.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Защо, според вас, ви обича гаджето?

Наскоро се замислих върху това как можем да изброим хиляди причини, поради които обичаме любимия, но сигурно има много малко хора, които са се питали защо любимия човек обича тях...
    Затова бих желала да попитам: при вас как е? Защо според вас ви обича мoмчето/момичето, с което сте? Защо обича да сте заедно, защо му/й е хубаво, че е именно с вас, не с някой друг?
    Чакам мнения.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    В АдА
    На мен вече ми показаха как ме "обичат"

Град
    somewhere over the rainbow
    И аз това съм се чудела винаги....

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Може би по същите причини които го обичам и аз ... но всъщност каквото и да правя не мога да изброя всичките тези неща които ме карат да го обичам. То просто не може да се опише. Самата аз не мога да ги кажа, пък камоли да му бръкна в мозъка и да разбера неговоте причини... Просто ме обича, а това ми стига
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Може би по същите причини които го обичам и аз ... Просто ме обича, а това ми стига
    + 1 за тея двете

Супер фен
    Град
    Панацея
    заради катерицата
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Уоу... любовта е невъзможна за обяснение с думи .. Аз незнам дали има точно опрделени причини поради които обичаш .. Това е чувство .. Ти не питаш дали ще стане или не .. Не може да заповядваш на сърцето си кого да обича и кого не ..

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от {DreaM_GirL}
    Уоу... любовта е невъзможна за обяснение с думи .. Аз незнам дали има точно опрделени причини поради които обичаш .. Това е чувство .. Ти не питаш дали ще стане или не .. Не може да заповядваш на сърцето си кого да обича и кого не ..
    Обаче едва ли ще заобичаш някого, който се държи ужасно с теб, като с по-низше същество, нали? Да се родят истинските чувства не е да "хлътнеш" по някого, когото дори не познаваш, заради външния вид. Истинската любов е резултат от взаимно опознаване на двама души, които с течение на времето откриват, че човека до тях си заслужава. Обичта не се ражда от днес за утре - невъзможно е. Затова питам дали някой се е замислял защо половинката го е обикнала, защото аз лично не съм мислела по този въпрос и в началото ми беше трудно да изредя конкретни причини.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Враца
    "казваше че ме обичаш , а си го поставяш с друг"
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Просто ме обича, а това ми стига

Аз го обичам заради това, което е като цяло, а мисля, че и той мен така

еми сега тва сигурно ще е някво новоторско, ама ние не се обичаме

смисъл яко ни е заедно, супер добри приятели сме и адски много се ценим един друг, но определено не се обичаме

Цитирай Първоначално написано от lyloster
    еми сега тва сигурно ще е някво новоторско, ама ние не се обичаме

смисъл яко ни е заедно, супер добри приятели сме и адски много се ценим един друг, но определено не се обичаме
    Браво Най-накрая някой, който не се обяснява по един час защо е влюбен и кооолко е влюбен

Мега фен Аватара на iiirish

Re: Защо, според вас, ви обича гаджето?

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    можем да изброим хиляди причини, поради които обичаме любимия, но сигурно има много малко хора, които са се питали защо любимия човек обича тях...
    много просто: обичат ме поради същите причини, поради които обичам и аз! (макар че с тоя моя характер понякога се чудя как ме търпят

Re: Защо, според вас, ви обича гаджето?

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    можем да изброим хиляди причини, поради които обичаме любимия, но сигурно има много малко хора, които са се питали защо любимия човек обича тях...
    много просто: обичат ме поради същите причини, поради които обичам и аз! (макар че с тоя моя характер понякога се чудя как ме търпят
    +1 и моя характер е един ....

Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    Може би по същите причини които го обичам и аз ... Просто ме обича, а това ми стига
    + 1 за тея двете

Защото бе достатъчно интелигентен да се влюби в мен. Шегувам се,може би горе е споменато най-добре.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Тук вече идва и въпроса ..
    Как характеризирате Вие Любовта ..
    В какво се изразява ?

За да ви "обича" човека до вас , той трябва да харесва самия вас .. всичко което сте вие ..
    Дали сте хубав , или грозен , дали характера ви е "жесток" или не и т.н.

И вече за всеки по индивидуално ..

Ако темата е
    "Защо според вас Гаджето ви Харесва" съм сигурен , че хората отговорили до момента ще са отговорили правилно ..

Ще отговоря по-нататък ...
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Защото знае, че ще го убия, ако не ме обича.
    Всъщност не знам защо е. Не знам защо и аз го обичам. Миналото, бъдещето, живота ми са свързани с него. Все едно винаги съм го познавала. да го обичам е нещо естествено за мен, както да дишам.....
    Предполагам има доза навик, доза страст, доза приятелство. А и аз по припода съм обичлива и чувствата ми са трайни. Надявам се той да ме обича по същите причини. Просто да не може да си представи, че 1 ден няма да сме заедно.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не знам защо ме обича... Винаги съм се чудела, защото преди мен връзките му са били кратки и несериозни, а с мен е вече година
    Знам аз защо го обичам - Той ме прави щастлива, Той е целият ми свят, не мога да си представя живота си без него... Може би и той ме обича поради същите причини, не знам.. Важното е че ме обича
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

хм... незнам !

аз съм питала приятеля си и мога да кажа поне това което той ми е отговорил
    Обича ме защото:
    1.съм единствената която го разбира
    2.защото съм му първата във всякакво отношение
    3.защото съм била "чиста" и "неопетнена
    4.защото винаги съм до него когато има нужда
    5.защото съм била мн сладка и красива (разбира се негови думи,които не ги споделям )
    и тн бяха 15 пречини които той ми каза но ме мързи да ги пиша всичките... пък и някой може да каже че си ги измислям и се правя и че съм надута.. но аз просто предавам неговите думи

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Идея си нямам.

Град
    Where streets have no name
    М, често съм се чудела, но предполагам, че е защото съм много непринудена и естествена. Просто не съм като останалие момичета и някои хора ги шокира смахнатото ми държание, но изглежда него го очарова.
    Това по-скоро е нещото в мен, в което се е влюбил, а сега ме обича, сигурно защото винаги се старая да го разбирам, държа на него, прекарваме си добре и с животно като мен едва ли някога му става скучно
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Защото съм му доказала ,че има за какво да ме обича.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Защото ми е гадже, това му е задължението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си