.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Какво да му подаря?

Здравейте! Значи хич не ме бива да избирам подаръци за момчета...следващия месец с приятеля ми правим 1 година и просто наистина НЕЗНАМ какво да му подаря моля ви помогнете..аз разглеждах разни теми,но не ми харесаха особено предлойенията за подаръци...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    За една година не си ли разбрала на какво се кефи ???
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    варна
    Е,щом е годишнина,мисля,че ще е подходящо да му подариш нещо символично,което да му на помня за теб,за вас двамата и всичко останало покрай връзката ви.Някоя весела/любима ваша снимка ,сложена в ръчно изработена от теб рамка,с хубаво послание на гърба..нещо подобно

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Ами той един път не е казал "искам" еди си какво мислех си за албум с нащи снимки (и допълнителни украски) или сребърна гривна на която отвътре да е гравирана датата ни и...нз още нещо. Ако можете да ми дадете други идеи мн ще съм благодарна Честно казано той е първото момче с което сме издържали година заедно и...много се притеснявам

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от bubinka-_-
    ...много се притеснявам
    И от какво?За една госина си го опознала добре,сигурно,и не мисля,че ще избереш нещо,от което да му се обърнат червата...

Ами да, надявам се предложиха ми да напиша със спрей на някой билборд "обичам те ... и името му" за да го види когато пътува с автобуса незнам..на мен не ми се струва добра идея..вие какво ще кажете???

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от bubinka-_-
    Ами да, надявам се предложиха ми да напиша със спрей на някой билборд "обичам те ... и името му" за да го види когато пътува с автобуса незнам..на мен не ми се струва добра идея..вие какво ще кажете???
    На мен не би ми харесало.Не мисля,че си спец в графитите(поне така предполагам),а некадърно направени надписи от този род ме дразнят.Лично мнение...решението е твое

Не аз нямам никакво намерение да го направя,но исках да видя и вашето мнение...заболяха ме очите да чета форуми и разни други сайтове... ох незнам, но знам че искам да е нещо,за което като се сети или погледне веднага да се сеща за мен и да си мисли колко хубаво е било

tova s biborda e qko oba4e ima hora na koito ne im dopada ....
    ne mu podarqvai oba4e ne6to sk1po ,banalno .....smis1l gledai da ne e kato za rojden den na nepoznat

moje primerno nqkak1v predmet koito da vi napomnq za p1rva sre6ta ili za ne6to romanti4no koeto ste prejivqli zaedno
    nz ,ne te poznavam

Guest
    Подари му тройка в още някоя приятелка

Да бе за тройка може само да сънува..не смятам че човек който има чувства към друг ще се остави да бъде предаден така...да гледа как половинката му се "чука" с друга или друг аз все още мисля ама май ще се спра на албума...

На мен идеята със сребърната гривна със датата ви най-много ми допада :]

Супер фен
    Вземи по 1 екстази, ама чисто екстази на MDMA основа. Към 100-на лева струва. След купона ги изяжте и се чукайте до насита. Няма да съжалявате !

На мен идеята с гравирането ми хареса
    It always rains the hardest,on the people who deserve the sun..

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Вземи по 1 екстази, ама чисто екстази на MDMA основа. Към 100-на лева струва. След купона ги изяжте и се чукайте до насита. Няма да съжалявате !
    Sick and tired and it's all the same - same shit, different day, all day, every day!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си