- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- скайп - любов ?
Imate li opit s lubov po skype?Ako da to uspe6en li e ili ..?
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
Аз я правя тая грешка.Получава се понякога.Но най-много да си пишеш месец и го каниш на кафе или просро да излезете дори да не се получи нищо.Абе по-хубаво си е да е някой когото познаваш макар и бегло
da imah neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
любов не , обаче една приятелка от бургас се запознахме преди 3 години и сичко си казваме![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
приятелство, да...
любов... накрая нищо не излиза, освен това не си сигурен дали този някой не те лъже, за него/нея ти не си реален/а, ако поне не познаваш приятелите му/й.
Любов по скайп?! И без да познаваш човека лично и да си сигурен,че е това,за което се представя?Не...И не мисля,че нещо възможно може да съществува и да е истинско.
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
+1Първоначално написано от kuklichka_bg
Имала съм такава любов, тя наистина както и преди съм казвала е една от най-сладките, но не води до нищо хубаво![]()
Животът е адът описан в Библията!
Имах ама беше пълна заблуда....Наживо е толкова различно .... Много е гадно когато се срещнете и виртуалния образ който си създал на база на някакви чатове и снимки,които няят нищо общо с реалността ....Много е разочароващо....Първоначално написано от MaD BuNnY
П.П.Пък и приятелите си които доведе на 1вата среща бяха пълни олигофрени....
--------------------------------------------------------
da imah ,pri men su6to neeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
mn e gadno i razo4arova6to...na jivo e suvsem razli4no,kolkoto i snimki da ste si razmenqli,kolkoto i da ste si 4ateli..
![]()
![]()
nakraq ni6to ne izliza...
Ето поне има човек който ме разбираПървоначално написано от MiLeNcHeToO
![]()
--------------------------------------------------------
Не,не,не го разбирам това.Как ще се влюбиш в нечия снимка или думи,които сигурно са лъжа или доста изопачени?Това любов ли е за вас?Толкова лесно ли се "влюбвате"?
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Емм случва се когато не контролираш чувствата си..което е доста трудно за повечето младежи..може би една такава ,,връзка,, може да те направи по силен в приемането на доста неща..![]()
Имам Родина, имам народ,
имам и вяра, имам живот.
Имам надежда, имам съдба,
имам куража за тая борба.
Nema takova jivotno - liubov po skype
The Spark
tu6aaaak tva e tupotiq nqkoi moje li da se naqde samo kato gleda kartinki na hrana v internet
Eми аз до скоро ходех с едно момче,с което се запознах в скайп.Нищо не излезе!!!И по-добре,постоянно се сичаше и ан мен ми кипна и го зарязах...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
В скайпа всички ги обичам и те много ме обичат .. бе въобще в моя скайп голям любов има![]()
Абе ей - то любов на живо рядко е любов, пък вие за скайп говорите...
Поддържам само приятелство по Скайп. И то пак е малко измислено
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Може само бъзици,или малка авантюра,но нищо повече![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Мне,няма виртуална любов.Това е толкова голяма измислица,ще попаднеш в собствения си капан.Накрая има само разбито сърце,сълзи и разни изводи,че всички били еди-какви-си.Там е лесно да се "обича"![]()
Скайп е средство за комуникация, не тъсачка за гаджета. Колко задръстени трябва да сте че да вярвате в обратното ?
Абе не си давай големи надежди,щото нешата по скайп не са мн...обнадеждаващи...По-добре да е с някого,когото познаваш!
Аз съм твърдо против скайп-любовта.Е,случва се понякога да излезне нещо,но то едва ли трае дълго време.
Бях на път да направя огромна грешка по този скайп.Увлякох се по едно момче,той също ме харесваше.Но всичко остана в хронологията на чата и по-добреЕдин Господ знае какъв седи от другата страна и не те ли заблуждава,за да постигне целта си.
Скайп-любовта си остава в хронологията,нищо повече не може да ти даде-нито истинска прегръдка/целувка,нито подкрепа в труден момент,нито истинско влюбване и истинска любов.![]()