.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Първо гадже...какво да правя..

Здравейте!
    Най-сетне се реших и аз да пиша,за да споделя и да получа съвет от вас.Нз как да започна...дано успея да опиша положението си.
    Толкова сам объркана...нз нито какво чувствам,нито какво да правя...на 15 год. съм и досега съм нямала гадже...мн момчета са ми предлагали,но аз винаги съм отказвала..1 защото не съм изпитвала нищо кам тях и 2ро защото ме е страх или и аз нз защо...и именно затова съм на тва дередже..винаги съм бягала от момчетата..също така и не съм от тея дет лесно общуват па особено и с момчета.
    Ее мисля да престана да бягам от любовта и сега ми се предостава чудесна вазможност,но аз нз кво да напрая нз как да постъпя..нз какво е да имаш гадже..нз как да се целувам..нз нищо,нищо Тази липса на опит не ми посволява да се отпусна,плаши ме и ме прави толкова нерешителна..че за неща които на пръв поглет не незначителни аз се притеснявам и нз как да постъпя..но това е да си неопитна......нз дали ме разбирате,защото нонякога дори и аз не се разбирам и с моята нерешителност измъчвам и момчето,което ме харесва и което мисля че и аз харесвам вече.Но се държа с него супер студено и тои си мисли че ми е все тая за него но не е така просто нз как да изразявам чувстата си нз как да се даржа с него...От 1 месец се познаваме и нищо.В началото му казах че го харесвам,но просто не искам се обвързвам..и така беше..защото мн по лесно ще е да избягам отново..но не спирам с бягствата вевче край....Мм проблема ми е че немога да се отпусна като съм с него,нз кво да правя.Оо не и когато си ме изпраща се до вкъщи също..той ме гали прегърнал си ме е аз пак кат някъв пукал недорасъл вървя и нищо и ест той на няколко пъти се опита да ме целуне и аз ест се дърпах..защото нз как или по скоро не мога да се отпусна. Няколко тъпи вапросчета но..когато тои се опита да ме целуне той направо искаше да си вкара езика но не успя щото не му дадох..трябвали и аз да си го вкарам веднага или...пфф знам че е тапо ноо..и още едно по тъпо в. ..дъвките през времето на целуване каде остават..питам щот и той и аз бяхме с дъвки и нз...знам че съм тапа ама тва е да си неопитна..Около 3 седмици не сме се виждали.Той беше в др град.През това време му обещах да си помисля за нас.Аз мисля че искам да бада с него,но нямам смелост заради неопитността и незнанието ми.Някои можели да ми изясни какво е да имаш гадже....
    И последно тази събота сиг ще се видим в диското..ако изопщо намеря смелост да отида..та и нз кво да прая..кво да му кажа...и ако се опита пак да ме целуне пак аз :S:S:S
    Офф стига съм писала глупости..сиг вече сам ви отекчил,ако изопщо някой обарне внимание на моята тема...нека някой ако я прочете..да си даде мнението и някое съветче...как да стана по решителна или нз...кво мислите като цяло.
    Благодаря предварително!

ПС: и се извинявам за прекалено дългата тема и за отекчението от нея и дано да съм успяла да изясна положението си.

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    интересно преди година и аз бях нерешителна ...но чувствата ми надделяха и всичко си тръгна като по вода... както и да е ... по темата.. аз ще ти кажа да се поотпуснеш малко просто се отдай на живота и на първата си любов.. ако се поита да те целуне не се паникьосвай а просто го следвай ... отдай се на момента ако мога така да кажа .. не мисли че не си се целувала ... не мисли за нищо ... Никой не се е родил научен и за всяко нещо си има първи път накратко казано... отпусни се малко ... недей се стягай много ... просто се остави "по течението" Мисля че ще се справиш само имай кураж малко и напред давай !!! Успех
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Град
    Sliven
    Mislq,che e normalno da se pritesnqvash,shtom ne si imala priqtel do sega.Pri vsichki e taka.....Pri edna vrazka neshtata si stavat ot samo sebe si,no razbira se nai-vajnoto neshto e da si estestvenai da ne se strahuvash.A za celuvkata-kaji na momcheto,che ne si se celuvala i toi shte te razbere.No ne si misli,che e neshto osobeno.Dano sam pomognala s neshto.Stiskam palci

Град
    sofiq o.k
    уникален слу4айй
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Цитирай Първоначално написано от danny_f4e
    интересно преди година и аз бях нерешителна ...но чувствата ми надделяха и всичко си тръгна като по вода... както и да е ... по темата.. аз ще ти кажа да се поотпуснеш малко просто се отдай на живота и на първата си любов.. ако се поита да те целуне не се паникьосвай а просто го следвай ... отдай се на момента ако мога така да кажа .. не мисли че не си се целувала ... не мисли за нищо ... Никой не се е родил научен и за всяко нещо си има първи път накратко казано... отпусни се малко ... недей се стягай много ... просто се остави "по течението" Мисля че ще се справиш само имай кураж малко и напред давай !!! Успех

mm da tva mi e lubimata filosofiq, prosto se ostavi po te4enieto i se zabavlqvai. A kolkoto do purvata celuvka , vseki ima takava i pri pove4eto slu4ei ne zavurshva nikak zle

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ne go 4etoh cqloto ama kak tei ne moi6 se celuvash?! ot de znaisj be spx {} ) to stava bez pritesnenie {}}}}{{}}}
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не бой се, никой не те кара да убиваш човек. Удари 1-2 бирици и ше видиш как ше ти дойде смелост набързо (сериозно, не се ебавам).

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си