.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Аз и...

Цитирай Първоначално написано от beautiful_f
    Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Emi nishto ne moje da se napravi sry mnogo ....Otkaji se nai-dobre.
    +1
    +1 ....

Цитирай Първоначално написано от drakar
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Ъ? Момче като момче? А ти какво си? Момче като момиче? Я обесни, че не разбрах...
    Демек... че е готин, мъжествен и като цяло (не мога да повярвам че го казвам) перфектен.... а защо се занимавам... ми защото адски много ми харесва... а и да питам.... тъй като всичките ми надежди умряха... дали е възможно да съм нормален приятел с нея?
    а тфа с последното ти изречение ме изнерви... защото по-дяволите ти си хлътнал до уши (дразни ме щот и аз съм така..)
    та според мен не пречи да си бъдете приятели,някой тука някъде във форума беше казал,че е по-добре да си приятел с някой винаги,от колкото гадже за 5-6 месеца и после..край (в повечето случай)
    но пробвай кат мен.. чакаш чакаш.. се някога ще скъсат,няма нищо вечно (освен човешката глупост) и тогава... гоу бой! (при мен гърл ) а до тогава просто си бъди фр с нея и нищо повече а оня е...пидирунгиел Флюбиен (горкото момче,дай ся да го нахраним и ще ти мине...със сигурност)
    айде успех
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от drakar
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Ъ? Момче като момче? А ти какво си? Момче като момиче? Я обесни, че не разбрах...
    Демек... че е готин, мъжествен и като цяло (не мога да повярвам че го казвам) перфектен.... а защо се занимавам... ми защото адски много ми харесва... а и да питам.... тъй като всичките ми надежди умряха... дали е възможно да съм нормален приятел с нея?
    ... Мамка му ... Аз съм повече от перфектен !!! Виж ся... Зарибявай я докато има гадже... Ако е мутряга гаджето й ... Не ме слушай , ама иначе ... нападай!!! Ама по дискретно :P
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Голям фен
    Град
    Варна
    На CS-а кръсти ботовете с неговото име и ги убивай

Сега сериозно: На колко години си?А иначе както вече споменаха трябва просто да го преживееш че тя си има авер и се откажи, защото иначе може евентуално да се забъркат големи каши и после ще се чудиш, що не си стоях на гъза.Та тва че си срамежлив по принцип е проблем, защото ако си по-общителен и завързваш разговори ще създадеш повече приятели.Но срамежливостта за някой хора си има и нейния чар, така че споко, а и щом казваш, че си необщитителен заради определени преживявание, повярвай ми с времето ще се оправят работите(от личен опит ти казвам).Айде успех

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    хахах ми като за начало не гледай чуждото,това можеш да направиш...едва ли не тя ти излиза виновна в 7 и 30 сутринта 4е се кефи на бъзиците на гаджето си!!!!!!

Стани много добър приятел на момичето... След тфа... когато тя ти има мн вяра почни да критикуваш ония бивол докато тя не повярва в думите ти и ще го зареже и понеже ще е мн привързана към теб и сподели цувствата си... тя ще бъде обърката оначало.. ма след 1 ден сичко ше трагне по мед и масло ае успех

Цитирай Първоначално написано от r0r0
    Стани много добър приятел на момичето... След тфа... когато тя ти има мн вяра почни да критикуваш ония бивол докато тя не повярва в думите ти и ще го зареже и понеже ще е мн привързана към теб и сподели цувствата си... тя ще бъде обърката оначало.. ма след 1 ден сичко ше трагне по мед и масло ае успех
    ех... тфа е подло ма ме радва може и даде някъф резултат.остави ги Флюбените,да не ти пука давай си ти
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Нека позная ти си 16-17 годишен хлапак,а той е вече мъж на 20-25 години.Бих казал нормално повeчето мoмчета на тази възраст минават през подобен проблем.Ще ти мине...

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    you're an emo kid... go kill yourself!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Супер фен
    Допускаш класическа грешка която повечето тийнове не спират да допускат. А именно да се сравняваш с някой друг. Забрави за тези работи, перфектен бил, незнам си къв бил. Ти си ти, той си е той. Ти искаш да си с нея, а в същия момент униваш и казваш : "Нямам шанс с нея". Не става така. Бъди оптимист и помисли с какво е повече от тебе ? С това че има брада като на рецидивист или че има 40 см бицепс ? Разсмивал я и тя одобрява всичко което той кажел. Еми така е човече. Не го ли знаеш това ? На момичетата им трябва малко за да се развеселят. 2-3 правилно употребени лафа и ще има да ти се кикоти 2 часа. С всички е така. Одобрява всичко защото явно още е малка и глупава и няма достатъчно богат светоглед, за да изгради собствена база за мнение. А ти малоумен ли си че не можеш да я заговориш? Ако са гаджета постъпи деликатно и не се натрапвай толкова. Лесно е. Момичета обичат да са харесвани и да имат обожатели и затова тя не ми би отказала един който да може да размотва. Но покажи и че само така изглежда отстрани. Не бъди сдуханяк, сложи черните цайси и си гледай кефа. Успех !

Град
    Сахара
    Цитирай Първоначално написано от r0r0
    ма чакай малко,за ко трябва да разваля връзката на хората,щото му избиват комплекси...Не е честно спрямо другия..Ся ако ония се прави на мъж на гърба на нашия човек,тогава-ДА,но когато той просто си е с гаджето си,няма право да го прави...
    ся към тебе мой...Виж ся...Виж неговите качества,запомни ги добре, някой би казал,че е смешно да подръжаваш на друг,но когато не можеш да се научиш сам,ще копираш...И че разбери кво харесват хората в него,опитай се да бъдеш и ти такъв...Обаче има възможност да пострадаш от тва,ако си проличи че целиш да бъдеш като "перфектния"...После се сближи с НЕЯ...Стани и приятел,разбери какво не харесва в него,и въди точно обратното на тези неща...Просто я слушай,не й давай акъли и съвети-не си в позицията на много опитен,тъй както се описваш...Когато види качествата ти,дори да не са онези които онзи няма,тогава ще се замисли,че имаш още много други такива допадащи й...И ако скъсат ще си момчето,което тя може да поиска(освен ако не си е намерила нов "перфектен")А пък както го описваш...Тия готините се хващат с готини...Поне на тази възраст...Ти твърдиш,че не си такъв(което ме съмнява-всеки е готин по свой уникален начин)...Така че не се цели толкова високо,ако съм прав...Ако ТЯ не види нещо в тебе,се опитай да я забравиш...Пък и да ядеш бой от него няа да е лошо-ще привличеш състраданието й и двамата ще се обедините срещу него...
    Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Самочувствие му е лелята .. просто я остави .. предполагам си на 14-15 .. извинявай ако си по-голям и те подценявам .. но ти трябва още малко време за да разбереш, че момичета - много и няма смисъл да правиш такива глупости за да се харесаш на някаква си "заета" .. както казаха по-горе, и както и аз ще кажа - ти си имаш твоите качества - другите си имат техни .. правилно е и, че не трябва да се сравняваш с други .. точно докато се сравняваш спираш процеса си на умствено развитие - чудиш се дали трябва да приличаш на него или да направиш нещо различно .. просто излез от този период и си стъпи на краката .. когато се описа открих себе си, но преди няколко години .. просто си изгради самочувствие и си отвори очите .. недей да пишеш теми за някакво си момиченце ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си