- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ГОЛЯМАТА???
mi spored men nqma ve4na liubov nz ne mislq 4e edin 4ovek moje6 da izdurji6 cql jivot nqkoi den pak si namira6 dr pove4e ti haresva i tka no ima ne6to za malko moje bi haresvane privli4ane a nqkoi hora si mislqt 4e tova e liubovta ne e tka!! mn rqdki slu4ai e za ve4na liubov![]()
![]()
![]()
Това,че отделни хора страдат от слаба психика е отделен въпрос.Първоначално написано от bibo
Търсенето ан човек само за да изпитат силното привличане наречено"любов" ги обозначава точно като такива... слаби малодушни полу-хора.
Значи според теб ако човек обича е слаб и малодушен така ли?Първоначално написано от w0sh
Първоначално написано от kombarka
Yup Но уважвам правото на другите да се заблуждават.Първоначално написано от bibo
O,да са живи и здрави 6-те милиарда заблудени на планетата...Първоначално написано от w0sh
Да ти кажа преди 350 години всичкис а си мислили,че земята е плоска така ,че общоприетото не винаги е вярно; Освен това имаш още 4 милиарда души , които вярват в исляма и други религи, които са атеисти, или които просто не вярват в любовта ,ч така че си много далеч от 6 милиарда. Пък и няма пенсионер който да вярва... то кво стана вие сте малцинство.Първоначално написано от bibo
Всеки човек обича нещо...Дори хората за които ти говориш обичат своя Бог,близки деца и т.н.Обаче само хората които са способни и имат късмет могат да срещнат исктинската любов(говорим за човек от противоположния пол)..така че любов винаги е имало и ще има докато съществува човечеството..Първоначално написано от w0sh
През цялото време ви говоря за Любовта за която се пише в този форум . И аз обичам майка си и баща си... но това е от уважение и благодарност. Не е слабост както л=бовта към Бог или други глупости.Първоначално написано от bibo
Чак да вярвам-не....Надявам се да съществува.
еми ... според мен човек веднъж се влюбва истински, но с течение на времето любовта се превръща в привързаност към този до теб, а ако загубиш голямата си любов ... трудно можеш да се влюбиш отново. За мен любовта е - мисълта за другия да не те напуска, каквото и да ти кажат ако изобщо чуеш от разсеяността си да мислиш за другия пак да свързваш казаното ти с него. Когато наближи момента на вашата среща ... само при мисълта за това да имаш чувството, че ще полетиш, че в стомаха ти пърхат хиляди пеперуди и всички казано по адрес на другия да те вбесява до болка и да кипиш отвътре всеки път когато някой се опта да го оскърби, а ревността... тя не се намесва често ако двамата имате доверие един на друг и не си давате поводи да се разрушава![]()
ако сте съгласни с мен сами ще можете да прецените кога е дошла истинската любов! А колкото до етапите на любовта според мен преминават така: Първо може да ти допадне някой, да го харесаш, да започнеш да му споделяш много неща, неизречени пред другите, да го заобичаш и да ти е опора когато не ти е на кеф ... тогава според мен можеш да мислиш за ИСТИНСКА любов
:P
ИсТиНаТа БоЛи, Но ТоВа Не ОзНаЧаВа,Че ЛъЖаТа ЛеКуВа ;(
алоууу приятел осъзнай се ... това за което говориш ти - към майката и бащата не е Любов. Това е обич...а любовта вече ви я описахПървоначално написано от w0sh
![]()
Я кажи тогава като изпитваш любов защо казваш обичам те, чиито корен е "обич"
а я кажи защо не казваш обичам а влюбена съмПървоначално написано от w0sh
И обичам казвате нали?Първоначално написано от zlobny_lady_836
+1 колкото и да ми се иска да вярвам просто немога убиха ми всички надежди че я имаПървоначално написано от w0sh
но дано да греша
според мен ако двете неща бяха едни и същи нямаше да има различни думи![]()
ем на теб са ти убили надеждите ... НЕДЕЙ ТАКААААА надеждата умира последна ... винаги ще имаш шанс да се влюбиш отново,но ако твоите надежди наистина се изгубят то други хпора в момента са щастливо влюбени и наистина вярват в любовтаПървоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
ем на теб са ти убили надеждите ... НЕДЕЙ ТАКААААА надеждата умира последна ... винаги ще имаш шанс да се влюбиш отново,но ако твоите надежди наистина се изгубят то други хпора в момента са щастливо влюбени и наистина вярват в любовтаПървоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
![]()
Радвам се за тези които се обичат но точно в този етап ми е добре и без любов ако въобще има такава дума.А за тези които се обичат обичайте се няма лошоПървоначално написано от zlobny_lady_836
![]()
Вярвам в истинската, голяма, вечна любов... Надявам се някой да не убие вярата ми в нея...
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
за мен любов няма... пък за вечна не коментирам![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
просто аз рлз..
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Аммм...,явно за всеки е различно....Някои са били разочаровани и ги е страх да вярват,че може да се повтори,а други все още търсят...![]()
I've seen love die
Way too many times
When it deserved to be alive...