- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- скайп - любов ?
С приятеля ми си писах по skype и irc 4 месеца, преди да тръгнем. И защо? Защото ми беше неудобно да го поканя да излезем, а той също се е притеснявал малко... Дори и да бяхме в едно училище, една смяна... Но в интерес на истината винаги сме си писали с не повече от приятелски чувства и си бяхме станали добри познати и показахме по-силен афинитет един към друг чак когато започнахме да излизаме...
Мисълта ми след всичко това е, че е невъзможно да се зароди нормална връзка с истински чувства в интернет - може да се поставят някакви основи, но това, да виждаш човека, с когото говориш, и да го опознаваш наживо, си играе най-голяма роля.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ПО СКАЙП ЛЮБОВ НЕ МОЖЕ ДА ИМА!!!![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
+1Първоначално написано от krisi_bep
и аз не я разбирам тая работа о.О, опитваха се как ли не да ми я обясняват, ама тва за мене си е някакъв отчаян опит за внимание...
Същото.. само момчета и момичета на които им липсват любов или приятели в реалния живот се "влюбват по Скаип"Първоначално написано от Sam90'
Имах една интересна забежка по скайп това лято. Не мисля, че беше нещо особено. Тръпка естествено имаше, и то не малка, но в края на краищата всеки си хваща пътя и си върви където и с когото си иска. Беше за кратко, но беше хубаво. Не бих казала, че съжалявам за нещо. Важното е да натрупаш опит, и за мен тази "забежка" беше един доста поучителен урок откъдето и да го погледнеш. Така че аз съм твърдо "против" връзките, започнали по скайп и нета, но пък случи ли ти се това гледай да извлечеш максималната полза за себе си. Всичко останало е вятър работа![]()
Абе мен веднъж ми се случи нещо подобно. Е, не беше точно любов но историята беше следната: Миналата година с един пич от класа не се поглеждахме или ако това ставаше само се смеехме, гледахме, почти не говорехме... И случи се така че започнахме чат по скайп, който се оказа доста ползотворен за отношенията ни (изяснихме се по много въпроси, дори имах чувството, че от това ще стане едно наистина добро приятелство), или поне до следващия ден, когато той се държа все едно нищо не се е случило.Всичко това не го говоря за да упражнявам ,иначе новата си клавиатура.
А за да ти покажа, че хората в скайп са прекалено различни, отпуснати и надали бихме могли да ги видим в по-добра светлина на живо,а напротив. За това ти казвам, че за приятелство не стана пък камо ли любов... Не че и това не съм опитвала де, но много дълго ще стане.
Айде мир и да внимаваш със скайп-любовите! :P
Имах,ама се познавахме и на живо .. Иии нищо не излезе от тая любов в скайпа де .. 2 месецаа глупости ..Хах ..
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
ami liubov ne sum mn sig ama s nqkoi se spriqtelqva6 posle se vijdate i moite da si ostane frs tha 4e ima priqtelstvo ama za liubovta ne mai kut ne go poznaa6 4uveka izob6to da ne si misli6 4e moje da stane ne6tu mejdu vas
сори, че ще те разочаровам, но не си прави големи надежди, щом не познаваш човека от другата страна на монитора...кой знае дали не те лъже или дали няма да ти върже тенекия. В такива връзки успяват еджа две от петнайсет.
ИсТиНаТа БоЛи, Но ТоВа Не ОзНаЧаВа,Че ЛъЖаТа ЛеКуВа ;(
ami v momenta imam i sega sam na ednata granica znam 4e vsi4ko 6te svar6i nqkoga a dr e polojitelnata jiveq za miga i ne mi puka apak i 6te vidim 6te se vidim skoro na 10-11 mai ,taka 4e da se nadqvame 4e ne6to 6te stane ,apak i vqrvam v sadbata 6tom taka slu4aino 6te se vidim prosto se okaza 4e 6te hodim na ekskurziq v negoviq grad vqrvam v sadbata 6tom pojela da ni sre6tne,osven da se radvam zasega dr nemoga da pravq![]()
..... пфф тфа са глупости... нема лъбов по скайп... тфа е кратък миг който си мислиш че "обичаш" този човек ... просто миличко думичи... оо обичам тее... сланчице мое.. не мога да живея без теб...
