- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо, според вас, ви обича гаджето?
Бях и първия..безумно ме обича и да иска неможе да го скрие..
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
3 думи - Божествена, Прекрасна и Неповторима. Не вярвам повече да е нужно на който и да било за да ме обича.![]()
Щом те обича, значи е за доброРадвайте се на любовта и не й търсете косури
![]()
Много интересен въпрос. Замисляла съм се над него, но съм оставала винаги без отговор. А пък и представете си попитаме гаджетата си защо ни обичат, дали отговора ще бъде продиктуван от сърцето (което всъщност е трудно - думите никога не стигат да изразят чувствата) или ще бъде, за да му се махнем от главата. Не вярвам да има мъж, на който би му хрумнал подобен въпрос, пък камо ли да започне да мисли и да разсъждава върху него. Мъжете просто не са такива анализатори като нас. Като извод от всичкото, което написах искам да кажа, че не знам дали той самия знае защо ме обича, но съм сигурна, че го разбира, когато му липсвам, когато не сме заедно и иска да се ляга и да се събужда с мен, а какво по-хубаво после за него самия, когато е с мен.
ПРЕСТАНИ ДА ПОВДИГАШ СТАРИ ТЕМИ ... !!!Първоначално написано от raliichkaa
И все пак по темата ...
Обича ме,защото съм пътвата му наистина сериозна приятелка!!!Преди мен е бил с няколко 16 годишни пикли,които са приемали нещата по доста по-различен начин от мен.
Обича ме,защото съм различна - не му давам евала,инат съм,цупя се бързо ... общо взето - РАЗЛИЧНА СЪМ!!!
Обича ме,защото сме преди всичко приятели ... !!!
Обича ме,защото успя да ме опознае за по-малко от ден ... !!!
Обича ме,защото съм перфектното момиче за него!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Защото го разбирам и защото се държа естествено пред него. Незнам за тези причини само се сещам ииии сега започнах и аз да се чудя защо всъщност ме обичахубав въпрос
![]()
"..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
но от нещастните си гърди ще те изтръгна
и даже спомена за теб ще удуша.."
Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам..
"В момета исках просто да ти чуя гласа наистина, само това.
[00:52:39] : това е най-хубавия глас който слушам в последните месеци...
[00:53:15] : по дяволите, обичам те "
"До сега си мислех за теб. Добре , по дяволите, все пак си едно хубаво жизнено същество, към което наистина съм привързан. Нямам думи наистина, сигурно съм луд но това е. Обичам те."
Скайп, преди малко ^
Той казва , че съм умна, чаровна, красива, жизнена . Каза ми, че се чувствал в сигурни ръце с мен .
Аз смятам, че ме обича и ме търпи, защото му бях първата във всичко.
И защото съм много ненормална. А той е един спокоен тип ... Аз вечно му развалям спокойствиетоХаресва му да му звънна първо в 2 , после в 6, после в 4.30 през нощта ... После в 11 да му тегля една ***** и да си изключа телефона
![]()
Знам ли защо ме обича. Аз на негово място щях да се убия.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
същотоПървоначално написано от krem4et0
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
не знам. не мога да си отговоря. той сигурно също не може да отговори.
Честно да си кажа и аз това винаги съм се чудила.. какво толкова ми обича и изобщо как ме понася понякога..![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
според неговите думи когато той се е опитвал да ме сваля, аз съм се правила на недостъпна и така съм привлякла вниманието му защото не съм била като другите които му се вързвали лесно,и това вече 3 години и половина ..
Ами той непрекъснато ми казва разни причини поради които ме обичаАз направя или кажа нещо и той веднага : "Точно за това те обичам!"
![]()
Та обича ме защото съм единствената която му има доверие че знае какво прави. Единствената с която може да говори за закона на привличането, духовност, Бог. Защото съм търпелива. Защото винаги го разбирам и мога да го посъветвам. Защото имаме еднакви представи за бъдещето си. Защото правим страхотен сексЗащото не мога да му се цупя дълго. Защото имаме еднакво чувство за хумор. Защото го карам да се чувства истински мъж. Разбира се има и много други неща но това са тези които ми казва най-често и за които се сещам в момента.
Защото го подкрепям,винаги съм на среща когато има проблем,знае че всичко може да сподели с мен и знае,че ще му помогна.Разсмивам го тъпотата си понякогане го лъжа и ми има пълно доверие.Приличаме си супер много.. и наистина все едно е другата половинка от цялото..другите причини вече са ми необясними и на мен
![]()
и аз тва се чудя
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3