- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- на 12...дойде ми...
дамПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
А та нали говорих за тампоните на платекс-разочаровах се от тях-уж са с апликатор, а по-трудно гио поставих а и тампона беше най-малкия размер, но не беше мн малък и ме заболя доста и ги изхвърлихПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
Ще си използвам самоп о.б. че тея апликатори уж са за по-лесно поставяне, а на мен ми беше по-трудно
Иначе аз изках да си купя тампони на тампакс с апликатор-обиколих всички всевъзможни магазини и нищо
![]()
за мен Тампакс са най-добрите, не си "бъркам по дупките" и няма риск да го поставя не като хората, в интерес на истината скоро не съм ги виждала, последния път ги купих от някаква аптека май...бтв, стига сте обяснявали на момичето, че не е хубаво да използва тампони - проблем няма, особено като и намалее течението - да си слага по 1 вместо да е като с памперс, единственото е да уцели размерът
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Aми от коя аптека си ги купи, че мн искам да ги пробвам,а мнооого места обиколих и нищо-всъщност от кой град си?Първоначално написано от alice sw
Я по полека! Порасни момченце...!Първоначално написано от neonskull
Животът е адът описан в Библията!
+1 Тва изобщо не е смешно, защото така като се подиграваш и на теб някой ден ще ти се случи това и ще видиш колко е гадно всички да те гледатПървоначално написано от MiMcHeToOo
На мен не ми се е случвали щото като ми дойде винаго го осещам
![]()
Проблем с психиката,а?Първоначално написано от neonskull
Bring me to life...
OT MEN O6TE EDIN SUVET...ako ima6 nqkakfo pritesnenie otnosno:MOGA LI DA SPORTUVAM PO VREME NA CIKUL?....moje ,moje da pravi6 vsi4ko deot ti du6a iska![]()
4estito i nedei da se pritesnqva6
![]()
be kvi idioti se navadiha tuka?!Първоначално написано от srpsko_1988
Bring me to life...
здавейте от днес само чета темите във форумите и ми е мн интересно за тези тампони въпреки че първо си виках че никога няма до сложа но след като четох нещтата тука където сте писали може и да сложаискам да питам каква е опасността да се скъса доколкото знам някво конче което го дърпаш за да излезне - голяма ли е вероятността да се скъса кончето и да попитам тъй като аз съм слабичка и нз къф размер ще трябва и съм на 14.бих ги използвала докъто съм на училище защото когато ми дойде и на даскало е мн гадно щото се си мисла че съм се омазала
искам да ми кажете като съм на 14 мога ли да ползвам е не сега може след година и да питам точно как се слага
питам вас тъй като с майка ми мн ме е срам да и кажа и да говора с нея
Споко мила. От много време ползвам тампони и никога не ми се е случвало да се скъса кончето ! На мен лично ми е мн по удобно с тампони, отколкото с превразки. Просто, ако използваш тампони има някои неща, които трябва да спазваш, за да нямаш проблеми. Първо си вземай от най-малките О.Б мини. Сменяй ги през няколко часа, зависи колко силно ти тече. Колкото по силно ти тече, толкова по често трябва да сменяш тампона, защото може да протече (случвало ми се е), а пак и не е мн хубаво да го държиш мн време вътре, защото все пак това е мръсна кръв..И най-вече спазвай хигиена и си мий ръцете преди да използваш тампони. Това всичко го пише на листовката, която е в кутиката с тампоните.Първоначално написано от mims-vd
на сестра ми и се беше скъсало кончето на тампона, но после като е отишла на гинеколог са й казали, че тампонът е бил изхлърлен от организма
а на авторката на тази тема-не се притеснявай, свиква се...доколкото прочетох са ти разяснили доста неща за тази тема![]()
ЧЕСТИТО!Видях ,че другите са ти обяснили и няма да се повтарям...
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Haha mn sme6no, nqma 6to!!! Abe kvi idioti kato tebe ima samo, ne moga da povqrvam! Kvo my e sme6noto, gorkoto momi4e! Mim mn qsno 4e s idioti kato tebe nqma da idva na daskalo ti kvo o4akva6??Първоначално написано от neonskull
A po temata, mi 4estito! I vijdam 4e ve4e sa ti razqsnili mnogo ne6ta i vse pak 6te dobavq: ne6to mnogo vajno e 4e trqbva da si poddurja6 dobra higiena i ako moje6 da vzima6 dy6 primerno sytrin, nqkade sledobed(primerno ako si 1va smqna, sled daskalo i kato si 2ra smqna, predi daskalo) i posle ve4er. Nqkaksi po-dobre 6e se po4ustva6! A za tamponite neznam 4estno kazano, skoro mi doide za 1 put i o6te ne sum gi polzvala! Moje bi skoro 6te gi probvam i az. A prevruzki ve4e ti kazaha, kogato e silno te4enieto, moje6 da polzva6 always ultra night, ama za spe6ni slu4ai 4e te mai suvsem sa kato pampers. Za po slabo te4enie si polzvai normalni prevruzki. Poprincip pri vseki 4ovek e razli4no, no mislq 4e v na4aloto te4e silno, no posle postepenno namalqva. Taka 4e mislq 4e v na4aloto e dobre da polzva6 po golemite i kum kraq po tunkite. Nadvam se da sum ti pomognala, vupreki 4e ne kazah ne6to osobeno novo. Ako ima6 o6te vuprosi, pitai nasre6ta sme!
![]()
The Prodigy = The legend!