- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ГОЛЯМАТА???
Вярвате ли в голямата любов,която е вечна???Или обикновено е първата и е "ярка,опустошителна,бърза... " ????![]()
![]()
![]()
I've seen love die
Way too many times
When it deserved to be alive...
Иска ми се да вярвам, но не познавам примери за вечна любов![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Вярвам,да...и пак ще дам пример! Една моя позната изгуби мъжа си преди повече от 10 години и когато и днес я питам за него знаете ли какво ми отговаря?!?"Аз цял живот ще съм влюбена в него...и никой никога няма да го замени..."И до ден днешен тя не му е изневерила...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Няма вечна любов .. на 10-тата години поне единият омръзва на другия.
Винаги съм се радвала на такива хора,който когато са казвали обичам те са го чувствали наистина и любовта им никога не е свършила или истинала....Дано има повече такива хораПървоначално написано от st1ka
...
Романтиката е едно, но това вече е болно и наивно отношение. Голямата любов...
И какво? Дай сега да робуваме на идеята, че на този свят има само по един човек за нас и не го ли открием - мъка.
Всичко е процент. Шанс да си паснеш с половинката си до едно ниво, на което спокойно можете да живеете един с друг.
st1ka:
На теб искам да ти кажа, че имам позната, която вече е над 60 години. Страхотна жена, изключително интелигентна и мъдра. Загубила е съпруга си преди двадесет и нещо години, а той й е бил първият във всяко едно отношение. От него има две деца, но като си говориме тя не веднъж ми е казвала, че все още го обича, но също така съжалява за времето, което е прекарала сама вместо да се върне към живота. Доста по-склонен съм да и повярвам, защото тя се връща от там накъдето отиваме ние.
He who runs with aggression walks with no dignity
Да.
За вечна - неВярвам че човек има една голяма и истинска любов и това е тази която го е накарала да повярва в смисъла на тази дума и да се замисли какво точно означава /въпреки че не знам някой който е могъл да я обясни/...
Иска ми се сегашното което чуствам да е вечно, но знам че някой ден ще е просто уважение, привързаност и т.н., защото един ден само това остава...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Може пък и да съм и светела пък, представи си... Споделя ми е, не е на 10 че да ме лъже и т.н.Първоначално написано от Miss_Perfekt
Тя е продължила да живее, защото има за кого - за нас нейните ученици, за децата, за внуците... Но веднъж загубила човека до себе си не е искала повече да го търси, защото никога няма да го намери същия...Но всеки решава сам за себе си! Аз се гордея с това, че познавам такава жена, която дори и след гроба пак остава вярна!Първоначално написано от Crafter
Аз пък вярвам в тази любов и тя е първата и истинска ,когато за първи път си се влюбила и за първи път си опитала от всичко с този човек!
Има силна,истинска и дълга любов,може и вечна да има,но според мен примерите за такава са много малко.
Не знам в кво вярвам, но знам, че обичам много силно и, че любовта ми ако е истинска продължава дълго...
Животът е адът описан в Библията!
Аз познавам несподелената любов и любовта изградена на виртуално изграден образ!Все още си търся "моето" момиче!![]()
--------------------------------------------------------
az vqrvam v ve4nata lubovkogato si obi4al edin 4ovek silno i istinski,to vuv vseki drug 6te tursi6 nego i nqma da moje6 da obikne6 drug taka,kakto si obi4al!
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
kogato si vluben si misli6,4e nemoje6 da jivee6 bez 4oveka do teb,4e vinagi 6te go obi4a6,4e 6tastieto 6te e ve4no i t.n...no kakto kazvat ,lubovta e prekrasna kato pesen,no vsqka pesen si ima krai...spored men ve4na lubov nqma,vs e vupros na vreme...minavat 2,3 god i v edin prekrasen den razbira6,4e ve4e ne izpitva6 su6tite izpepelqva6i 4yvstva kato ot edno vreme..![]()
вярвам,че истинската любов те удря като гръм....за момент загубваш ума и дума и не знаеш къде се намираш,но постепенно се оправяш и оставаш със спомена за бурята![]()
![]()
someone else...
vqrvam 4 sa6testvuva.... no 4esto horata ne q zabelqzvat i q otminavat...maika mi i ba6ta mi sa primer za GOLQMA i ISTINSKA lubov!
много ми се иска да вярвам, дано има....
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Първоначално написано от gabi_94
+1
+1.Първоначално написано от gabi_94
Все още ни е рано да говорим за голямата любов.Любов да се омъжиш,да живееш и да родиш дете на мъжа когото обичаш и когато остарееш да се замислиш дали найстина си бил щастлив с дадения човек, ето това според мен е истинска любов.
С риска да се повторя. Любов няма.
В голяма грешка си...Т'ва че отделни хора не могат да обичат е отделен въпрос..Първоначално написано от w0sh
![]()
Първоначално написано от kombarka