- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснена съм!
Момиче съм преди 2 дена правихме секс с моя приярел след като свършихме решихме да се поразходим и по едно време усетих че нещо ми мокри на гащичките видях го беше безцветно.Моля ви някои може ли да ми каже какво е това?
Слуз ?![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Noshto ot koeto da se pritesnqvash.. Razni sekreti..normalno e
![]()
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
+1 mn qsnooПървоначално написано от Pebles
![]()
![]()
да не ти се е ходило до т0алетна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Останала мъзга (не знам как се пише, извинявам се за което)?
Между другото, така се нарича слузта, която влагалището отделя при възбуда, за да улесни проникването на пениса.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Съвсем нормално е щом си била възбудена преди това и влагалището е отделяло сокове (нз как да ги нарека) които помагат при проникването.
vaginalni sekreti(pravi sex,kogato se obrazova6 dostata4no dobre)
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ve4e rajda6, iztekli sa ti vodite !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
sluz ot teb
Това е putios blodikos служи са смаска,но щом идва толкова късно значи си почнала рано със секса и така вече напъпилия клитор ще овехне без дори да се разцъфти.
Знам и мога!
verno weПървоначално написано от _|_LolipOp_|_
![]()
![]()
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
Moje i sperma da e. Nqma da se uchudq. V dneshno vreme prosto me uchudvat vsichki s kakvo nevejestvo prat sex. Imam chuvstvoto, che navsqkude e pulno s gerotite ot "Sinqta laguna"![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Нещо не е наред. Спукало се е нещо в теб и са почнали да ти изтичат вътрешностите.
Пхахахааа +1Първоначално написано от amatorium