kremito0o0 пикличке заблудена. За какви съжителства говориш не мога да разбера ?!?! Ти можеш ли да се издържаш сама че търсиш такова нещо ? И защо искаш да си с него ? Защото го обичаш ?!?! А на следващия ден когато той ти бие шута и му омръзнеш ? Какво правим тогава ? Пак от начало се връщаме. При родителите. Ти в момента не можеш да пръднеш без тях. Много филми си гледала. Реалността е друга. Като изчезнеш за повече от 24 часа те ще отидат в полицията. А после познай къде първо ще цъфнат куките. А след това кой ще е в затвора за отвличане на малолетно или непълнолетно лице( не те знам на колко си). Толкова ли сте глупави момичетата че ни вярвате на лъжите ? Винаги съм се чудил дали наистина знаете че ви лъжем или умна жена няма на тоя свят. Мисля че е второто... Е и да има ти не си 1 от тях.

Питаш ли да родителите могат да му направят нещо ако отидеш при него. Ами могат да. Нямаш ли 18 могат да го съдят за отвличане. Въпроса е не дали той има 18 а ти дали имаш пълнолетие. Ако имаш можеш и свирка да му врътнеш пред тях. Няма да е особен проблем....