.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Бившите гаджета - повод за ревност?

Гаджето ми е мноого много ревнив, за разлика от мен и често го показва без повод Странното е че напоследък все говори за едно свое бивше гадже, започна да излиза с нея уж приятелски, все двамата, но веднъж излязохме тримата. В нейната компания всичко си тече нормално - той дори леко я изолираше. Но напоследък все по-често ми разказва някакви моменти от миналото си с нея, сравнява ме с нея. Все ми говори за неволите и проблемите и. Първо мислех, че просто са мн добри приятели и го е грижа за това. Разбрах от приятелка обаче, че тя все още е влюбена в него и би искала да опита отново Все се чудя в тази ситуация какво да мисля... Имам му доверие, но все пак... а не съм показвала с нищо че ми се струва странно

Какво мислите за този тип взаимоотношения и какво бихте направили в дадената ситуация? Можете ли да сте само приятели с човек, с когото сте били заедно и който все още изпитва нещо към вас? И бихте ли ревнували ?

Град
    варна
    В момента е с теб,а ако това се промени заради бившата значи не си е заслужавал и е нямал истински чувства към теб Пожелавам ти това да не стане

Цитирай Първоначално написано от key:)
    Какво мислите за този тип взаимоотношения и какво бихте направили в дадената ситуация? Можете ли да сте само приятели с човек, с когото сте били заедно и който все още изпитва нещо към вас? И бихте ли ревнували ?
    Зависи как са приключили взаимоотношенията им.Дали тя е направила нещо,което да го отблъсне завинаги от нея,дори като приятелка.Възможно е той да я приема само като пр,а не нещо повече.

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

ayyyy tfa e opasno mn mraza kogato gadjeto trugne da kazva ne6to za nqkoq biv6a poludqvam.Nemoje da produljava da se vijda s 4ovek,s koito se predpolaga 4e vsi4ko trqbva da e priklu4ilo! Puk i da q vodi na va6te sre6ti... to kfo izliza s tebe li iska da e ili da si podurja "priqtelski" otno6eniq s neq??Kato ne ti e priqtno kaji si mu go pogovorete,ako durji na teb 6te prestane da se vijda s neq 6tom ne ti e priqtno.. Ili direktno mu postavi vuprosa AZ ili TQ.Znai 4e ako e imal nqkakvi 4uvstva kum neq,to vinagi moje iskrata da se zapali otnovo! MOje bi tq to4no tova celi-da si go vurne.. vnimavai i uspeh
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Остави ти тея приятелства...
    И моята бивша е същата. Въпреки, че не сме заедно тя ме ревнува от сегашното ми гадже и ми звъни до ден днешен.
    Даже понякога ми държи и сметка

Град
    у вас ;]
    много е гадно така.. ами опитай да ги държиш разделени.. за да не се виждат.. и поговори с него че това че са толкова близки приятели не ти харесва, както и това, че постоянно ти говори за нея, и те сравнява с нея.. просто му кажи да я забрави... защото щом тя иска да е с него още неможеш да бъдеш сигурна как се държи тя, какво му говори, и дали той няма да се поддате някой път, въпреки че може да те обича..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    И позволяваш на гаджето ти да се вижда с нея? Заеби тия приятелски историй, това до нищо добро няма да доведе!

Животът е адът описан в Библията!

pokaji na taq "macka" 4e neinoto vreme e otminalo i e zagubila i 4e seka e samo tvoi a ma i na nego mu pokaji 4e ne ti e priqnooo

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    Остави ти тея приятелства...
    И моята бивша е същата. Въпреки, че не сме заедно тя ме ревнува от сегашното ми гадже и ми звъни до ден днешен.
    Даже понякога ми държи и сметка
    Мда, тя доста често му се обажда докато сме заедно, даже си мисля,че нарочно иска да ревнувам и затва звъни.

Мерси за съветите до тук Проблемът е, че не искам да му правя разни сцени , защото мисля че точно това е отблъснало гаджето ми от бившата и все пак тя трябва да си знае мястото ...

ooo mila nedei taka.Ne trqbva da pozvolqva6 ne6tata da produljavat taka.Ot li4en opit ti go kazvam s priqtelq mi se razdelihme to4no poradi su6tata pri4ina,zaradi biv6ata mu a po ironiq na sudbata s neq po tova vreme bqhme i kole6ki i be6e suvsem gadno.I toi po su6tiq na4in be6e mn iskren s men vsi4ko mi kazva6e 4e si govorili po telefona, 4e se vijdalii tn.no te imaha mnogo dulga vruzka 6-godi6na.AZ mu pokazvah i mu kazvah 4e me drazni tova tqhno" priqtelstvo" no toi produljava6e i mi kazva6e samo ti mi nqma6 doverie i tn.E kakvo stana nakraq ne izleze ni6to dobro ot cqlata tazi istoriq,razdelihme se.TOI sega ne e s neq no ne e i s men .