а кога се видите... Всичко се изпарява.. срам ви е дори 'здрасти' да си кежете... всеедно нищо не сте си говорили.. и после след тфа се спуквате да си пиете в чата ама като се видите... Пак нищо.... И пак нищо... А така е ХИПЕР тъпо... от личен опит знам...![]()
![]()
be smao az li sum tolkova staromodna po skype da ne si pi6a s nepoznati,a samo s poznati i kato addvam nqkoi zna4i go poznavam ot nqkade,a?!!?Sledovatelno ako se hvana s nqkoi po skype vse 6te imame vazmojnost da spoddarjame nqkakav vid vrazka,az ne obi4am da da polzvam skype za da si pi6a s nqkvi pe6legari nhepoznati deto ei taka se vklu4ili i vikat "ae si lafim" ili "govori li ti se s men" ...za tva q ima tupata mirc!!!!!!!!sry za oofopica ma mn draznite s tazi mirc->skype me6anica!!!Първоначално написано от krisi_bep
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Виж това по скайп не е любов! Любовта е в реалния живот, всичко друго е заблуда. По скайп човек може да ские емоции, да изрази фалшиви такива и най-важното не попадате в много различни ситуации, за да видите къде може да се скъса конеца и къде може да срещнете неразбирателство.
Zna4i spored mene v pove4eto slu4ai skype e purvata stupkaEstestveno 4e na snimki vsi4ko e vsusem drugo,no lubovta moje da te otkrie na vsqkude
Vsi4ko e sudba....
намирал съм си гадже по mIRC мисля, че и още испитвам към нея топли чувства, макар че за последно да сам я виждал преди 1 година може и по малко но.. по скъпе се тая от каде е дали е от някой сайт и или от някоя програма (просто различни имена) защо не ако се харесате излезите на кафе и ако сте били истенски през цялото време и продалжавате да се харесвате .......много зависи от хората според мен
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Любов по скайп няма(поне за мен).Лично на мен ми е много смешно когато някой каже,че си има гадже и си го е хванал чрез скайп.Наскоро една приятелка ми прати хронологията от чата й,в който си е писала с ,,гаджето".Разцепих се от смях.Ама то колко ,,мило",колко ,,Обичак ме'',колко сърчица имаше,направо нямам думи.Попитах я:Абе ти виждала ли си го тоя,той теб виждал ли те е ?>и тя ми вика:Ми аз съм го виждала на снимка,а той незнам дали и на снимка ме е виждал".Божее,голяма любов,голямо нещо.Също така ми е смешно,когато се запозная с някой от скайп,който се намира мноого далече от моя град и ме пита:,,Ти гадже имаш ли си,Искаш ли да станем гаджета или нещо такова".И тогава пада голям смях.Абе как ще тръгна с някой който живее на майната си и който никога не съм виждала.И кво ще е тва ходене,само чрез скайп,без да си виждаме,то тва не е ходене.Само да се води че си имаш гадже.И когато четох хронологията на споменатата горе приятелка,и казах че тва да казвам на някой който не познаваш:Оничам те е адски тъпо.Аз мисля,че не много чеснто се среща човек който да обичаш,и тази дума не трябва да се казва на всеки срещнат.Ама вече явно всеки с който си чатиш му казваш:УбичЪм те МилУУу".Бахти е хората.
![]()
ami kvo da ti kaja... po skype liubov ne stava... smisyl... tova e edin vid distancirane ot 4oveka... ima edna takava vyzmojnost... po skype vsi4ko da e spr no na jivo da ne moje da ti kaje i 1 duma.. tova stava kofti... i.. az sym na mnenie 4e na jivo, kogato gleda6 4oveka v o4ite... e po-veroqtno vryzkata da e istinska....
научих, че не можеш да накараш някого да те обича, можеш само да бъдеш някои, който може да бъде обичан...научих, че можеш да продължиш напред дълго,след като си решил, че повече не можеш...
Имах близък приятел, който познавах само в скайп-а / запознахме се в един чат/. После започнах да се влюбвам в него и не, че пропуснах да му го кажа, но и не съм искала да бъдем повече от приятели. И сега си пишем, от време на време, но все пак смятам, че ако някой не може да хване ръката ти в руден момент, то не бива да бъдеш с него...
![]()
не си въобразявайте, че съществува такова нещо....все някога ще свърши, както е и в реалността
приятелство.... ми да,но не и любов... на мен, вече станаха няколко такива случая, на 5-10 ред ( образно казано) ми пишат "Обичам те "...![]()
![]()
![]()
без да си опознал/а някого/ някоя, без да си го/я видял/а ... не можеш да разбереш какъв е и колкото и банално да звучи, кой знае кой седи отсреща
само първите 3-4 мнения четох, така че се извинявам на някого, ако мненията ни съвпадат
Няма любов по скайп !знаете ли защо когато искате да кажете на някого ( човека който обичате ) Обичам те ! не можете ?! Защото по скайп е лесно,но да му го кажеш в очите не е.Тоя скайп ви прави страхливци които не могат да си изразяват чуствата когато не са пред компютъра в скайп . Това е !
![]()
Да.