.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Всичко свърши !!

Ходех с едно момиче там няколко месеца,всичко беше хубаво тя ме обичаше аз я обичах,но я лъжех за всичко просто си я разигравах както си искам.Всеки път тя ми прощаваше за поредната лъжа,изневяра и какво ли още не.Аз обаче бях почнал да се занимавам с някви глупости там наркотици и такива неща ама тя незнаеше.Бяхме се скарали преди няколко дни ама се оправихме,само че аз мислех че сме скъсали окончателно и бях с едно момиче там,ама не и казах естествено след като се оправихме и днеска супер щастлив че сме се оправили пак и аз и звъня и тя ми говори някакво много гадно.Аз и вика Мило какво има и Тя като почна Ти с коя си бил нещастник наркоман и почнахме да се карме и вика писна ми да ме лъжеш и аз и викам а бе оправяй се мн ясно че ще те лъжа защото се бях ядосал и тя ми вика Това е края повече не ме търси няма нищо между нас вече и аз и викам хубаво радвам се. Но това не е така обичам я супер много това стана в 2 следобяд от тогава само и звъня и и се извинявам да се оправим искам .. но тя се държи много безразлично.Преди малко пак и звъняах и тя вика Какво искаш и аз моля те недей така обичам те не ме оставяй сам .. и тя вика ох добре ще говорим някой ден .. и аз и викам кога и тя ми незнам кога скоро .. и нещо пак почна да ми се кара и аз нещо и се развиках и тя вика това е края и аз и викам супер радвам се и тя ми така да е и ми затвори ;( ;( Много я обичам прекалено много за да съм без нея ама незнам какво да правя тя вика аз знам че няма да се промениш ;(

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Да те блъсне Боинг дано. Неориентиран тип.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Изчакай известно време (месец) и й кажи, че неможеш да още неможеш да я забравиш. (само ако имаш СЕРИОЗНИ намерения към неЯ)

Исренно се надявам момичето да не се върне при теб и тя едва ли е толкова проста,за да го направи! не съм прочела до край,не ми и трябва...

Супер фен
    Град
    Панацея
    разглезен мухъл. Бягай да си пасеш жив0тните на село- тях може да разиграваш по-д0бре
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    Исренно се надявам момичето да не се върне при теб и тя едва ли е толкова проста,за да го направи! не съм прочела до край,не ми и трябва...
    +1

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Милото момиче, супер много си я наранил, нормално е да не иска да си до нея, даже много те е търпяла
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

И за много "як" ли се мислиш сега, като си разигравал момичето? Мда, страшен си! Няма да се върне мн ясно, ако теб така те въртят ти ще хвърчиш от радост, нали?
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    варна
    Ти си много прост бе Какво измъчваш момичето?!Извиняваш и се,а после и казваш,че си доволен,че е дошъл края на всичко Страшно неориентиран си и имаш голямо самочувствие,поне според мен.Не ,не ,не..обичаш я,а пък се държиш така Наистина,дано момичето НЕ СЕ ВЪРНЕ при теб!

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

tupo ne6tastno leke,vuob6te ne q obi4a6,samo taka si vuobrazqva6,dano ne se vurne poe4e pri teb,na neq i puka za tebe a ti ni6to ne ocenqva6,dano nameri istinski 4ovek,koito da q ceni i uvajava!!!!!!

tupo ne6tastno leke,vuob6te ne q obi4a6,samo taka si vuobrazqva6,dano ne se vurne poe4e pri teb,na neq i puka za tebe a ti ni6to ne ocenqva6,dano nameri istinski 4ovek,koito da q ceni i uvajava!!!!!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Разиграваш я, изневеряваш й,лъжеш я и накрая казваш,че я обичаш?? Разбери,че няма коя да те търпи толкова + това по телефона си се държал много глупаво
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

кратко и ясно..>> ти си доста тъп
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

sorry пич,ма ми се струва,че си го заслужилл това отношение.Дори трябва да се радваш,че ти е вдигнала телефона,че ти е дала шанс да говориш.И само с "звъня и по цял ден да и се извинявам" няма да стане,трябва и отношение и уважение...което ти явно нямаш..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

tova e mnogo lo6a postupka ako bqh az 6tqh da ti prostq ako naistina te obi4ah no durjanieto mi 6te6e da se promeni korenno za6toto predi da si siguren v ne6to nepravi pogre6na stupka a tova 4e i povi6ava6 ton ne e hubavo za6toto v slu4ai ti I SAMO TI SI VINOVEN!!!izvinii i se i ne povtarqi gre6kite si a tva za narkoticite me ubi!ne biva da luje6 4oveka kogoto obi4a6 za6toto toi rano ili kusno 6te razbere i togava 6te stane lo6o za teb 6te narani6 i 4oveka otsre6ta!POMNI GO TOVA!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ем като начало почни да показваш че ти пука за нея, а не само да я нараняваш и да и говориш неща от сорта че се радваш че не сте заедно. Сам си си виновен

