- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диета. :(
Ам хора,дайте някаква диета,искам да сваля 4-5 кг.Малко съм се ушишкала от хапчетата ми за алергия.Искам да ги сваля тези килограми.Дайте някакви предложения плс.![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
nikakvi dieti na v1r6at rabota... vse pak sqka dieta si ima krai. zdravosolovno hranene i sport mue maikata!!! namali sladkoto i hlqba i 6te ima efekt 100%uspeh ti jelaq
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Има много такива теми - порови се...
А иначе - спорт и здравословно хранене!
+1Първоначално написано от DaЯk_AнGэL
+1Първоначално написано от GaBiIi__
zabravi za dietite samo sport sport sport a i taka 6te svali6 kilogramite po - barzo![]()
Пфф...и аз тъкмо бях отслабнала и също пиех хапчета за алергията ми и качих около 3 кг.
Докторката очакваше да съм надебеляла повечко, но за щастие не съм.![]()
Освен със спорт и да се съобразяваш какво ядеш - друго незнам.
Аз дълго време гладувах - частично и пълно ...и сега резултатът е на лице - отслабнах много, развалих си корема, гастрит имам и куп други неприятности..
moje da ne ti zvu4i dobre no mili4ka ot dieta nqma6 nujda stroga dieta de ... moje6 da se ograni4ava6 ot sladko meso i xlab pravi uprajneniq vseki den ako iska6 da stegne6 korema 15 licevi vseki den ama vseki ! i si gotova sportuvai !
Толкова много такива теми има... ми нали за това е направена тази търсачка![]()
![]()
Ходи на фитнес, нека инструктора да ти направи програма, кога и какво да хапваш. Спазвай я, ходи да тренираш, и би трябвало да има резултат.