.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Град
    Jamaica

....Лична хигиена....

Еми това е ... каква Ви е хигиената и как се поддържате? Просто ми е интересно Аз примерно съм голяма фенка на къпането мога по цял ден да си стоя в банята

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mm...mislq che temata e malko glupava. "Kakva vi e higienata?" ... Ami higienata mi e dobra!

Град
    Jamaica
    :P мии не се сетих как да задам въпроса по друг начин

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Не се къпя.Това е ужасно!
    ПС:Малко глупава тема

Мега фен Аватара на EarthShaker
    малко ли

Град
    Jamaica
    dobre ama neznam kak da q iztriq 6tom ne se haresva krai

Аа много си е интересна темата...
    Ама сега никой няма да си признае, че не се къпе... бляксссссссс
    Мразя мръсни хора! Мразя миришещи на манджа и пот хора (и то млади хора)! Мразя мръсни и мазни коси! Мразя неизрязани, мръсни нокти! Мразя вонящи крака...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Вярно е - на всеки може да се случи след спорт, след фитнеса... ама не тва да е всеки ден... Къпете се бе, хорааааа
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    тъпо....на макс тъпо..моля модераторите да изтрият тази тема...и за авторката-като си нямаш работа-не пиши глупости,щото дразниш на макс....
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    тъпо....на макс тъпо..моля модераторите да изтрият тази тема...и за авторката-като си нямаш работа-не пиши глупости,щото дразниш на макс....
    Е, какво пък толкова й се нахвърлихте? Сама си написала в профила, че на който не му харесва да не гледа... Ми като не ти харесва - наистина не гледай... Ехх, май някой си няма работа и се заяжда...

Ами аз пък ще отговоря -ами мия си зъбите и сутрин и вечер и то старателно .Мия се "отдолу" всеки ден .Мия си коасата 2 пъти седмично(не е хубаво да се мие често )Слагам си маски на косата и се мажа винаги след баня с лосион, преди си миех лицето и сутрин и вечер с измивен гел против черни точки, но вече си го мия само сутрин и то само с вода, защото тва за черните точки ми изсушава кожата, а и сапуна ми я изсушава . Ами за друго не се сещам

Град
    Jamaica
    sladko_dete , nicolepcd , PEPITO SLADKATA Ей на това му се вика да си разбран. \/ Света е за никъде без такива хора.
    А относно neshtastno^vliubena : Като " дразния на макс" повече не ми посещавай темите... Не ми трябват мнения от човек без абсолютно никакво възпитание и респект.. ЩОМ НЕ УВАЖАВАШ НЯБА ДА БЪДЕШ УВАЖАВАНА!!! И понеже явно не си дочела ще ти го напиша още веднъж:
    dobre ama neznam kak da q iztriq 6tom ne se haresva krai
    И още веднъж благодаря на трите момичета [/color]

Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Ами аз пък ще отговоря -ами мия си зъбите и сутрин и вечер и то старателно .Мия се "отдолу" всеки ден .Мия си коасата 2 пъти седмично(не е хубаво да се мие често )Слагам си маски на косата и се мажа винаги след баня с лосион, преди си миех лицето и сутрин и вечер с измивен гел против черни точки, но вече си го мия само сутрин и то само с вода, защото тва за черните точки ми изсушава кожата, а и сапуна ми я изсушава . Ами за друго не се сещам
    Същото, само дето не си слагам маски на косата... ама пак си приличам на клошарка де

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

..

аз пък не съм фен на "разделното" поддържане на хигиената, с което се опитвам да кажа - да си мия различни части поотделно, по скоро влизам да се къпя и това къпане вклюва бръснене миене на зъби, рязане на нокти и т.н. , но държа да отбележа: хора използвайте интимна козметика много е важно!

Също искам да вметна, че хигиената на човека включва (поне за мене), колко време спи човек и по кое време от денонощието - доказано е че това помага да си по свеж (съня от 22 до 00ч. е най-полезен)..

малко не на място също искам да кажа да си пиете витаминки и витаминозни храни да ядете (а може и на място да е, щото едното е следствие от другото), а не после като се разболее човек да се чуди кво по напред да взима да пие и да не се къпи 2 седмици

а иначе кво да ви обяснявам че си мия зъбите...
    Do you speak Salsa? .......

