- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как сваляте противоположния пол?
hora kajete kak svalqte horata ot protivopolojniq pol pone da znam kak da svalqm az mom4etata i kak razbirate 4e mom4etata se opitvat da vi svalqt vas da kajat i mom4etata kakuv im e podhoda
т.7 и т.1
krem4et0
ми то това се усеща инстинктивно .....
а ти можеш да свалиш 1 момче като идеш при него гледаш го агресивно почваш да го целуваш а у и такива раути вече тои ако те харесва ти ще го усетиш ...
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
Отиваш и почваш да го целувашПървоначално написано от vesuuu
?
Хах тва сиг е ирония? I hope so ...
![]()
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
Че то пънкарките май сте харесвани, стига да не си истинска, а поредното заблудено хлапе![]()
spoko ne sum zabludeno hlape ot dosta vreme slu6am punk i moje da se kaje vsqkuv rock metal alternative i ne sum ot tazi godina i sum napulno sre6tu tezi koito si mislqt 4e sa punkari a ne sa!!!!
Ако толкова разбираше от пънк,никога нямаше да се наре4еш пънкаркаПървоначално написано от punkarkata
.Не ми се обяснява защо..
Колкото по темата,свалям ги с усмивка.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от punkarkata
OMG![]()
![]()
![]()
PUNKARKATA KOI VTORI KLAS SI !?!?!
PO TEMATA: NQMAM PREDSTAVA NO DEISTVA !!!![]()
![]()
![]()
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
Въобще не съм си задавала този въпрос. С всеки постъпвам по различен начин, в зависимост от характера на човека.
Не мисля 4е има определени на4ини и правилаа за усе6тането нямам представа аз немога да се усетя
![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Nai-vajnoto e da si igriv i da vkarvash leki nameci. Abe trudno e da se obqsni. Pogleda ti trqbva da izluchva interes, no da bude interesen.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
С тухла-четворка...![]()
Като се замисля май почти никога не съм се стремяла да "свалям" някого, да търся начини да го накарам да ме харесва като повече от приятел... Момчетата, които са ме харесвали, просто си падат.![]()
![]()
Иначе все още съм с първия си приятел. С него не помня как по-точно станаха нещата, може би по-скоро милото ми и учтиво държание го привлече, както и чувството за хумор, но не съм флиртувала никога с него...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Пробвай с тухла-четворка.Действа безотказно,а и ще те помни дълго време![]()
Отивам при момичето и казвам : "Аве ей мърда казвай ся, ще те еба ли или няма да те еба".![]()
vie se buzikate ama edin poznat priel bukvalno izraza i svalil edno momi4e s koliano v korema![]()
![]()
.Tia po niakakva slu4ainost o6te ne go e zariazala
![]()
![]()
![]()
![]()
Btw togava be6e na 16 godini da ne kajete 4e e bil nekuv suek
ами...аз принципно съзнателно не флиртувам,но моите приятели като ми кажат "ей,как го сваляш този...какви усмивчици,какви погледи..." и ми става смешно!защо си мислят,че флиртувам?аз просто така се държа![]()
someone else...
Първоначално написано от amatorium
до голям извод стигна :P
а иначе по темата нз...запознаваме се и то става от самосебе си![]()
Еми не знам... най-често с поглед може би.
По интонацията също се усеща, комплексно е.![]()
с 2 шамара им влизам направо ги ръшвам.
И аз имам една приятелка която като види момче и от вътре й идва да си промени гласа и да върти очичкиПървоначално написано от Ивалинка
![]()
Аз не свалям ..
Просто съм себе си , и ако ме харесат (то вече не е от значение , защото съм харесан) то е защото им допада характера ми , как говоря (бързо
![]()
) или как се държа и т.н. ...
Свалки не правя .. не се и доказвам
Не се контя за да привличам внимание ..
Не парадирам с нищо ..
Просто съм себе си ..
Ако съм "свалил" приятелката в момента ми , майче тва ми е единствената ии .. успешна свалка :P![]()
т.е. на 100 съм Сваляч .. имам 100% успех ..
Ако не съм я свалил .. Шанс![]()
И тъй![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
За по продължителни връзки просто трябва да си паснете по харектери .... В противен случай, аз постъпам по следния начинразбирам нещата кито са ми необходими за момичето като интереси.... отида при нея и само и закача тема която нея я вълнува (в този момент тя си казва а... ето един човек с който мога да си общувам приятно и от там тръгва всичко) (!!!Гледай в очите и се усмихвай!!!) и това в комбинация с романтика и подход е безотказна рецепта... Мама ми я каза![]()
![]()
![]()
![]()
Поради технически причини потребителът не го ебе ...
ами моят начн е възможно най-лесният взимам една тухла(или по голям камък) дебна от балкона и ги целя очно в главата![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму