- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малък проблем...
Първоначално написано от tqnko
![]()
![]()
и аз така смятам , егати хората дет ги има
![]()
Gott weiss ich will kein Engel sein.
toq sa ebafa s vas i vie mu sa varzvate![]()
ami dr put da ne hoi6 sus ciganki!!!Първоначално написано от monkmonko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/i][/b]+1Първоначално написано от punkarkata
![]()
![]()
![]()
[/i]
Обичам кратко, целувам сладко,
без подпис, без дата- направо в устата!!!
Само не мога да си представя как си наебал тая циганка уж била с добра лична хигиена или съдейки по теб прецениБи трябвало като видиш тази сган да ходиш на страна и душата ти да е пълна с омраза от нейния външен вид , но всеки има право на избор .
П.С Ако искаш я потърси и пак я изеби![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чиста и Свята Република
Офф не знам защо не ме разбирате. Обяснявам ви и въобще не се ебавам !
1) Къпя се веднъж седмично, защото не виждам причина да е по-често. Не мириша, а пък и не се потя особено. Бельото си го сменям на две къпания, защото не виждам да става по-мръсно.
2) Аз не се еба с циганки, но тогава толкова се възбудих, че реших, че това е по-добро от една чекия.
3) Не успях да отида на уролог, защото не знам къде и как. Странното е, че спря да ме боли, а сега леко мирише и не мога да го забеля. Кажете ми какво да правя, защото почвам сериозно да се притеснявам :S
4estito! pipnal si ne6to! s mizerna higiena ... ne se o4udvam!
![]()
Abe kvo i e mizernoto na higienata. Kuv ti e problema a? Na men mi kurvi, a ti mi se ebava6...
Евала..некой да си признае че се къпе 1 седмично..ОМГ..мисля че мястото ти е при ония циганките..Хаххаах
![]()
Аз ви моля за помощ вие ме ебавате, че едва ли не съм мангал. Като не виждам мръсотия по мене, за кво да се къпа...
Виж сега сериозно, хората се къпят всеки ден, бельото също се сменя всеки ден и може би ако и ти го беше направил сега нямаше да си в това положение. => проблемът идва от немарливост. Това, че ти не се чувстваш мръсен миризлив или както искаш го наречи, не значи, че другите нямат такова усещане и едва дали някой ще ти каже "брат, смърдиш". Ако не за потене (и да не говорим като цяло за мръсотията по тялото) поне от краста надолу се мий всеки ден, ако не искаш повече подобни проблеми. На лекар трябва да отидеш незабавно!
Така мислят мангалите!Първоначално написано от monkmonko
Брато.. отвратителен си!
Така няма да стигнеш далеч за съжаление
Ако и момичето мисли като теб 100% си пипнал нещо от нея..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
...
Мисля че не е зле малко да се замислиш върху това, което ти казват... Прави са !
много странно как така с циганка аз НИКОГА По добре не го прави пак защото ще вземат да ти харесат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
qko mi e
мхм отиди на доктор..........па земе да ти го измие да престане да вони а ?![]()
![]()
![]()
![]()
Не целта е цел, а пътят
Ааагх...дееба...кво е тва бре???!?!! Ти луд ли си,нормален ли си,къв си??Как може да се къпеш 1 път седмично и да не си сменяш гащите по дяволите??Аз ви казвам,тая демокрация ни доведе до никъде...![]()
Значи,то не било ствало мръсно,ми като мирише значи в мръсно бе!!И не говори тука,че сме те базикали и некви такива,щото то не е за базик ми направо за нз какво е... ужас...и са се чудиш кво ти е.Еми барем купи си един сапун от 50 стотинки и си измии оная работа 3 пати неска най малко бе...леле,то 3 000 000 пъти трябва да го изтъркаш,че да вземе да се отмирише поне малко...
тегава работа, направо се притесних, стига си лумкал африканци бре!!
Do you speak Salsa? .......
Моомче много си глупав бе !
Не виждал да е мръсен и за това не се миел. Ти не знаеш какво е лична хигиена, това го разбрахме.
Ами циганка.. баси логиката, било по-добре от чекия. Е, ако беше чекия сега нямаше да ти е такъв хуя. Виновен си си, че си се докарал до тук. Отивай някак си на уролог и почни да се къпеш и не прави никога повече секс.
глупости на търкалета
иди се повози малко тоя път отгоре на паратропера да ти се проветри мозъка