.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

избелващ крем

Привет!Имам въпрос относно избелващите кремове за лице.Понеже знам,че при употребата им трябва да се използва и предпазен крем или лосион,обаче не съм сигурна дали първо трябва да се нанесе дневния избелващ крем и после предпазния или обратно. Благодаря предварително.

А този крем за избелване на тена ли е или....питам защото нищо не разбирам от кремове,а аз търся нещо, с което леко да си изсветля тена,ако може някой да ми обясни,защото нищо не разбирам

Не,той по-скоро е за заличаване на петънца,лунички и белези от акне...поне така пише на опаковката

Ето тук има разяснение,мисля че добре е обяснена употребата на този род продукти

Цитирай Първоначално написано от Little Woman
    Не,той по-скоро е за заличаване на петънца,лунички и белези от акне...поне така пише на опаковката
    Bi li mi kazala kak se kazva i dali deistva, zashtoto i az iskam da mi se mahnat lunichkite .
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Такива кремове има на различни марки,моя е български-на "Биле",не мога да ти кажа дали има ефект,не съм започнала да го използвам

Такива кремове има на различни марки,моя е български-на "Биле",не мога да ти кажа дали има ефект,не съм започнала да го използвам
    Polzvala sum go, pri men nqmashe efekt
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Цитирай Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
    Polzvala sum go, pri men nqmashe efekt
    Цялата серия ли използва?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си