Град
    град на греха
    Ami tqloto vs den go miq , kosata ot 2 do 4 puti sedmi4no zavisi dali sum slagala pqna ili lak , liceto zaduljitelno 3 puti dnesvno , kakto i zubite i ob6to vzeto tova e , vs den se preobli4am ( tova be6e malko tupo) i sum dovolna ne mislq 4e ne6to lipsva v higienata mi

Голям фен
    Аз също си мия зъбките сутрин и вечер.Къпя се като бял човек сутрин,вечер ако излизам навън също.Косата си мия два пъти седмично,маски и балсами не ползвам,а след всяка баня си нанасям лосион за тяло и разни кремчета за пети.Обичам да ухая приятно и използвам стикчета против изпотяване.Това се сещам засега.И наистина е много грозно и отблъскващо да срещнеш младо момиче,което е нечистоплътно

Град
    Dryanovo
    Зъбите ги мия сутрин и вечер,всеки ден си взимам душ,косата я мия през 2-3 дена,използвам маска за коса.Емми,като не браим парфюмите,това е

еми значи...взимам си душ по 2 пъти на ден...сутрин и вечер...косата си я мия на 2-3 дни...по-често с балсам след шампоана,но понякога и маска...хм...ползвам интимен гел и душ гел за тялото...за лицето измиващи гелове и маски...и кремчета де...иии разбира се лосиони за тяло...таа общо взето май е това...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Едва ли има човек, който да необича да се къпе и като цяло да бъде свеж и с добре подържан външен вид.
    Аз лично много се нервирам на нечистоплътни хора, в повечето случаи такива без изградени хигиенни навици.Вярно е, че понякога финансите не позволяват ежедневно къпане, особоне ако си от голямо семейство, пък сте и на бойлер, но все пак, трябва човек да се стреми към това да подържа в чист вид/косата си, тялото си, дрехите си, зъбите си и т.н/.
    Това е общо взето от към лична хигиена, чието изграждане трябва да започне още от ранна детска възраст.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Вярно е, че понякога финансите не позволяват ежедневно къпане, особоне ако си от голямо семейство, пък сте и на бойлер, но все пак, трябва човек да се стреми към това да подържа в чист вид/косата си, тялото си, дрехите си, зъбите си и т.н/.
    а бе ако трябва ще си стопли вода на печката и ще се изкъпе, само желание да има...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Личната ми хигиена... Взимам душ всеки ден, може и по 2 пъти, ако се налага. Косата си мия горе-долу на 3 дена. Ползвам балсам без отмиване след шампоана. При къпането- душ гел, интимен гел, шампоан... Обичам да се мажа с лосиончетата за тяло на Нивеа- пекфектни са. Маниячка съм на тема миене на зъби. Когато мога- мия ги след всяко хранене. В общи линии е това.

Град
    Smolian

Re: ....Лична хигиена....

Цитирай Първоначално написано от lov3m3
    Еми това е ... каква Ви е хигиената и как се поддържате? Просто ми е интересно Аз примерно съм голяма фенка на къпането мога по цял ден да си стоя в банята
    Хехе... аз също!
    Всички сте футболистчета,манекенки,фу кли,курви,миски,сексита...
    Аз пък съм клошарка,но бъркам в кофите със стил!

Започвам...1. душ си взимам всеки ден(разбираите да си миеш само тялото ) косата си я мия през 2 дена някъде, след душ се клепя с лосиони и т.н
    За интимна хигиена 1-2 пъти на ден с интимен гел Лактацид
    Зъбите 2 пъти на ден еми това е общо взето, има още неща за подръжката на другите части от тялото ми ама тия са основните

Град
    до твоята звезда :)
    Мия си зъбите както сутрин и вечер, така и след всяко хранене когато имам възможност, когато нямам задължително дъвка . .
    Душ задължително след даскало и преди лягане .. случва се и само 1 път на ден ..
    Лицето си мия по 100 пъти .. и после кремове, но пак е леко кофти ...
    за ръцете ..хах това е глупаво ..ми нон-стоп ..сиг ..ха
    Косата си я мия 3 пъти в седмицаата .. знам, че не е хубаво много ..но така съм свикнала и ми е добре ..
    Бръснене ..всичко .. както тярбва ..когато трябва
    е поддържана работа ..хахах

temata ne e tupa ami i az mnogo obicham da se kupq i postoqnno moga da sedq v banqta

Супер фен Аватара на Qnchety
    Инт тема.
    Ми косата си мия по около 2 пъти на седмица, щоту съм чувала, че не е мн хубаво да я мия често. Тялото през 2 дена, а отдолу всеки ден. Зъбите си ги мия сутрин и вечер и след всяко ядене и като излизам. Ръцете нонстоп ги мия, а лицето и то всеки ден. Мажа си тялото с лосион за тяло след всяко къпане, а лицето с лосион за черни точки и след това с крем щоту мн ми се изсушава кожата. Ползвам редовно стик против изпотяване и парфюм. За друго не се сещам :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си