Здравейте на всички ! Пиша тук, защото искам да се похваля. Днес сложих началото на подготовката на тялото и кожата ми за лятото. Започнах физически упражнения-всеки ден по 2 километра с велосипед;скачане с въже;бягане;коремни преси и други упражнения за стягане. От утре ще пазя диета (под диета разбирам не гладуване, а редуциране и намаляване на вредната за организма храна). Мисля в нея да включа плодове (главно ябълки...тук е момента да ви питам какви други плодове, са подходящи за намаляване на теглото), много течности....Бих искала да ви попитам също дали пилешкото месо и кашкавала са подходящи за тази цел? А също и за примери за упражнения? Искам да кажа само, че няма да се ограничавам много от хранаата. Ще си ям каквото си ям по принцип, но ще спра сладките и тестените неща. Ще ям по-често през деня, но по малко. Искам да ви питам дали това е подходящо за мен? В допълнение- на 14 години съм,165 висока, но не мога да ви кажа точно колко тежа, защото не съм се мерила скоро. Но мога да ви кажа мерките си-талия-71 см;ханш-89 см. Главно искам да смаля мазинините в областа на дупето и бедрата. Ще са добре дошли примери на упражнения за стягане в тази област.

Бих искала да ви попитам също вие как се подготвяте за лятото? Дали ще пазите някаква диета или ще се стягате? Какво ще предприемете за да се разкрасите за морето и слънчевите лъчи? Е това е от мен. Ще чакам съвети