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Значи първото което мога да ти кажа е че аз имам едно мое бившо гадже с което сме си супер близки /като приятели/ но не излизаме и т.н., ами в скайп ако се засечем редовно , задължително си пишем. Наскоро 2-3 пъти излизах с неговата приятелка и с него, и моя приятел изревнува до някфа степен. На мен това не ми се струва нормално, след като му показвам че съм 'само негова' и мисля че той трябва да е сигурен в това.
    Може и и ти като него, просто от ревност си втълпяваш разни неща, които да нямат нищо общо с действителноста. кажи му че не ти е приятно да те сръвнява с нея и точка..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Аа..
    Забравих да кажа че това че тя е влюбена още в него, не значи че товя приятел задължително има некфи чуства към нея. Няма да е лошо и да поговориш с нея, ако се познавате. Да не би нещо да направи така че да се скарате с приятела ти, че кучки колкото искаш...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    In Devil's Castle
    гадно..аз със сигурност бих ревнувала,но не бих го показвала
    someone else...

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Тфа с ревността дето да не я показваш .. тъпо е .. Просто говори с него и му кажи,че не ти е приятно това положение .. Не да му забраниш да излиза с нея.. просто да му кажеш какво ти е .. а той ще прецени какво да прави .. Успех
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Аз още си харесвам бившото гадже и сме си приятели.Но не мисла че бихме тръгнали заедно,щото и двамате ни го щем!
    Знам и мога!

Мега фен Аватара на koalka
    Какво бих направила аз, обаче не казвам, че е добро...
    Много ревнувам от такива ситуации(не съм имала същите, но подобни), в които даденото момиче досажда, обаче не е стигало до разпри.
    Значи, хващаш първо него и говорите най-сериозно.Разбирам, че може и само приятелски чувства да има, ама това прекрачва всякакви граници.В момента той си прави, каквото си иска.Не е нормално постоянно да се виждаш с бивша и да излизаш с нея и грам, ама грам да не се съобразяваш какво мисли и чувства сегашното момиче.Нали, за това е бивша - защото е минало.А да ходи да ги раправя на друг тия глупости с това приятелство...такова животно нЕма!
    Отделно тая, която явно си мисли, че има шанс, може и да го има, не знам.Обаче се осъзнай на време и не го позволявай.Някой път, като му се обажда вземи телефона и й кажи някои работи.Ама бъди твърда и не отстъпвай, защото ще се опитат да ти скачат на главата.Бъди самоуверена и да видим дали тая ще е толкова смела.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    И позволяваш на гаджето ти да се вижда с нея? Заеби тия приятелски историй, това до нищо добро няма да доведе!

Да му забрани ли? Той може да си има приятели, няма право да му забранява такива неща, дори приятелките му да са негови бивши гаджета
    Наистина ситуацията е неприятна.. Аз Слава Богу имам гадже, за което бившите му приятелки са наистина.. бивши Нито говори за тях, нито някога ми е говорил, дори, когато съм го молила..
    На твое място аз бих поговорила с гаджето, бих му казала, че не ми е приятно да се вижда толкова често с нея(само ще му споделя мнението си, без да му забранявам нищо ), че знам, че тя още го обича, но, че аз го обичам 10000 пъти повече от нея и ме е страх да не го загубя
    А някой път като имаш възможност и звънни(просто и вземи номера от неговия GSM)и и кажи това - онова Бъди твърда и заплашителна
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Няма мъже,способни да обичат и да са балгодарни. Мразя бившите гаджета (тези,които са доста несвестни и все се врат,където работа нямат).Мъжете са податливи на всякаква обработка.Две три мили очи и са готови.И много обичат да вземат под крилото си "слабите жертви",а жените много добре умеят да се правят на такива. Хората казват-където е текло,там пак ще те тече.Дръж контрол над тези взаимоотношения.Не им забранявай да се виждат,защото не можеш,но нищо не пречи да си по-често с тях двамата заедно.Аз лично предпочитам да убия всяко бивше гадже появило се на фронта...Разстрел!!!! (нищо лично към дамите, но някои нямат мярка!)
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Съвсем открито бих се дразнила от това! В крайна сметка едно са приятелските отношения с др момичета, ама съвесем др са бившите (още повече изпитващи чувства...) И за какво те сравнява с нея, нали е избрал да е с теб! Пфф тъпо е това!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Съвсем открито бих се дразнила от това! В крайна сметка едно са приятелските отношения с др момичета, ама съвесем др са бившите (още повече изпитващи чувства...) И за какво те сравнява с нея, нали е избрал да е с теб! Пфф тъпо е това!
    +1 Говори с него!!

Град
    The Sky
    Аз го правя много често това... може би защото още си обичам бившия! Надявам се в твоя случай да не е така!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Поговорете си сериозно,защото той може и да се върне при нея,ако не успееш да го спреш.Това обаче не означава да го държиш изкъсо-той ако поиска ще си намери начин.Кажи му просто че това те дразни и дано той те разбере-ако не-ще трябва да късате
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Аз доколкото разбрах гаджето ти не знае,че тя още е влюбена в него.
    Еми аз не бих имала нищо против,но ако започне много да се обяснява за нея бих го срязала с една реплика и повече това няма да се повтори-ще му кажа по възможно най-краткия и ясен начин,че ми е кофти той да говори за нейните проблеми.Да,възможно е бивши да са много добри приятели (дори и най-добри) ,но просто когато си имаш гадже не трябва да се прекалява с прекална близост с бившата.
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    В АдА
    Щом тя още го харесва ще се опита да си го върне тъйче няма какво да се бавиш поговориси с него сериозно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си