko pyk i shte se nakefi che kakata go haresva....Shte vzeme se poutraka malko
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Пишлемето нищо няма да направи - ти си човекът
Абе никой неможе да каже какво да направи зависи момчето с какъф характер е !
Ако му се кефиш, давай смело!
Животът е адът описан в Библията!
EEeee само момчетата ли тряя да я поемат тая инициятива мамка муАз си търся момиче което да направи 1вата крачка,защото просто не мога аз..... Мисля че е мн грешно да се мисли че винаги момчето тряя да предприеме 1вата крачка...
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
абе то при нас нещата са започнати-само да видим кои ша се накани да ги довърши![]()
... Отиваш , казваш "Искаш ли да ти дам телефона си?" и си готоваПървоначално написано от marencetuuu
![]()
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Може би не го е приел толкова навътре, колкото ти, а просто като 1 целувка ...
ти си на 18 така ли..Смятам,че не си струва да го търсиш..Направили сте си кефа за 1 вечер..За нещо по-сериозно камо ли-смисъл той е още дечко относно твойта гледна точка..и не му се занимава с такива неща![]()
абе то аз не че го приех толкова навътре ама пък няма да протестирам ако се получи нещо![]()
Това с еднаквия характер беше доста голяма глупост...![]()
Иначе, може да е приел нещата просто като една забивка и нищо повече и затова да не ти е искал телефон.Не знам дали го е било срам при положение, че е дошъл и сте се забили.
ахм да koalka може би си праваама аз все пак искам да съм сигурна и искам да знам,че съм направила всичко,което е можело да го задържи с мен...ама като не знам кво да е тва нещо
![]()
Щом веднъж е поел инициативата, може пак да го направи(нали каза, че той се е лепнал за теб). И все пак, ако искаш да опиташ можеш да го изчакаш и да действаш, едва ли ще откаже да ти даде тела си
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...