.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Започвам нещо ново....

Здравейте на всички ! Пиша тук, защото искам да се похваля. Днес сложих началото на подготовката на тялото и кожата ми за лятото. Започнах физически упражнения-всеки ден по 2 километра с велосипед;скачане с въже;бягане;коремни преси и други упражнения за стягане. От утре ще пазя диета (под диета разбирам не гладуване, а редуциране и намаляване на вредната за организма храна). Мисля в нея да включа плодове (главно ябълки...тук е момента да ви питам какви други плодове, са подходящи за намаляване на теглото), много течности....Бих искала да ви попитам също дали пилешкото месо и кашкавала са подходящи за тази цел? А също и за примери за упражнения? Искам да кажа само, че няма да се ограничавам много от хранаата. Ще си ям каквото си ям по принцип, но ще спра сладките и тестените неща. Ще ям по-често през деня, но по малко. Искам да ви питам дали това е подходящо за мен? В допълнение- на 14 години съм,165 висока, но не мога да ви кажа точно колко тежа, защото не съм се мерила скоро. Но мога да ви кажа мерките си-талия-71 см;ханш-89 см. Главно искам да смаля мазинините в областа на дупето и бедрата. Ще са добре дошли примери на упражнения за стягане в тази област.

Бих искала да ви попитам също вие как се подготвяте за лятото? Дали ще пазите някаква диета или ще се стягате? Какво ще предприемете за да се разкрасите за морето и слънчевите лъчи? Е това е от мен. Ще чакам съвети

Мега фен Аватара на EarthShaker
    аз ще ти кажа нещо допълнително към изброените от теб неща: никакъв асансьор

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    аз ще ти кажа нещо допълнително към изброените от теб неща: никакъв асансьор
    Аз живея в къща, така че това няма да ми е от полза. По принцип много вървя пеш. :P

Браво на теб,хубаво е да се вземеш в ръце,за упражнения виж из нета аа и тук има такива теми разрови се.......
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Значи не се ограничавай от към плодове,защото беше попитала какви плодове са подходящи-всякакви.Идеята ти е много добра да и на мен ми трябва леко стягане за лятото.Няколко съветчета-никакво газирано!,а пилешкото и кашкавала са добър,вариант,разбира се зависи под каква форма да поднесени.Примерно за пуешката шунка се казва ,че е диетична а и е много полезна.Относно сладкото,не е хубаво съвсем да го спираш-примерно може да не се лишаваш от зърнената закуска и аз примерно много обичам corny идеално е точно за такава цел.А относно упражненията ако искаш да стегнеш седалищните мускули ти препоръчвам -клякане по 100-200 клякания на ден,изкачване на стълби. Айде успех

Град
    Blagoevgrad
    Можеш да ядеш от всички плодове,избягвай единствено бананите и черешите донякъде.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    в кляканията е истината

никога не яж само ябълки цял ден, или като първо нещо през деня, киселината им може да доведе до язва

всички салати яж с малко количество мазнина, повечето витамини са мастноразтворими, т.е. когато няма малко мазнина с тях не се усвояват или се усвояват в много по-малко количество
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

ne se lishawai ot nishto oswen ot mnogo testeni i sladki izdeliq kakto i swinsko meso qj, no ne prekalqwai;)a i ti s munichka oshte na 14 godini ne mislq,che trqbwa da se zanimawash s dieti ot kolkoto poweche sys sport zashtoto organizma ti moje da se ushashawi i to dosta;)

Ограничи се от пърженото. Аз имах наскоро гастрит и ме посъветваха какво е по полезно като цяло за организма. Недей да приемаш храненето като диета ако нормалната доза белтъци въглехидрати и мазнини за деня. Важното е да се ограничаваш примерно с газираното както са казали и другите кафе съо не се препоръчва. Месо можеш да ядеш всякакво само да не е пържено. Може да е варено печено, може да хапваш супички или няккажи други вскуни манджички. От сладкото недей напълно да се лишаваш понеже като си на даскало ти е нужна глюоза за мозъка а и също може да те заболи главата в някой момент то е защото ти е нужен малко шоколадец. Затова не си спестявай храната като цяло но и не прекалявай. Пий много вода поне по 2 литра и хапвай продчета и зеленчуци. За успражненията и за волята която имаш за да започнеш новото начинание те поздравявам и ти желая успех.

Както бяха казали по-горе, ще е хубаво да избягваш газираното. Също така захар и сол, под каквато и да е форма. Пий колкото можеш повече вода. Не спирай да ядеш мляко ,сирене, кашкавал и т.н., защото ти си на 14 и сега организмът ти има нужда от тях, само гледай да са с по-малка масленост.
    А що се отнася до спорта, те поздравявам, че си се захванала, защото повечето си мислят, че само с гладуване ще стане, но изобщо не е така.
    И не очаквай светкавични резултати, все пак за всичко трябва време.
    Пожелавам ти успех
    Which part of FUCK OFF don`t understand...?

Град
    Okinawa
    Аз ще мързелувам..както с упражнения и диети така и без..

Браво на теб!!!После прати снимки да видиме промяната!!!
    :P :P

Това бих казала , че е чудесно . Ама много внимавай с диетата , защото казваш ,че намаляваш вредната храна , ама в следващия момент може да решиш да намалиш полезната и да изгубиш контрол и после ...

i az po4nah o6te predi 1 sedmica da pravq uprajneniq bqgane klqkane ska4ane kolelo .. :P

Повече от фен Аватара на plamka
    Ммм като излезнат дините мисля, че е много добра идея да ядеш доста ( примерно между храненията вместо нещо друго ), защото в тях има главно вода и доооста засищат.

Супер фен
    mislq 4e tova,koeto si predpriela e dostata4o za celite i godinite ti
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от Silver_Jewel
    Както бяха казали по-горе, ще е хубаво да избягваш газираното. Също така захар и сол, под каквато и да е форма. Пий колкото можеш повече вода. Не спирай да ядеш мляко ,сирене, кашкавал и т.н., защото ти си на 14 и сега организмът ти има нужда от тях, само гледай да са с по-малка масленост.
    А що се отнася до спорта, те поздравявам, че си се захванала, защото повечето си мислят, че само с гладуване ще стане, но изобщо не е така.
    И не очаквай светкавични резултати, все пак за всичко трябва време.
    Пожелавам ти успех
    +1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Това е хубаво . И аз започнах да тренирам още от началото на април за да съм готова за лятото , но не спазвам никаква диета . Храня се нормално и спортувам много !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си