- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малък проблем...
Е ся бях на село за два дена и там имаше събор и разни въртележки. Имаше и разни момичета и повечето бяха цинганки, но чисти. С една от тях се харесахме и решихме да се изебеме и понеже нямаше къде го направихме под един перетропер и така... Но сега ми е червен и надут и ме е страх да не съм хванал някоя болест![]()
Ако се притесняваш да не си хванал някоя болест отиваш на лекар а не пишеш във форум
Simple.
Презервативи..???
Stultum est timere quod vitare non potes...
Е срам ме е. Какво ще ме посъветвате, защото и преди ми се е случвало без да се еба. А и винаги мирише...
Е те циганките не ползват презервативи май![]()
Със...
Кое мирише...? Защо се колебаеш да кажеш дали с или без презерватив...болести се предават и по орален път...Срам, срам...ама пред уролога срамът ще е по-голям, но там е мястото ,където трябва да отидеш...Първоначално написано от monkmonko
Stultum est timere quod vitare non potes...
moq savet e da utidi6 pri momi4eto i da si igraite pak na 4i4o doktor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xaaxxaaxxaxaax
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Значи членът ми по принцип мирише, а иначе с презерватив беше и друго не е имало !
zapo4ni da se k1pi6 po 4esto... moje ot tova da eПървоначално написано от monkmonko
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
hodi na lekar!tva edva li 6te e samo ot lipsa na higiena!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от monkmonko
![]()
![]()
![]()
gorkoto momi4eПървоначално написано от monkmonko
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Ама ти вземи го смени този презерватив с който правиш такива работи.То попринцип пише че се ползва само по 1 път.Не стой непрекъснато с него.Иначе ако го миеш с някакви сапуни към които имаш някаква алергична реакция и е нармално да стане червен,просто го мий с нещо което си сигорен че няма да предизвика реакция и ако не ти помогне ходи на лекар!
Знам и мога!
Първоначално написано от monkmonko
![]()
![]()
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
Хах ми защо не започнеш да се къпеш на 3 дена един път?!Чувал ли си нещо от рода на добра лична хигиена.А сега по темата:Единият вариянт е да ти е почервенял заради момичето.Ако тя е имала лоша лична хигиена или някви болести,най-вероятно е и ти да си барнал нещо.Втория вариант е,че може да е по орален път.Решението:Ако не си използвал презарватив-другия път най-добре използвай после да не те викат м родилното.И също така срам не срам по-добре иди си ти на лекар пък да ти е мирно на главатаПървоначално написано от monkmonko
![]()
Ако наистина сте използвали презерватив и не ти е правила орални ласки и не си имал никакъв контакт с нея освен с презерватив може да си имал проблеми(инфекция) от преди това, но от търкане да си си раздразнил пениса. Задължително посети уролог, за да не се усложнят нещата.
Той няма да те пита как си се докарал до това положение, а само ще ти постави диягноза и метод за лекуване.
Охх страх ме е, защото сега започна и да кърви и ме боли страшно...
На уролог сигурно утре ще отида.
А колкото до хигиената ми, аз досега не съм го мил никога, а се къпя около веднъж седмично...
emi boles e da nari4a se REDPEINS
da ne si go nameril na ulicata 4e 4ukash cigankite
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Възпалил ти се е ... за такива възпаления е характен аналния секс ако момичето не си е направила клизма /пък и циганка.../ но ако се притеснява6 твърде много иди на уролог и просто му кажи 4е се притеснява6 , попитаи го какво ти се е случило и от какво може да е.
![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
T`ва бъзик ли беше,или тоя нещо не му е наред...?А колкото до хигиената ми, аз досега не съм го мил никога, а се къпя около веднъж седмично...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Angelus & Darla Forever!
Бах...дори и аз се озадачих
Значи..минималната хигиена е да се миеш от кръста надолу всеки ден-вечер. Къпането поне 2 пъти седмично. /за жените всеки ден,все пак.../ Пробвай месец да имаш по-чести посещения в банята,смяна на бельо задължително всеки ден.
Smile!?
Извинявам се ...за всички важи правилото всеки ден ... поне аз не мога да изляза от нас без да съм се изкъпал.. има случаи се къпя по 3-4- пъти на ден ... а за лятото без коментар ...Първоначално написано от ra4ence
А тва 2 пъти седмично ме закопа ....![]()
![]()