Ами опитвам се говоря с нея ,обяснявам и колко много значи тя за мен колко я обичам,но тя е решила.. Та нали казваше,че ме обича как така любовта и изчезна ;(

Град
    Pays de la Loire
    Яяя... Ти нали казваш, че я обичаш... Как така й изневери?? Странно, а?!

Дано момичето не направи грешката да се върне при теб - ти не заслужаваш обич...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Sry pi4 da ne si q lagal sega si nosi posledstviqta

boy toy Прочети си пак първия пост!
    ,но я лъжех за всичко просто си я разигравах както си искам.Всеки път тя ми прощаваше за поредната лъжа,изневяра и какво ли още не.Аз обаче бях почнал да се занимавам с някви глупости там наркотици и такива неща ама тя незнаеше.
    бях с едно момиче там,ама не и казах естествено
    аз и звъня и тя ми говори някакво много гадно.Аз и вика Мило какво има и Тя като почна Ти с коя си бил нещастник наркоман и почнахме да се карме и вика писна ми да ме лъжеш и аз и викам а бе оправяй се мн ясно че ще те лъжа защото се бях ядосал и тя ми вика Това е края повече не ме търси няма нищо между нас вече и аз и викам хубаво радвам се.
    и аз нещо и се развиках и тя вика това е края и аз и викам супер радвам се
    Ето даже за улеснение ти отделих моментите,на които да наблегнеш! .. Е и така като го четеш,не се ли мислиш за простак,способен само да наранява,но не и да дава любов?Мислиш ли,че момичето заслужава такъв като теб?! а?..защото аз не..sry но и ти не заслужаваш такова добро момиче като нея!
    Цитирай Първоначално написано от boy toy
    Ами опитвам се говоря с нея ,обяснявам и колко много значи тя за мен колко я обичам,но тя е решила.. Та нали казваше,че ме обича как така любовта и изчезна ;(
    а как няма да изчезне,след всичко,което си й причинил,а?! Айде замисли се и като си готов да се промениш,тогава я потърси!

Цитирай Първоначално написано от boy toy
    хм... питаш се как може любовта да изчезне и да се държи така след като е казвала че те обича... яя виж себе си бе! Сигурна съм че мн пъти си и казвала че я обичаш ама ходиш по други момичета нали! Това момиче как те е търпяло нз! АЗ не бих издължала на такова абсурдно поведение! Това момиче го е страх да ти прости, защото няма гаранция че пак няма да се надрусаш и да отидеш при друга... а между другото ти си противоречиш страшно много! Един път се радваш че сте разделени а др път съжаляваш много и искаш тя пак да е при теб, казваш и колко значела за теб... бля бля бля... объркваш я още повече така!!!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Ami kakvo napravq ;( Iskam da e s men pak obi4am q kazah 4e se radvam za6toto neiskah tq da razbere 4e mi e gadno.Ta posle i se molih kazah i Molq te ne me ostavqi molq te .. no tq kaza sori pisna mi .. ;( Cqla sutrin si pi6em po skype am ni6to za nas nqkvi ob6ti ne6ta ;( Dori si e smenila parolata na skype .. ;( a predi i be6e tam 4e me obi4a .. a sega si q e smenila ;(

Град
    В АдА
    Разглезен пикльо според мен няма да се върне при теб и да се върне няма да е същото защото няма да ти има доверието което ти е имала преди

Град
    Там, където е сърцето...
    Сам си си виновен, ако момичето се върне при теб ще е много зле чесно казано! Ти си я лъгал, толкова много пъти, разигравал си я.. накрая пак си се правил какво очакваше да ти целува краката ли?!
    Заслужаваш си го!

И едно съветче - ако момичето се върне при теб, повече никога не се дръж така с нея! Явно те е обичала много ,за да ти прощава толкова. Ако се върне при теб опитай се да се промениш, да и покажеш че я обичаш и че няма вече такива номера.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Ami nqma estestveno ne6tata da sa kakto predi obi4am q tolkova mnogo 6te napravq vsi4ko vuzmojno da sme pak zaedno i po4ti q ubedih da se suberem Ii ako tova stane 6te se promenq korenno smao i samo da sum s neq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си