- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- скайп - любов ?
Бива ли да сте толкова наивни... срамота е.
Аз срещнах моето момче в един интернет сайт,след което си разменихме скайповете.И понеже той работи и учи в Белгия си писахме 2-3 месеца и той си дойде за Коледа за около 1 месец,видяхме се и нещата просто се получиха.Сега след 3 седмици ще си доиде отново и пак ще сме си заедно,но през цялото време в което сме разделени си гооврим и се гледаме по скайп
![]()
.Затова според мен няма никакво значение каде ще срещнеш любовта.Но ако само си общувате по скайп,без да се виждате изобщо и да имате по сриозни отношения няма място за голяма любов.
![]()
Няма такъв филм Любов по Скайпа !Не може да се запознаеш с някой да си пишете и без да сте се видя ли да си викате Обичам те още повече да си мислите че ходите.... Любовта по скайпа е за страхливци .Аз лично съм правила тая грешка веднъж "ходих" (в кавички щото за мен ходене ако не се видяли никога не е реално )
с едино мом4е ,което беше от друг град и никога не го бях виждала ,но бях ме гаджета -Шантава работа .Ако е от вашия град по става ,но ако никога не го видите и 1 ден ви зареже това Не е било любов .....![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Изпитвала съм нещо към човек от скайп, който не съм виждала, но не бих казала че е чак любов ,писахме си половин година, но постепенно се отчуждихме един от друг. Липсва ми старото време.Та мисълта ми е че много силна привързаност, навик да си пишеш с този човек може да има, но чак любов не мисля, особено ако не сте се виждали .
![]()
Скайп - любов не знам да има .. Че то по скайп с всички можеш да си казваш колко се обичате, но колко е истина .. Иначе може да се запознаеш с някой и да тръгнеш после с него, и да се заобичате наистина, но това пак не е скайп любов![]()
Stay up all night with the stars *
Любовта по скайп винаги се проваля и според мен това, което наричаш "любов по скайп" не е никаква любов, а по скоро самозалъгване и губене на време и пропиляване на чувства!
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Любов по skype?!?! Няма как да стане. И най-главната и основателна причина е, че няма как да си влюбен или да обичаш някого, когото дори не познаваш. Това са пълни глупости!!!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Няма по-голяма глупост от скайп "любовта". Как може да твърдите, че сте обичали някого, когото не познавате лично и с когото ви сързват няколко хронологийки и 3-4 снимки![]()
Виж сега тези две думи немогат да съществуват в едно изречение, просто защото не разбирам каква е тая любов, когато общуването е само виртуално, емоциите се изразяват чрез някакви идиотски емотиконки...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Много съм страдал именно от въпросната "скайп-любов".
Да....на 21ви 2 годиниПървоначално написано от MaD BuNnY
![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
imax samo edno she ti kaja NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TOVA NE E LUBOV![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Любов само чрез скайп - по-скоро не.
Любов зародила се в скайп(и интернет изобщо) и след време преминала в реална връзка - ще кажа само > почти 2 години![]()
![]()
Редовно си я въртя....Баси глупостите пишете,бее...Правете и секс по скайп....
![]()
много ясноПървоначално написано от slun4ice_90
искаш ли да пробваме, пиле?
![]()
![]()
Първоначално написано от Re5peC7
Млък....Едно казваш,друго правиш.....
![]()
![]()
ми...такова...тва..Първоначално написано от slun4ice_90
спокойно време за всичко има любов моя
![]()
млади сме все още
Да,бе така е...Ама все аз съм прецаканата...Животът ми е най-тъпият филм баси....Скоро и на 19 ще стана....Първоначално написано от Re5peC7
![]()
![]()
Интересното е, че в отговорите дотук се четат описания и разбирания за обич, любов, връзка, сред които присъстват:
- да си повтаряте "обичам те"
- да не вярваш на думи, а само на материални прояви
и прочие...
колкото може едни взаимоотношения да са честни и откровени в реалния свят, толкова и в нереалния. Всичко зависи от теб и отсрещния.
ами аз също се разочаровах веднъж така..иначе сега май пак съм на път да направя същата грешка запознах се с един и той ме кани от 1 месец аз отказвам но нещо отвътре ме яде Вие какво ще кажете да отида ли на среща с него?![]()
DAM - az bqx taka s momicheto koeto sme zaedno veche pochti 3 meseca i az e taka se chudex tq samo aide aide az se si namirax opravdanie i nakraq se vidqxme i veche pochit 3 meseca probvai nemojesh da raberesh kakvo shte stane bez da opitashПървоначално написано от alphaz
mojesh li da razberesh dali neshto e vkusno bez da si go probval :P
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Даммм,
Ето моята историйка:
Бях в едно и също даскало с едно момче, което много мразех, чуствата бяха взаими.След 1-2 години като и двамата се махнахме и всеки си пое по даскалото едно момиче ми даде неговия скайп е така вече от 5-6 месеца постоянно цакам с него и говорим.Виждаме се 1-2 месечно.
Любов по скайпа е възможна и хубава.
Но не ти препоръчвам виртуална любов.![]()
е как се обичате по скайп не ми е ясно...Неможете ли да иэлезете и да си фанете нещо ами по скайп...Баси ужаса..Накъде върви тоя свят...
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...