.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 127
    Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    От скайп започна всичко , от тогава мина повече от година и аз съм още с този човек , при това щастлива Никой не може да ме обеди , че щом всичко е почнало в интернет , ще е провал

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Любов по скайп?!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Имала съм преди и сега жестоко съжалявам, че тогава съм си позволила да се отплесна толкова с тоя скайп... Просто не си зяслужава, защото като няма физически контакт и идва момент, в който тва си оказва влияние...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Los Angelis,California
    с моята приятелка се запознахме по скайп.... вече година и 1 месец сме заедно... и всичко е супер. още на 2 рия месец
    се видяхме
    и всичко е повече от перфектно

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    От скайп започна всичко , от тогава мина повече от година и аз съм още с този човек , при това щастлива Никой не може да ме обеди , че щом всичко е почнало в интернет , ще е провал
    напълно съм сагласна

Любов по skype??? Jesus...

Супер тъпо е т'ва...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    понякога се получава...друг път не.....
    но наистина е гадно, когато си добиваш една придстава за дадения човек, а на живо е съвсем друго ...
    аз имах две несполучливи срещи и 1 която искара 1 месец и малко.... и сега намерих човекът, когото търсех

Оффф скайп... Пък и любов по скайп?!
    Някои път се получават нещата,но тове ще е 1 на 10000000 ....

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Да започне по скайп - ок. Но само по скайп? Така е повече от тъпо. Случвало ми се е, но вече гледам да не ми се случва ;D
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Да започне по скайп - ок. Но само по скайп? Така е повече от тъпо. Случвало ми се е, но вече гледам да не ми се случва ;D
    съгласен съм защото някой казаха почна от скайпа едно е да почне друго е само по скайпа
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

С приятелката ми всичко започна точно по скайп. И сега сме много щастливи
    Scorpions forever!

Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    съгласен съм защото някой казаха почна от скайпа едно е да почне друго е само по скайпа

НЕ!!! НЕ И ПАК НЕЕЕЕ!!! Казвам ти го от опит ;( Тя беше от добрич, аз от софия и двамата бяхме влюбени, писахме си към 2 месеца някъде, доста бях се влюбил, дори бях готов да отида до добрич без да казвам на наще и в един прекрасен момент всичко се срина (не питай как), по добре въобще не си прави труда да въртиш любов по скайп! Това рано или късно само ще те нарани ;(;(

Град
    на ЛуНаТа
    da..daje ve4e sme gajeta

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Да имах но нищо не се получи

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Няма такова нещо като любов по скайп. Или поне аз така мисля .
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

според мен има 2 гледни точки
    да едно е да се започне само,а после да се продължи на живо ,но ако е само по скайп от къде можеш да си сигурен/сигурна какъв е той/тя дали изобщо има нещо вярно в това което ти казва ... но ако си сигурен/сигурна в нея/него няма проблеми ...но все пак няма да е зле все някога да се видите на живо ...аз лично бих ппредпочела 5 минути с този човек на живо от колкото 2 месеца чатене по скайп ...такаче земи прояви инизиатив да се видите бе
    Mo3to s! e m0e cHuJdo7o e 0bsHt0 xD ^_^

Има.
    Даже и приятелска има я!
    Познавам се с най-добрата ми приятелка по скайп от 4 години~
    Виждали сме се ,но по скайп ми е някакси по-яко,по-весело и така мога да й казвам всичко,щото попринцип на живо е по-трудно нали
    Pendulum - hold your colour.mp3

Супер фен Аватара на gabsit000
    Значи,то няма нищо лошо връзката ти с едно момче или момиче да тръгне от скайп ... но само там да си остава .. и да си поддържате само чрез и-нет..няма как да стане..попринцип аз преди 2 години се запознах с момче,първо от сайт за запознаства (година по-голямо от мен) след това си писахме в скайп много време.. и аз винаги си имах едно на ум дали действително това е човекът с който си пиша...защото само на някакви си снимки не можеш да се довериш,но като го видиш на камерата вече е друго... само че нашата пречка беше,че сме от различни градове и то доста далечни..но дойде момента в който се и видяхме..казвам ви,че тези дни в които бяхме заедно бяха неописуеми,имах чувството,че съм спечелила от тото-то и трябва да си избера един човек ,с който искам да прекарам една седмица... и аз избрах него..много ни беше хубаво..но колкото и хубаво да беше,всичко си имаше край..той си тръгна за своя град...но ми направи впечатление..че е бил толкова път само за да се видим...сега пак си пишем...но вече сме си само приятели..знаем просто че няма как да сме заедно..а по скайп само да си се отшаваме-няма смисъл..той си има приятелка сега.... аз още търся половинката.. но се радвам,че си останахме без лоши чувства помеждуни... :P

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    da imah neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    +1
    Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!

Повече от фен Аватара на YourPoison
    чак лЮбов не .. бях се запознала с един от моя град и всичко тръгна като се видяхме на живо ама не след дълго свърши а сега съм с едно момче , с което съм от 2 месеца и нещо и пак сичко тръгна от писане в скайп : )

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Имам приятелка която се запозна с приятеля си преди 4 години в мирк, скайп и тн.. писаха си много време и сега са заедно от + година и половина. Та, моето мнение е че има такава любов, но само ако след известен период чат, се видите и не останете разочаровани един от друг. Иначе тръпката си я има дори и минимална..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Град
    Улицата
    Под "скайп - любов ?" Аз разбирам любов само по скайпа а мисла че има разлика от любов по скайпа и от тва да си пишеш определено време с човек и след товаа да поченете да се виждате
    за само по скайпа твърдо НЕЕЕЕЕЕЕ
    а за определено време чат и после почнете да се виждате ДА нали и аз така тръгнах с мойто момиче
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Я някой да ми каже... какво значи скайп любов... че аз съм проЗ и не разбирам..... пояснете плс !! !!

Внимание: Да не направите някой скайп бебе
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си