- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- скайп - любов ?
хаххахах ми като кажете "обичам те" на втория ден от чата, много ясно, че не е любов... но да опознаеш човека, да разбереш какъв е характера му... да го накараш да сподели, защото знае, че си добър слушател и ще му олекне като си каже... защото споделя с познат човек... това не е ли предпоставка за любов? знам, че няма докосването... не е като обикновената любов... но някой пита ли хората кво мислят за садо-мазото? така че по-добре мълчете без да знаете![]()
Любовта е химия. Как да се влюбя в момиче без да съм погледнал в очите й или да съм хванал ръката й?
всичко е химия, човек... аз ся си пиша със супер много момичета, ама само едно ме грабна... с изключителен характер, чувство за хумор, ала бала... пролетната ваканция отивам при нея... защо? Защото нещо отвътре ми подсказва, че нещата ще потръгнат и то доста добре... а аз рядко лъжа себе си![]()
Моята връзка в момента на скайп се крепи.
В смисъл скайпа е 70% от връзката ни.
Нито един от двама ни не иска да е така, но няма начин.
Уча в друг град и се виждаме само събота и неделя.
НЕ ВИ ТРЯБВА!!!
Скайп любов- Илюзия... и пълна простотия... вече го осъзнах... най-доброто запознанство става като се запознаеш с нови хора на живо, в някой бар, и т.н...
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Най-много да се запознаете по скайп и да се разберете да се видите, но да си пишете с месеци, докато най-накрая решите да се видите е тъпо...
Случвало ми се еЕми за момент беше наистина чудесно, ама друго си е на живо
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ми да, ние се разбрахме да се видим... на 1 априлПървоначално написано от Vesk0u
![]()
Ква виртуална любов бре - вий младите хептен се сбъркахте... то не бяха виртуални свалки, то не бяха виртуални приятели и какво ли още не - сега и любов - най-много да си пуснете саунд, докато онанирате и пъшкате от кеф...
СРАМОТА !!! За вас живот извън компютъра няма ли![]()
Завърнах се от АДА, за да превърна живота ти в АД.
mmm ... ima hora ot skype kadet sme se zapoznali slu4aino poznafame se ve4e ot 3 godini.........da priznafam si bqh vlubeny...![]()
mmmmmm no naistina luboff ot razstoqnieeeeee si e nai golqmoto nakazanie ...
![]()
![]()
Неее.Няма такова животно.Не е ли човека да е до теб, да се смеете заедно и да се подкрепяте...![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
По скайпа неможе да има пълноценна връзка поне според мен![]()
Любов? По Скайп? В кфи филми се вкарвате пак![]()
Според мен не може да съществува! Нищо не може да замести живото общуване, а и как само по чата можеш да опознаеш някого ,толкова добре ?!?На живо също е нужно доста време, за да опознаеш един човек ,тогава какво остава за скайпа ?:]
емм според зависи![]()
Случи ми се нещо като любов.За щастие се осъзнах навреме и едва ли бих си позволила пак да хлътна така.Наистина скайп-любовта е голяма заблуда.Няма ли го живият контакт,не си струва да се хабят излишни емоции за една лъжа.Така че реалният човек не може да се замени с виртуалния образ.
напълно съгласна =D>Първоначално написано от BlueGirl
Actions speaks louder then words .. >.<
Любов по скайп? На мен ми звучи странно. Макар че моят брат се запозна с жена си по скайпа - от чат на чат, айде на среща, харесали се, след 4-5 месеца живееха заедно, а 1 г. след запознанството се ожениха!!!Аз не вярвах, че се случва, ма ей го на - факт!
Аз имам една скайп любов..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами трябва face-to-face да има,иначе нещата не се получават.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....
Първоначално написано от HIM_fenka
именно
Като не знаете да губите, няма да играете!
По-добре очи в очи, т'ва скайп е много загубена работа...![]()