Значи,то няма нищо лошо връзката ти с едно момче или момиче да тръгне от скайп ... но само там да си остава .. и да си поддържате само чрез и-нет..няма как да стане..попринцип аз преди 2 години се запознах с момче,първо от сайт за запознаства (година по-голямо от мен) след това си писахме в скайп много време.. и аз винаги си имах едно на ум дали действително това е човекът с който си пиша...защото само на някакви си снимки не можеш да се довериш,но като го видиш на камерата вече е друго... само че нашата пречка беше,че сме от различни градове и то доста далечни..но дойде момента в който се и видяхме..казвам ви,че тези дни в които бяхме заедно бяха неописуеми,имах чувството,че съм спечелила от тото-то и трябва да си избера един човек ,с който искам да прекарам една седмица... и аз избрах него..много ни беше хубаво..но колкото и хубаво да беше,всичко си имаше край..той си тръгна за своя град...но ми направи впечатление..че е бил толкова път само за да се видим...сега пак си пишем...но вече сме си само приятели..знаем просто че няма как да сме заедно..а по скайп само да си се отшаваме-няма смисъл..той си има приятелка сега.... аз още търся половинката.. но се радвам,че си останахме без лоши чувства помеждуни... :P