.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

има ли някакъв серум за очи променящ цвета им????

достатъчно ясна бях :P

Ако говориш за бялото на очите ... някоя спиртна напитка може и да ти помогне

Град
    RuSe
    Спиртна напитка
    Аз поне за такова нещо,корто променя цвета на очите (освен лещи) не съм чувала. . . .

Град
    Асеновград, България
    Цвета на очите е генетично заложен във всеки нов индивид. Определя се от ДНК.
    ДНК, не може да бъде модифицирана, следователно подобен серум не съществува.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Dr. Mengele begs to differ
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Sam Rothstein
    Да, чел съм за неговите експерименти. Ако не се лъжа е пробвал да променя цвета на окото, инжектирайки химикали в очите на деца. Не съм сигурен обаче, до колко опитите му са успешни.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

okay mersi vse pak

Цитирай Първоначално написано от Sam Rothstein
    Да, чел съм за неговите експерименти. Ако не се лъжа е пробвал да променя цвета на окото, инжектирайки химикали в очите на деца. Не съм сигурен обаче, до колко опитите му са успешни.
    Това го казах в кръга на шегата. Опитите му са били неуспешни, доколкото знам, а и според здравата логика.
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

Доколкото аз съм чувала цвета на очите се определя от белтъците. Ако единия родител е с кафеви очи, неговата наследствена информация доминира. И въпреки всичко съм чувала за промяна на пигментацията по време на пубертета в зависмост от хромоналните промени. Майка ми е със зелени очи (невероятни), а баща ми с кафеви.Интересно ми е да знам дали нещата които съм дочувала, че гена може да се размени са верни... Една моя приятелка имаше кафяви очи като на баща си, на 17 очите и вече изсветляха до пъстро зелено подобн на майка й...Нормално ли е това или е просто генетична аномалия? Ако някой по-запознат с генетиката може да ми отговори да ми пише
    Живей Така Че Като Умреш И Дявола Да Ти Запали Свещ!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sweetdev1l
    Доколкото аз съм чувала цвета на очите се определя от белтъците. Ако единия родител е с кафеви очи, неговата наследствена информация доминира. И въпреки всичко съм чувала за промяна на пигментацията по време на пубертета в зависмост от хромоналните промени. Майка ми е със зелени очи (невероятни), а баща ми с кафеви.Интересно ми е да знам дали нещата които съм дочувала, че гена може да се размени са верни... Една моя приятелка имаше кафяви очи като на баща си, на 17 очите и вече изсветляха до пъстро зелено подобн на майка й...Нормално ли е това или е просто генетична аномалия? Ако някой по-запознат с генетиката може да ми отговори да ми пише
    ми не съм много запозната с генетиката но и при мен е така...
    thugs get lonely too...

Цитирай Първоначално написано от sweetdev1l
    Аз мисля, че е някаква очна аномалия при изменението на количеството меланин в ириса, който определя цвета на очите. Аз като кажа, че съм се родила с маслинено черни очи, после се измениха на небесно сини като на баща ми, а сега са ми зелени като на майка, ми се пулят Наистина, ако някой е по-запознат нека изясни, защото е много интересно, а в нета нищо не намирам.
    Some things are better left unsaid!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си