.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

как да я накарам да я забрави?

s moita macka hodim ot 4meseca nqkade seki den sme zaedno... predi tfa tq zaradi mene skusa bif6iq poneje toi q lujeshe a tq ne znaeshe...taa problema mi e sledniq:
    kak da q nakaram da go zabravi kato tq mi kazva 4e nikoi ne e obi4ala kakto onq pomqr i ot vr na vr i se skapva nastroenieto az se opitvam da q razseq ma neshu nestaa taa kfo da praaa :S

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Такава тема нямаше ли вече? Използвай търсачката!

по темата: С времето тя ще го забрави, важно е да не се отдръпваш от нея и когато ти каже нещо за него, кажи й нещо от рода на: Сега си с мен, той е минало... измисли нещо такова... (и не забравяй да и казваш колко я обичаш)
    [/b]

vseki den sme zadeno obsipvam q s laski i nejnost postoqnno i kazvam 4e q obi4am...

Просто и показвай колко много е за теб ... и се постарай да я разбереш ,че и на нея не и е лесно!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    Мездра
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Просто и показвай колко много е за теб ... и се постарай да я разбереш ,че и на нея не и е лесно!
    +1

dam az q razbiram...samo deto me e strah da ne iska da se vurne pri nego pri polojenie 4e toi q e lugal i se e durjal nqkfo gadno s neq...iii prosto mi e oburkano mn...

Град
    In Devil's Castle
    няма начин да го забрави.очевидно още изпитва чувства към него....моментът не е добър
    someone else...

we s vremeto she go zabravi nali za tfa sam do neq da q razseivam ;] toi tapaka si ima gaje ma me e strah moita da ne iska da se vurne pri nego iii se 4udq kak da napraa taka 4e da darji na men kolkoto e darjala na onq lainar

Мани я ще и мине,те момичетата са някакви такива странни.
    Знам и мога!

Град
    Shumen
    Emi lichno az lyjata mnogo trudno q proshtavam....A tvoqta qvno lesno i minava che i oshte chustva imala kym onq Mnogo zle...Ta po temata....Pochakai oshte.V smisla ne znam kak oshte na tvoqta ne i e svetnalo che si lud po neq che da go zabravi onq.Abe ili sys tyrpenie ili sys mnogo seriozni razgovori shet se opravqt neshtata.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Никой не може да ти каже дали ще й мине - зависи от характера!!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Гледай само да не претоварваш с това обичам те щото не е много добре в такива случай само това да чува ..... така че внимавай

otbloknala go e onq biv6iq i pomqr i si pi6at i me e strah da ne me ostavi zaradi nego a az tfa nqma da go pozvolq...vupreki 4e to si imal gaje tq mi vika 4e e s men...i nqmalo kak pak da e s nego ma zn 4e go iska ;(

Прави квото искаш, само не се престаравай много щото може да си навредиш.

nqkoi s nqkfo po-konkretno mnenie

Тя си го обича .. не можеш да направиш нищо!
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Й КАЗВАЙ, ЧЕ БИВШИЯ Й Я Е ЛЪГАЛ, ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ОБВИНИ ТЕБ, ЧЕ СИ ЗНАЕЛ, А НЕ СИ Й КАЗАЛ ...
    ИсТиНаТа БоЛи, Но ТоВа Не ОзНаЧаВа,Че ЛъЖаТа ЛеКуВа ;(

AWEEE TQ GO SKUSA ZARADI MEN PONEJE AZ I OTVORIH O4ITE ZA NEGO KUF E LAJEC OTG NA SI4KOTO I GADNO SE DARJESHE S NEQ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си