- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- има ли някакъв серум за очи променящ цвета им????
достатъчно ясна бях :P
Ако говориш за бялото на очите ... някоя спиртна напитка може и да ти помогне![]()
Dr. Mengele begs to differПървоначално написано от swords1010
![]()
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
Това го казах в кръга на шегата. Опитите му са били неуспешни, доколкото знам, а и според здравата логика.Първоначално написано от swords1010
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
Доколкото аз съм чувала цвета на очите се определя от белтъците. Ако единия родител е с кафеви очи, неговата наследствена информация доминира. И въпреки всичко съм чувала за промяна на пигментацията по време на пубертета в зависмост от хромоналните промени. Майка ми е със зелени очи (невероятни), а баща ми с кафеви.Интересно ми е да знам дали нещата които съм дочувала, че гена може да се размени са верни... Една моя приятелка имаше кафяви очи като на баща си, на 17 очите и вече изсветляха до пъстро зелено подобн на майка й...Нормално ли е това или е просто генетична аномалия? Ако някой по-запознат с генетиката може да ми отговори да ми пише![]()
Живей Така Че Като Умреш И Дявола Да Ти Запали Свещ!
ми не съм много запозната с генетиката но и при мен е така...Първоначално написано от sweetdev1l
thugs get lonely too...
Аз мисля, че е някаква очна аномалия при изменението на количеството меланин в ириса, който определя цвета на очите. Аз като кажа, че съм се родила с маслинено черни очи, после се измениха на небесно сини като на баща ми, а сега са ми зелени като на майка, ми се пулятПървоначално написано от sweetdev1l
Наистина, ако някой е по-запознат нека изясни, защото е много интересно, а в нета нищо не намирам.
Some things are better left unsaid!