- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да е свършил в мен, без да разберем?
Здравейте,
понеже тази нощ ми бе за първа и съм малко притеснена, имам следния въпрос: възможно ли е той да е свършил в мен, без да разберем? Примерно ако презервативът се е скъсал и не сме разбрали или пък е бил нещо дефектен и е "изпуснал". Ако има такава опасност, кажете някакъв тест, който да покаже евентуално дали има опасност да забременея, че директно да ходя да си взимам Ескапел.
хихи доста интересна темичка,значи мога да ти кажа според моя опит презерватива когато се слъса мъ се пръска целия по главичката отпред и тя се оголва.Разбира се дръг е въпроса дали тои изобщо е свършил или не е.Презерватива ако е поставен добре и няма въздох в него са много малки шансовете да се скъса сигорно 1 на 1000.Аз по рано се чудех също дали ако при вкарване и изкарване го одера на някое малко косамче дали не може да се получи дупка но не се е случвало.За презервативи ти препоручвам на всички тия от 20 стотинки кадето са наи качествени са дори и да нямат марка " Дурекс" "Спортекс" и тн... просто са наи еластични и не стягат..за мъжета са наи жубави те според моя опит(евтини,качествени и здрави)
Vij sega pyrvoto koeto e 4e testa se pravi sled nqkolko sedmici a escapele se pie do 2-3 dni taka 4e popitai priqtelq ti dali e svar6val. a otnosno markata prezarvativi na sveki e razli4na.I sled seks sledkato 6te svar6va vatre v teb sled tova da proverqva kaputa dali ne e skasan be tolkova li 6te zle da ne znaete da go proverite
Рано или късно всички си отиваме от този свят
и аз съм чувала за тях и имам познати,които са ми казвали,че не са лоши.но сега като нямат някоя определена марка и нали всички си мислят,че не стават бла бла ... ама май не е така.
а по темата-за първи път чувам,че момче не може да разбере кога е свършило,или аз не разбрах нещоно не мисля,че има възможност и той да не се е усетил ако е свършил,освен ако не е пил може би ...
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Обикновено като се скъса се разбира, освен ако не сте страшно превъзбудени и не обръщате внимание. Следващите пъти проверявайте.
Засега не мися, че трябва да се притесняваш и вманиячаваш, просто проверявайте за напред.
Според мен не трябва да се притесняваш... ако е бил скъсан още след като сте го извадили щяхте да го разберете... спокойно..
Ами той като го извади си му беше на пениса и вътре си имаше сперма от това което видях. Но мисълта ми бе дали няма някакъв начин да "изпусне" ... явно нямаа иначе тези тестове SureCheck от кога могат да се правят?
Не ти трябва тест добре си![]()
попринцип като се скъса той би трябвало да усети...
и стига сте мислили глупости кво може да е станало. ако има нещо ще си проличи и без да се тормозиш - може ли да се е скъсал, може ли да е свършил в мене, може ли да забременея през носа и т.н.
Е добре бе де*ба ВИЕ не знаете дали сте сгафили та ние ли да знаем? Иначе не бързай да се тъпчеш с Ескапел. Другия път умната.
деца не се пражят толкова лесно.. стига сте се притеснявали всички и най-вече престанете с тоя Ескапел. По-надоло има тема колко е вреден той!Първоначално написано от vali_m
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Съмнява ме , той да не усети кога свършва.
Съмнява ме , че няма да можете да видите дали е скъсан презерваива когато си го извади.
Съмнява ме , че си влязла в гугъл или си ходила в аптека да попиташ за добър тест....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Определено ще усетиш когато той свърши в теб, освен ако не са 2-3 сперматозоида![]()
Всичко свързано с компютри!
Ами добре, благодаря за успокоенията, за сега явно няма да се ходи до аптеката.
Предполагам, че е трябвало да усетя ако става нещо, но не знам, все пак ми бе за първи път...
Вярно е че не съм ходила до аптеката да питам за добър тест, затова питам тук. А защо трябва да гледам в Гугъл?
Иначе презервативът беше от онези жълтите - ОК, мисля че е фирмата ...![]()
В гугъл можеш да напишеш :Първоначално написано от vali_m
"Тест за бременност" и ще ти излязат най-различни марки.
Ще видиш всеки колко процента гаранция дава и тн...
А да отидеш в аптеката или на гинеколог е най, най , най- първото нещо което трябва да ти дойде на ум...
Следиш ли ми мисълта???
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Млада и глупава си. Колко презерватива ще късаш за напред нямаш си и идея![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.