Цитирай Първоначално написано от Ловеч
Цитирай Първоначално написано от PRIVILEG
Цитирай Първоначално написано от Ловеч
Файлът Svchost.exe се намира в папката %SystemRoot%\System32. При стартиране Svchost.exe проверява услугите, които са част от системния регистър, за да състави списък с услуги, които трябва да зареди. По едно и също време могат да работят множество екземпляри на Svchost.exe. Всяка сесия на Svchost.exe може да съдържа група от услуги. По тази причина отделните услуги могат да са задействани в зависимост от това как и къде е стартиран Svchost.exe. Това групиране на услуги дава възможност за по-добър контрол и по-лесно откриване и отстраняване на бъгове.

Групите на Svchost.exe се идентифицират в следния ключ на системния регистър!!!
Хубаво обяснение, но какво да разбирам от него - че няма как да спра тоя сервиз или че е важен и не трябва да се спира?
Инсталирай си AVG или Касперски (за пръв път препоръчвам тази тъпа програма но в този случай може и да "свърши работа") и си сканирай критичните обекти. Залагам главата си че ще намери win32hidrag.a kaто вирус. Гарантирам ти успех само ако му дадеш Delete. Ще рестартира компютъра и вируса няма да те нерви.Сканирай целия хард,на мен ми намери около 1000 бройки. Предимно .ЕХЕ-та и налага се да ги изтриеш. Опитай и пиши ако искаш да кажеш дали съм бил прав.
Да напълно прав беше, това направих изтрих този файл и се оправи вече не ми взима от рамта. 24 часа минаха и ОС си бачка както преди без да ми прави никъкъв проблем.

Много ти благодаря.