Аз пук досега сам изпитвала само веднъж-дваж вагинален. И то от стимулация с пръсти. Е,аз не практикувам отдавна,нямам достатъчно опит,пък и обикновено акта не продължава дълго/в смисъл проникването/-около 5-10мин. Така че така е малко трудно да се изпита оргазъм,още повече,че при нас,момичетата,трябва по -продължителна,разнообразн ,и най-вече емоционална стимулация./говоря единствено от собствен опит/. Но тъй като приятелят ми обожава да ме задоволява,по какъвто и да било начин,никога не ми се разминава без минимум орален секс.И да си призная,от всичките пъти,в който сме го практикували,вече почти година,свършвам в 99,9% от случаите.За много момичета би прозвучало нереално,а и то си зависи от организма,така че се смятам за щастливка в това отношение.Но ми е направило впечатление,че когато не мога да свърша проблемът е на психическа основа-стрес,проблеми вкъщи,в даскало,страх да не ни чуе някой и т.н.
Предлагам ти да предразположиш приятелката си добре,да я възбудиш максимално,масажче,палава игричка,бъди нежен или настоятелен,според нейното настроение/ако не си сигурен,я попитай,това ще й хареса/. За оралната любов мога да ти кажа,че е най-добре в началото да я галиш нежно с езиче,бавно и лекичко,а после постепенно да засилваш темпото и то най-вече когато е точно преди оргазъм.Ако трябва,нека тя да те напътства/моят приятел го намира за страшно еротично/.Можеш едновременно с това да включваш лека-полека пръстчета,да я дразниш,докосвайки я съвсем ефирно-това има по-голям и гарантиран ефект от натискането и впиването на пръсти/език където и да било,защото половите органи са страшно чувствителни. А можеш след като я възбудиш по този начин да я накараш/образно казано,нека да не е насила все пак/ да те възседне или ти да я обладаеш=>след като е достатъчно възбудена едно такова бързо последвало проникване би увеличило удоволствието й. Успех!